הלשון הבוערת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
דומיננטיות מחוץ למיטה: סקר
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
הלשון הבוערת(נשלט) • 17 באפר׳ 2007
סתם סקר קצר, בשביל להבין מה אתם חושבים, הו גבירות נעלות, הו עבדים מצוחצחים: עד כמה אתם מרגישים שאתם או הנשלטים שלכן צריכים לגלות כניעות גם מחוץ לסשן: לפני, כשאתם קמים בבוקר; כשאתם מבלים עם חברים; ואולי הכי חשוב, כשאתם רק נפגשים, בכלוב הזה ממש, או רק מחליפים הודעות? האם מישהו בטוח בעצמו יותר ממכן יקשה עליכן לשחק את התפקיד שלכן? האם בחורה צעירה והססנית יותר ממכם תקלקל לכם את הפנטזיה?
בין פותרי הסקר יוגרל עבד שירותים + חצי גליל של נייר טואלט, כחדש. |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 18 באפר׳ 2007
מבחינתי היא צריכה להיות נשית. נקודה. משם כבר הכל יתגלגל.
יש הרבה פארמטרים לנשיות - ואי אפשר להיות מושלם בכל אחד מהם. התברכות מוגברת בתכונה אחת יכולה לפצות על חסרון באחרת וכיו"ב. בסופו של דבר אתה קולט מה האשה שמולך מקרינה. אפשר לפנטז על אובייקט מסויים אבל לא כל דבר בא בהזמנה כמו חליפה מחייט. "המושלמת" יכולה בסופו של יום לא להתאים ודווקא "ההססנית" ואולי "הפחות אינטיליגנטית" יש לה את הקסם שלה שלא תוכל להשתחרר ממנו ורק תרצה לספק אותה ולעולם לא להיפרד ממנה. אני לא חושב שיש חוקים בדברים האלו - מי שהולך אחרי הרגש, הרגש בד"כ שולט בו ולא ההפך. |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
היא מעליו הכל מקרה
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 19 באפר׳ 2007
אני חושבת שהעבד צריך תמיד להיות למרגלות המלכה, אבל מצד שני שלא יהיה סמרטוט.
אני דוגלת במשפט "כמה גדול - ככה קטן", כלומר, הגבר צריך להיות גברי, דומיננטי בחיי היום יום שלו, עובד וחי כאחד האדם, אבל ליד מלכתו הוא צריך להיות כנוע, צייתן סוגד. כמובן שבסשן העבד יהיה כנוע, אבל גם לפני ואחרי הוא צריך לדעת את מקומו, ואני לא מתכוונת בזה לגינונים מיותרים ומעושים, אלא לדעת את מקומו ברמה הבין אישית. היא מעליו. נקודה. עכשיו הם יכולים לחייך, לעשן סיגריה או לדבר על פוליטיקה. |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
שאלה יפה
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
ללא גבולות' • 19 באפר׳ 2007
אני אישית מעריכה גבר שהוא דומיננטי באישיותו
גבר שיודע מה הוא רוצה, גם אם זה להיות נשלט גבר שעולמו נע ע"י החלטות אסרטביות וברורות, שלו. גברים חלשים לא גורמים לי לגירוי וגם אם כן לא לזמן רב. אגב, יש מרקם עדין שבו מצליחים להיות עם גבר כזה והוא עדיין שומר על אישיותו ומהותו ומתמסר רק לאישה שלצידו . גם זה , תוך כבוד הדדי והערכה. קצת קשה להסביר את זה במילים אבל יש שילוב כזה של נשלט שהוא באמת נשלט ולא גבר שמחליט להיות נשלט בין 2-4 ועדיין אין ספק שהוא גבר אסרטיבי ודעתני שבוחר להכנע ולא נכנע בלי קשר לזמן מקום ו/או האישה שמולו. הגברים האלה נדירים מאוד ומאידך כשפוגשים אותם מדובר בהנאה מושלמת . ואז..זאת לא פנטזיה , זאת מציאות והיא חזקה יותר מכל פנטזיה. |
|
daniel222 |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
daniel222 • 19 באפר׳ 2007
עבורי השליטה היא אך ורק בזמן סשן שבו אני רוצה לוותר על השליטה
ולמסור אותה. בשאר הזמן אין מקום לשליטה. הכל נעשה מתוך שוויון בסיסי, כבוד, הערכה ואהבה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי אפר' 19, 2007 3:27 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לי חשוב
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Afroditi • 19 באפר׳ 2007
שהעבד, הנשלט, יהיה גבר חזק ובעל מטען משלו. אבל....שידע שיש לצידו ומעליו מלכה. תמיד תמיד שידע את זה. לא רק בזמן הסשן. ממש לא.
|
|
המלט |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
המלט • 19 באפר׳ 2007
לי חשוב שהמלכה לא תופיע על בולים. ולא תיסע במכוניות פתוחות. ולא תזדיין עם נסיכים סעודיים.
ולא תפליץ בארוחת בוקר. |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
דוכיפת(נשלט) • 19 באפר׳ 2007
מבחינתי
העבד צ"ל-נקודה והדומית-! |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 19 באפר׳ 2007
חחחחחחח
המלט - קרעת אותי!!! ובקשר לכל המגיבות לפניי - אני מסכימה עם כולכן. סמרטוט רצפה קונים ב 11.70 ש"ח... (או משהו כזה..) וגבר לא צריך להיות סמרטוט. הוא צריך לדעת מה הוא רוצה, ואם הוא רוצה להיות נשלט - הוא צריך לדעת גם לבצע את זה. כמה שהגבר יותר דומיננטי בחייו, יותר משכיל ויותר מאתגר - כך ההנאה גדולה יותר כשולטת. |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
אני
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Afroditi • 19 באפר׳ 2007
דווקא כן רוצה להזדיין עם נסיכים סעודיים וכמלכה, אני אעשה מה שבא לי......
|
|