grasshopper |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
קבלת עצה חשובה
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
grasshopper • 19 באפר׳ 2007
שלום לכולם,
אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר שמאוד אהבתי במשך שנה וחצי ואפילו עברנו לגור יחדיו בחו"ל... בשבוע האחרון גיליתי במקרה (לאחר שהשאיר את המסנג'ייר שלו פתוח) שיחות סאדו - מאזו שלו עם נשים אחרות.. לאחר חיפוש נוסף גיליתי שזה נמשך בערך בכל השנה האחרונה.. מיותר לציין כמה פגועה אני מרגישה על עצם הבגידה ...ואי השיתוף... אבל השאלה שלי היא כזו, אותי העולם הזה לא מעניין ואני לא רואה את עצמי נכנסת לעולם כזה... הוא מכחיש כל קשר לזה, אבל בהתאם לדברים שגיליתי ובהתאם להתנהלות (שאני מבינה אותה רק בדיעבד) במיטה, אני מבינה שזו הדרך שלו להגיע לסיפוק... האם לדעתכם יש טעם בכלל להישאר ביחד ולנסות לסדר את מערכת היחסים שנשברה בשל חוסר אמון .. או שזה דחף שתמיד ישאר איתו וכיוון שאני לא אוכל לספק את צרכייו בשלב מסויים הוא יצטרך לבגוד... ואז אין טעם בכלל. אודה מאוד לתשובתכם....... |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
פעם פרח(נשלטת) • 19 באפר׳ 2007
משהו קצת מוזר לי
אם את לא חלק מהעולם הזה, ואם הגילוי היה בשבוע האחרון, מדוע שם המשתמש שלך הוא מיולי 2006 ? אולי נכנסת לפה ובלי לשים לב השתמשת בשם המשתמש של בן הזוג שלך ? ולשאלתך... נסי לחשוב למה הוא מכחיש ? האם בעבר ניסה להעלות את הנושא ולעניין אותך ? אם כן, כיצד הגבת ? אם את רוצה לנסות להציל ולתקן את הקשר שלכם, אני חושבת שהצעד הראשון צריך להיות כנות ובניית אמון מחדש. אם הוא ממשיך להכחיש אז אולי לעמת אותו עם מה שמצאת, כדי שתוכלו להתחיל לדבר על הדברים. תזכרי שהוא הסתיר, אבל את חדרת לפרטיות שלו. אנשים מגיעים ממקומות שונים לעולם הזה. אבל חלק מדובר בתבלין לסקס ולא יותר מזה. עבור אחרים מדובר בנטייה מינית, צורך של ממש, הם יוכלו לחיות פרק זמן מסויים בלי לממש אותו, אבל לאורך זמן זה יהיה להם קשה מאוד, עד בלתי אפשרי. אין תשובה אחת ויחידה למצב הזה. יש עוד זוגות במצבים דומים, והמשיכה לעולם הזה לא בהכרח מובילה לפירוק הקשר. יש שבוחרים בקשר פתוח בצורה כזו או אחרת, כדי לאפשר את מימוש הצורך, במקביל לשמירה על הזוגיות. בכל מקרה, התשובות שאת מחפשת לא נמצאות פה, הן אצלו ואצלך. בהצלחה. |
|
grasshopper |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
תודה רבה
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
תודה רבה. אני פשוט חיפשתי מידע בקשר לעולם הזה ועכשיו אני רואה שבאמת שם המשתמש שלו כתוב .... ואני בעצם על השם שלו...
הסיבה שחדרתי לפרטיות שלו הייתה כדי לנסות להבין מה עובר על שנינו החיים של שנינו התהפכו ואני פשוט לא יודעת אם נטייה מינית כזאת (היא כמו הומוסקסואליות) לדוגמא נטייה מינית שגם אם יכחיש ויגיד שלא יעשה זה חלק ממנו.. אני פשוט רוצה להבין ונמצאת במצב של חוסר אונים... מוחלט. אבל תודה בכל אופן |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
נראה לי
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Afroditi • 19 באפר׳ 2007
ניק מפוברק או שרשור מזוייף. סורי.
|
|
grasshopper |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
מה זאת אומרת?
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
מה זאת אומרת?
|
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
כל הסיפור
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Afroditi • 19 באפר׳ 2007
נשמע הזוי..........
הכרת גבר ואפילו עברתם לגור בחול יחד??? את לא מפה, אבל הניק שלך כבר חודשים קיים? את מתחלפת ,אבל לא "מבינה" מה קורה ? חלאס, די שטויות................ |
|