Hell Fire(מתחלף){שיר כאב} |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Re: לכל גאוני המחשבים
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Hell Fire(מתחלף){שיר כאב} • 19 באפר׳ 2007
[quote="מלכה מלקה"]הנה -
אני מעניקה ביטוי לידע שלכם שתמיד נשגב מבינתי או שסתם אף פעם לא עד כדי כך עניין אותי אם להיות כנה המחשב שלי קרס סופית אז בלית ברירה אני מחפשת מחשב נייד חדש . אני יודעת שאני לא רוצה שהוא יהיה כבד וגם חשוב לי שהחברה לא תיהיה כזו שכל חלק להחלפה שלה עולה מחירי שיעבוד ... אה ושיהיה לו גם מספיק זיכרון כדי שאני לא אצטרך לחשב את עצמי עם כל הורדה שאני עושה (: אשמח לשמוע הצעות לאיזה דגם וחברה כדאי ומה ממש לא כדאי על מה לשים לב ואיזה דברים חובה שיהיה ואם למישהו בטעות יש חנות מחשבים והוא או היא ישמחו לעשות הנחה סימלית או לא סימלית אז נפלא כי אין לי גרוש על התחת ולא צפיתי את ההוצאה הזו בכל אופן תודה מלקושה[/quote] [color=red]מלקושה הכי זול זה זה הכי יקר השאלה למה את צריכה את הנייד ולאיזה שימושים יד שנייה זה תמיד עדיף כלכלית אבל לא תמיד נכון ואם את לא צריכה נייד אפשר לתמחר לך מחשב דסקטופ (ביתי) במחירים זולים מאוד YON21073@015.NET.IL[/color] |
|
Hell Fire(מתחלף){שיר כאב} |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Re: לכל גאוני המחשבים
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Hell Fire(מתחלף){שיר כאב} • 19 באפר׳ 2007
מלכה מלקה כתב/ה: הנה -
אני מעניקה ביטוי לידע שלכם שתמיד נשגב מבינתי או שסתם אף פעם לא עד כדי כך עניין אותי אם להיות כנה המחשב שלי קרס סופית אז בלית ברירה אני מחפשת מחשב נייד חדש . אני יודעת שאני לא רוצה שהוא יהיה כבד וגם חשוב לי שהחברה לא תיהיה כזו שכל חלק להחלפה שלה עולה מחירי שיעבוד ... אה ושיהיה לו גם מספיק זיכרון כדי שאני לא אצטרך לחשב את עצמי עם כל הורדה שאני עושה (: אשמח לשמוע הצעות לאיזה דגם וחברה כדאי ומה ממש לא כדאי על מה לשים לב ואיזה דברים חובה שיהיה ואם למישהו בטעות יש חנות מחשבים והוא או היא ישמחו לעשות הנחה סימלית או לא סימלית אז נפלא כי אין לי גרוש על התחת ולא צפיתי את ההוצאה הזו בכל אופן תודה מלקושה http://zap.co.il/compare.asp?sog=C-PCLaptop&models=470527,417624,486708,502271 |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
Re: פסיכ !!
לפני 17 שנים •
19 באפר׳ 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 19 באפר׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: שיווק עצמי סמוי, או סתם פרסומת סמויה?
כמעט עלית עלי רחפנית, העניין הוא שאסור פרסום בפורומים אז תשובתי הרשמית (כמו פוליטיקאים) הנה: אני לא מאשר ולא מכחיש או לחילופין אני לא שולל את האפשרות או לחילופי חילופין מה הטעם בפרסום כשלה אין מחשב ולי אין מסנג'ר או לחילופי חילופי חילופין מי שמרשה לעצמה עבד מחשב בטח כבר יש לה עבד כסא ואני לא מעוניין להיות מס.2 בחיי אני לפעמים אני מקנא בעבדי הניקיון, ראש קטן בלי בעיות, באים מעבירים סחבה, ויג' פה ויג' שם והולכים הבייתה. |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
חה !
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
מלכה מלקה(אחרת) • 25 באפר׳ 2007
SIGURD קרעת אותי
|
|