דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 26 באפר׳ 2007
Queen Yasmin כתב/ה: חחח ...
נהפוך אותך לנשלט כנוע . מלכות ? נכון שאין עם זה בעיה ? יסמין, המלכות לא ענו לך כי "קרה" להן משהו... אם את לא רוצה ש"יקרה" לך משהו דומה, את צריכה להיכנע לתכתיבים שלנו, הנשלטים: - מעכשיו המלכות/אדונים עומדים לרשותנו. - הם יקבלו את פנינו במסיבות במשמר כבוד עם "החטף, שוט!" - הם ישלמו לנו על שעות הסשנים, כולל רטרואקטיבית. - שעות הסשנים בסוף שבוע משולמות 175%. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 26 באפר׳ 2007
דקיקון כתב/ה: Queen Yasmin כתב/ה: חחח ...
נהפוך אותך לנשלט כנוע . מלכות ? נכון שאין עם זה בעיה ? יסמין, המלכות לא ענו לך כי "קרה" להן משהו... אם את לא רוצה ש"יקרה" לך משהו דומה, את צריכה להיכנע לתכתיבים שלנו, הנשלטים: - מעכשיו המלכות/אדונים עומדים לרשותנו. - הם יקבלו את פנינו במסיבות במשמר כבוד עם "החטף, שוט!" - הם ישלמו לנו על שעות הסשנים, כולל רטרואקטיבית. - שעות הסשנים בסוף שבוע משולמות 175%. דקיקון, אתה מתחכם יותר מדי, האם ידוע לך מה יהיה סופך ? משעשע מכל, לא יהיה סוף ! אתה עולה למשפט , פירוש הדבר הוא : התעללות אכזרית מכל המאסטרים והמלכות אשר יהיו במסיבה ולסיום כקינוח עוצמתי וכוחני הפתעה מהמלכה יסמין, אנוכי. ראה הוזהרת, והינך יודע היטב אני מקיימת. |
|
T Bone |
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
T Bone • 26 באפר׳ 2007
מי שלא מצליף אדום
מי שלא מצליף אדום |
|
בתול(נשלט) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
בתול(נשלט) • 27 באפר׳ 2007
וואי, וואי, וואי, מה לעאזזאל הולך להיות ביום שישי הקרוב?. בחייאת חברים תשאירו כמה מהם חיים גם למסיבה הבאה.
|
|
בתול(נשלט) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
בתול(נשלט) • 27 באפר׳ 2007
וואי וואי וואי, מה לעאזאל הולך להיות ביום שישי הקרוב?. בחייאת חברים תשאירו כמה מהם חיים גם למסיבה הבאה, שיהיה לכן מה לעשות.
|
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
נתנאלה(לא בעסק) • 27 באפר׳ 2007
המקום הפך להיות למלכות- מה העניין- מה קורה עם אדונים והסאביות שלהם
סליחה אבל הפך למשעמם... |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
Reaper • 27 באפר׳ 2007
נתנאלה כתב/ה: המקום הפך להיות למלכות- מה העניין- מה קורה עם אדונים והסאביות שלהם
סליחה אבל הפך למשעמם... אל תדאגי נתנאלה, אנחנו עדיין נהיה שם, עדיין יושבים חזק, לא חסרים שולטים בנו לימיט. בואי תראי לבד (: אני אהיה שם עם 140 מ' חבל, 2 שוטים, 2 קרופים, 2 מחבטים, קיט מחטים, קיט חשמל, כוסות רוח ואחכה רק לך... |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
נתנאלה(לא בעסק) • 27 באפר׳ 2007
אתה זה לא מספיק....
פעם היה כייף בנו לימיט אני מבינה שאורלי שולטת אבל מלכות בית???????????? נו באמת לגוון כבר... אני בעד מלכי בית או נשלטים/ות בית אני דורשת להחזיר את בודי מזל שעשיתי כרטיס מועדון לדאנג'ן... |
|
שכינה. |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
שכינה. • 27 באפר׳ 2007
דקיקון כתב/ה: Queen Yasmin כתב/ה: חחח ...
נהפוך אותך לנשלט כנוע . מלכות ? נכון שאין עם זה בעיה ? יסמין, המלכות לא ענו לך כי "קרה" להן משהו... אם את לא רוצה ש"יקרה" לך משהו דומה, את צריכה להיכנע לתכתיבים שלנו, הנשלטים: - מעכשיו המלכות/אדונים עומדים לרשותנו. - הם יקבלו את פנינו במסיבות במשמר כבוד עם "החטף, שוט!" - הם ישלמו לנו על שעות הסשנים, כולל רטרואקטיבית. - שעות הסשנים בסוף שבוע משולמות 175%. אתה חי בסרט... אז יש אתגר ליום שישי..... מקווה לצפות בך סובל. |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 27 באפר׳ 2007
Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון כתב/ה: Queen Yasmin כתב/ה: חחח ...
נהפוך אותך לנשלט כנוע . מלכות ? נכון שאין עם זה בעיה ? יסמין, המלכות לא ענו לך כי "קרה" להן משהו... אם את לא רוצה ש"יקרה" לך משהו דומה, את צריכה להיכנע לתכתיבים שלנו, הנשלטים: - מעכשיו המלכות/אדונים עומדים לרשותנו. - הם יקבלו את פנינו במסיבות במשמר כבוד עם "החטף, שוט!" - הם ישלמו לנו על שעות הסשנים, כולל רטרואקטיבית. - שעות הסשנים בסוף שבוע משולמות 175%. דקיקון, אתה מתחכם יותר מדי, האם ידוע לך מה יהיה סופך ? משעשע מכל, לא יהיה סוף ! אתה עולה למשפט , פירוש הדבר הוא : התעללות אכזרית מכל המאסטרים והמלכות אשר יהיו במסיבה ולסיום כקינוח עוצמתי וכוחני הפתעה מהמלכה יסמין, אנוכי. ראה הוזהרת, והינך יודע היטב אני מקיימת. לא ביקשתי כל כך הרבה. אבל אם את מתנדבת... |
|