זפי |
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
סיום קשר.
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
זפי • 29 באפר׳ 2007
קשר שאינו מבוסס על זוגיות נועד מלכתחילה לכישלון לדעתי.
יכול מאוד להיות שזהו אינו הפורום הנכון לתהיות שיש בי בנושא אך רציתי לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא סיום קשר בין שולטת לנשלט. אני די טירונית בתחום ומתכוונת להישאר כזאת אך בעקבות מקרה שקרה וכאבו של נשלט שנגע בי עלו בי תהיות בקשרים שאתם מכנים "קשר של שולטת-נשלט" שאינו זוגיות. האם סיום קשר כזה כואב באותה מידה של זוגיות?או של זוגיות ונילית? פרידה תמיד כואבת אך מה הלאה?מה קורה ביום שאחרי? אני לא דומית ולא מלכה.אני אישה שחוותה פרידה כואבת בעבר ומרשה לעצמי לדחוף את האף בכל זאת לפורום הזה. לדעתי... נשלט שחווה פרידה מהשולטת שלו מרגיש בדרך כלל פגוע וכואב. זכותו להפגע. זכותו להרגיש מרירות. זכותו להרגיש כל מה שעולה לו, זה במבנה שלו כאדם. דומית יכולה לבחור את מהלך הדברים וזאת לאחר שהנשלט בחר בה ומסר את עצמו לשליטתה. הבחירה היא הדדית. היא יכולה לרגש אותו, היא יכולה לגרום לו לתחושות עצומות יכולה לגרום לו לתהפוכות, לקרבה, לשיתוף, לבכי, לחיוך. אבל היא לא יכולה לקחת ממנו את תחושת האכזבה. היא לא יכולה לקחת ממנו את תחושת הפגיעה. בעיקר כשהיא לא שם יותר בשבילו. כשהיא לא מלווה אותו במה שעובר עליו.. הסיפוק מהקשר הוא לשני הצדדים, כל אחד והריגוש שלו אבל שני הצדדים מרוצים. דומית שלוקחת תחתיה סאב מחובתה לדאוג לסאב שלה גם ביציאה מקשר. אחרי הבטחות, ציפיות, הצהרת כוונות, רגשות, כמיהה, כניעה. הקפדתי לקרוא גם בפורומים אחרים ובמיוחד הפורום "הבנים על הבנות". משום מה רואים את המקרים האלו יותר אצל דומיות מאשר אצל דומים. דומים בד"כ רגישים יותר לסאבית שלהם לדעתי. לא יתנו לה ליפול כ"כ מהר. שיחות ושיחות ומה שצריך על מנת שלא תיפול אחריו. כך זה נראה לי ויכול מאוד להיות שאני טועה.האם דומים רגישים יותר מדומיות? האם בגלל שנראה שיש יותר נשלטים משולטות יש זלזול ובוז כלפי נשלט? זה יפה וטוב שאנחנו נמצאים עם אדם שכיף לנו וטוב לנו איתו אבל הוא ימדד גם באופן סיום הקשר. צר לי לומר את המילים האלו.. פשוט מגיע לנשלטים יותר, יחס טוב יותר. מי שאכפת לה מהנשלט שלה לא תיגרום לו להרגיש ככה. היא לא חייבת להשאר איתו. בחירה שלה מי מתאים לה בחיים ומי לא, אבל לפחות תידאג לא לצאת מזה ב"פגע וברח" ותשקיע מעט מחשבה בו ספציפית ואיך ניתן לאפשר לו לקבל את זה קשה פחות. אפשר היה להחליף כאן קצת אגואיסטיות בתשומת לב, זו לא בושה. אבל אולי יש כאלו שחושבים שכן. הסתייגות. אני כותבת ממקום מאוד כועס עכשיו, מכוונת לאותה דומית שאני מאמינה שקיימת. אני גם יודעת מסיפורים של אותו נשלט (ולא שמועות) שמדובר בדומית נפלאה . דווקא בגלל שמדובר בבחורה מדהימה ומקסימה יש בי תהיות בקשר לסיום קשר. הבעתי את דעתי [חלק קטן ממנה] בנוגע להבדלים שבין יחסי דום-סאבית ליחסי דומית-סאב ואני אכן חושבת שיש הבדלים והכל מקריאה בפורמים השונים. עם זאת, אני לא מתכוונת לכל הדומיות וכמובן שאין לעשות הכללות. מה דעתכן/ם?האם יש הבדל בין דומיות לשולטים באופן סיום הקשר? |
|
המלכה קארינה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
לדעתי...
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
המלכה קארינה(שולטת) • 30 באפר׳ 2007
סיום קשר (בטח קשר ארוך) - זה קודם כל ס-י-ו-ם
אני באמת לא יודעת (וסיימתי קשרים בעבר) - איך אפשר לעשות את זה "יותר קל" - "פחות כואב" לדעתי, גם בסוג היחסים שמתנהלים פה (לא זוגיות) הפרידה תמיד תהיה קודם כל פרידה ! כתבת - קשר שאינו מבוסס על זוגיות נועד מלכתחילה לכישלון - כללי מידי לדעתי, עם זוגיות ובלי זוגיות אי אפשר אף פעם לדעת האם ואיך זה ייגמר. כתבת - גם דומית שבוחרת את מהלך העניינים - אני בטוחה שגם לה זה קשה, גם לה ההחלטה לא קלה, גם היא בנאדם לפני שולטת/מלכה, גם היא עוברת את מה שעובר ומרגיש אותו נשלט. כתבת - הבחירה היא הדדית - בדר"כ בכל תחום בחיים - הבחירה היא הדדית , אבל הסיום אינו הדדי ופה הכאב הגדול ! כתבת - האם דומים רגישים יותר מדומיות? האם בגלל שנראה שיש יותר נשלטים משולטות יש זלזול ובוז כלפי נשלט? לדעתי - לא ולא, אני רוצה ומאמינה ששוב - לפני כל דבר אחר - מדובר בבני אדם שיודעים להרגיש, להתחשב, להבין , לכבד ולא משנה מה יש פה יותר... ולסיום - פרידה אף פעם איננה קלה, פרידה מייאשת, פרידה מפילה, פרידה כואבת, פרידה פוגעת, פרידה קורעת - אבל 99% מהמקרים - זה לטובה ! ואין דרך טובה להפרד... יום טוב , רגוע ומדהים לכולנו. |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
Re: לדעתי...
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 30 באפר׳ 2007
המלכה קארינה כתב/ה: סיום קשר (בטח קשר ארוך) - זה קודם כל ס-י-ו-ם
אני באמת לא יודעת (וסיימתי קשרים בעבר) - איך אפשר לעשות את זה "יותר קל" - "פחות כואב" לדעתי, גם בסוג היחסים שמתנהלים פה (לא זוגיות) הפרידה תמיד תהיה קודם כל פרידה ! .......... .................... ........................... ולסיום - פרידה אף פעם איננה קלה, פרידה מייאשת, פרידה מפילה, פרידה כואבת, פרידה פוגעת, פרידה קורעת - אבל 99% מהמקרים - זה לטובה ! ואין דרך טובה להפרד... . ובהמשך לתיאור הרציונאלי לגבי העובדה שפרידה היא פרידה והיא סופית והיא בד"כ כואבת אני חושב שהשיר מבטא די בעוצמה את עניין הנחרצות שבפרידה, ואת הריקנות ו"הואקום" שלאחריה: The Power Of Good-Bye written by Madonna and Rick Nowels Track 10, Time: 4:12 ------------------------- Your heart is not open so I must go The spell has been broken, I loved you so Freedom comes when you learn to let go Creation comes when you learn to say no You were my lesson I had to learn I was your fortress you had to burn Pain is a warning that something's wrong I pray to God that it won't be long Do ya wanna go higher? Chorus: There's nothing left to try There's no place left to hide There's no greater power Than the power of good-bye Your heart is not open so I must go The spell has been broken, I loved you so You were my lesson I had to learn I was your fortress Chorus2: There's nothing left to lose There's no more heart to bruise There's no greater power Than the power of good-bye Learn to say good-bye I yearn to say good-bye (chorus, substituting "no more places" for "no place left") (chorus2) |
|
housseslave |
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
הארה של נשלט
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
housseslave • 1 במאי 2007
חוץ מעניין הזוגיות המלאה , אני מסכים עם כל מילה של דפי .
כנשלט שחווה פרידה בימים אלו ממש , אני חייב לספר שזה לא דומה לשום פרידה ונילית אחרת , כנשלט אתה מתמסר כולך ללא גבול , ואתה יודע מראש שלא תקבל את אותו יחס בתמורה , ואתה מוכן לתת למלכתך את הפריוולגיה הזו , אתה מוכן להיות נאמן רק לה גם אם היא מודיעה שהיא איננה נאמנה רק לך , אתה מוכן לבצע למענה ולעבור למענה דברים שלא היית מאמין שאפשר בכלל . האכזבה והכאב הם בלתי פרופוציונליים לשום דבר שהכרתי ואני כבר בן 48 ועברתי מספר פרידות בחיי. הדומית שלוקחת אחריות על הקשר ומפתחת אותו לפי הבנתה , והיא עושה זאת באחריות רבה ובהדרגה כפי שמתאים לה , צריכה לגלות מינימום של הגינות כלפי הפרטנר שלה בסיום הקשרולהשאר שם בשבילו עוד קצת , זה כמעט חלק מהאפטר קייר . אני סבור שזה גם חלק מההסכמה ביחסי השליטה , זו אחת הפעולות שצריכות להתבצע בהרבה אחריות . |
|