קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
רגע נדיר של רצינות.
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
קטסטרופה{Adonai} • 8 במאי 2007
שלי, לא שלכם, אתם הרי אנשים רציניים מאוד.
אני לא ממש מבין במוסיקה , מודה. אני לא נותן סקנד צ'אנס לאנשים בכלל ולאמנים בפרט. מיותר לציין שאדם כמוני גם ממעט מאוד להסתופף בחברת גרופים למינהם של זמרים שחושבים שאולי, אולי ייצא מהם משהו בסוף. בקיצור, אני אף פעם לא חוזר למקום שלא מצאתי בו עניין. וונוס בפרווה או בלעז: דן ציפורי. זה עולה לי בדם להחמיא לאנשים/תופעות/ארועים וכיו"ב אבל אין לי ברירה. מודה, אני לא ממש מתרשם מכישוריו הוורבאליים של וונוס ואף לא חומד את דדיה הדי נאים של תהום. אבל.. ההופעה של וונוס, עם כל הכבוד היא תופעה שאסור בתכלית האיסור להתעלם ממנה, הופעה מיוחדת עד מאוד ואני ראיתי הופעות מיוחדות בחיי בארץ ובחו"ל. זו הפעם השלישית שאני הולך לצפות בהופעה שלו ואני בטוח שגם הפעם אני אופתע וגם הפעם לטובה. אני עושה עמכם חסד וקורא למי שעדיין לא ראה או שלא ראה מספיק את התופעה ששמה וונוס שיחשוב פעמיים לפני שהוא מחליט מה הוא עושה ביום חמישי הקרוב. אתם פשוט חייבים, ח י י ב י ם לבוא ולראות אותו ואת הלהקה שלו בפעולה שכן אי אפשר לדעת אם תהיה לכם הזדמנות חוזרת לראות דבר נדיר שכזה. למה? כי אם הוא ימשיך לגעת לי בתחת הוא לא יחיה עוד הרבה זמן. תהיו חכמים ותהיו שם. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
הקפצה.
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
קטסטרופה{Adonai} • 8 במאי 2007
ראשונה בסדרה
|
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
האמפרי • 8 במאי 2007
קטסטרופה,
ברור לי שלא התכוונת אבל קפוץ לי. אני פשוט אוהב אותך. אל תענה לי. קבל את זה ככה כמו שזה עם אפס ציניות. מי שחושב אחרת מוזמן ללמוד לקרוא ולהקשיב לך באמת ולמה שאתה לא כותב או אומר אבל יוצא ממך בטונות וזה נדיבות אינסופית ויושרה במעטפת של לב גדול מאד. מצטער שככה אני משמיץ אבל בפעם הבאה תדע להיות נבלה אמיתית בלי בריחות יפות מהסוג הזה (ובוודאי שלא רק בגלל זה). וכן, בואו בהמוניכם. אחלה הופעה יש לונוס. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
מפרגנים בכלוב?
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
Madame T(שולטת) • 8 במאי 2007
ועוד באפס ציניות? הייתי כחולמת. הלסדום ועמורה דמינו?....
ובנימה רצינית, קטה, כל הכבוד לך על דבריך ואפילו על שלך האמפרי ידידי משכבר הימים. לי עדין לא הזדמן לראות את ה'תופעה' ששמה דן ציפורי בהופעה חיה, אבל מקווה להשלים את החסר הזה ביום חמישי הקרוב. מאחלת לו וללהקתו הצלחה רבה. תסרוקת מרעננת וייחודית כבר יש לזמרנו, עכשיו רק נותר לצפות ולשמוע אותם בפעולה |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
בהחלט מפרגנים!
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
אושה{אוש} • 8 במאי 2007
מודה שאני משוחדת אבל אתם חייבים להגיע!
ותרשו לי להפנות אתכם לתגובה של זיקית בשרשור מסיבת הסושי - כל הכבוד לך! זוהי אינה מסיבה רגילה אלא הופעה מושקעת שעבדו עליה צוות אנשים בנמרצות. ואחרי הכל - הוא אחד משלנו. בואו לפרגן! |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
הגבירה שלי(שולטת) • 8 במאי 2007
ואני
אני אבוא דווקא בגלל שהייתי כבר בהופעה של התוכי. בגלל שנהנתי כל כך בפעם הקודמת. תיזהר לך שלא נקבל הדרנים שמעת? |
|
DOM-SYNDrOME |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
DOM-SYNDrOME • 8 במאי 2007
גם אני מאוד אשתדל להגיע
|
|
עדי זילברברג |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
עדי זילברברג • 8 במאי 2007
למי קראת רציני?!
|
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 9 במאי 2007
תודה רבה מקרב לב לכולם...
ובמיוחד לקטה בעל התחת השווה... תכין אותו מותק, אני בא.... |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
ג'ולי(לא בעסק) • 9 במאי 2007
Venus in Furs כתב/ה: תודה רבה מקרב לב לכולם...
ובמיוחד לקטה בעל התחת השווה... תכין אותו מותק, אני בא.... בטח התחת של קטסטרופה... מהתחת שלי (או מבעל הנכס) אתה כבר פוחד . ובמחשבה שניה, מה זה חשוב מי יקפד את ראשך??? נווווווווווווווווו שיגיע מחר כבר. |
|