_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
הפמלייה בהתקף חרדה -התות והאננס נפרדים מהרווקות !!
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
_טרוריסט חמוש באננס • 8 במאי 2007
טוב אתם שומעים את זה מאיתנו כי אף ואמילי התעלפו בצרחות אימה כהתקשרנו לספר להם על הרעיון, אבל זה מה יש אז תתמודדו.
זה קצת אישי אז קחו אוויר: למי שעוד לא יודע באיזה צבע יהיו כריות הרקע לפוטונים ומה בדיוק התפריט בהתאם לירקות ופירות העונה אז הנה ניוז פלאש : תות (תות גנח המון) ואני מתחתנים, למה ? אל תשאלו אותי אני אחריי חודשיים הכנות בלחץ,עזבו אותי באימא שלכם. זה התחיל בזה שלתות דאגו למסיבת רווקות מיוחדת וחמודה אבל לא עונה על התקן הלאס ווגאסי למסיבות רווקות. זה המשיך בהתערבבות על המסיבה שלי וטחינת רעיונות עד שיצא לי החשק מלחשוב על זה. אתמול פתאום ככה בצהרי היום קראנו על מסיבת הסושי וכג'ינג'ר הטבול בוואסבי חריף קפץ לעיננו הקונספט המנצח.הילולת רווקות משותפת ותיקנית על כל הישתמע מזה באווירת יפנית, מוקפים בחברים צוהלים ובהמון סושי האהוב עלינו כל כך. או בקיצור תפסנו אחול שילינג טרמפ על מסיבת הפמילייה של שישי אבל תאמינו לנו -זה בדיוק מה שהיינו צריכים ת'כלס אז תנו לקארמה לעבוד ולקטנוניות לנוח ! אנחנו נביא את עצמינו וקצת הפתעות, אתם תביאו ידידות טובות וזורמות או לחילופין גברים מטופחים שמסוגלים לעשות חיקוי סביר של גאדימאק (ארכדי עצמו תפוס כבר באותו הערב אבל מסר ברכות לבביות ואזהרה לא להשתמש במספר הזה יותר,מצטער מותק ניסיתי באמת). הפמלייה תתעורר מהעילפון ותגיד את דברה אני מניח, אני רק יכול לרמוז ששמעתי שלקראת השעות הקטנות של הלילה תות ואני מקבלים את הלאונג' לרשותינו, אבל בתקווה שלא רק... אז יאללה לפתוח פנקסי טלפונים ולעבור על כל מי ששווה הילולה התות והאננס {חייבים התפרקות התפרקות} צ'או |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
עבודת מאסטר{lori} • 8 במאי 2007
או... מסיבת סושי בקינוח סלט פירות....
מעולה |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
devotion(מתחלפת) • 8 במאי 2007
מתוקים...
יאלללה בלאגן!!!! <טפו טפו פו בלי נדר אני שם..> ו... מזל טוב תות ואננס |
|
Mistress Nelly(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
Mistress Nelly(שולטת) • 9 במאי 2007
מזל טוב!!!
וכמובן שאבוא להגיד באופן אישי! סושי וסלט פירות ... יאמי |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
Tainted(לא בעסק) • 9 במאי 2007
כושלאמאשלכם
מצאתם מתי לעשות לעצמכם מסיבה, בפעם היחידה שאני לא יהיה!!!! טוב נו, גם מזל טוב. |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
המפקדת(לא בעסק) • 9 במאי 2007
|
|
master281 |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
master281 • 9 במאי 2007
אתם ממש אבל ממש זונות
הVIP בדילמה קשה ובבעיות המון מזל טוב |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 9 במאי 2007
יללה מר VIP, אתה מוזמן לישון אצלנו בקאסה!
|
|
Toxic Princess |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
Toxic Princess • 9 במאי 2007
יא אללללללללהההה איתכם והמסיבות השוות שלכם... יומיים רצוף??
אבל איך,או איך.... מה, לא נסע לאמא שלי ביום שישי? לא היינו שם גם שבוע שעבר... הבעיה היא, שאין מצב שאפסיד ערב סושי!! התלבטות קשה מאוד! שיהיה במזל טוב סלט פירות [B] |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
Tיפוס(שולט) • 9 במאי 2007
זה כבר לא יתכן !
אתם יודעים שאני לא יוצא בימי שישי , ושוב, שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע אתם מצליחים ( בסוף ימאס לכם ממני .) ערב סושי, סאקה וטרוריסט חמוש בתות - נראה לכם שלא נבוא? טיפוסיילנס |
|