pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
מדריך נכון ולא נכון לקראת ההופעה של ונוס
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
pagosh(שולט) • 10 במאי 2007
המדריך הזה יהיה קצר ותקף לגבי ההופעה של ונוס ולגבי כל הופעת רוק אחרת
את המדריך הזה אני משחרר לכם כאן היות וראיתי הרבה פעמים טעות נפוצה של "רוקיסטים" שלא יודעים איך "to rock on" יש תנועת יד שקיבלה הרבה מאוד שמות והיא התנועה שבה לאגרוף יש קרניים אצבע וזרת מורמות מעלה ובדרך כלל בנוסף ישנן תנועות ראש ומפרק היד כולו. הבעיה מתחילה כשמדובר בוריאציות שהסתננו לעולם הזה מבחוץ והן שגויות. אדגים לכם ולכן את הדרך הנכונה "to rock on" כך נכון! אגרוף זרת ואצבע. הטעות שעושים לפעמים היא טעות מביכה שלקוחה מעולם שפת הסימנים כאן גם הבוהן שלופה. המשמעות בשפת הסימנים היא משהו כמו "אני אוהב אותך" או משהו מטומטם כזה. המשותף בין שתי התנועות הוא כמובן האגרוף והזרת והאצבע. השונה הוא הבוהן. הטעות הזו מביכה ומקורה בחלחול טלוויזיוני מהופעות MTV בהם נראות כל מני בחורות חסרות שכל עושות את תנועת האני אוהבת אותך (שפת הסימנים) כאשר הן נמצאות באיזה מופע רוק סוער. במקרים קיצוניים של צורות יד מביכות אפשר לראות את מה שאפילו קשה לי לכנות כטעות זה פשוט אבסורד! זו תנועה מגוחכת שקשורה בהוואי ומשמעותה משהו כמו "סבבה אגוזים אח שלו" אני כבר לא מדבר על התנועה הזו: שפרושה "זין עליך וקקה בידיך" אז חברום וחברית, אני מבקש בכל לשון של בקשה ROCK ON אבל ROCK ON PROPERLY אחרת זה טפשי [את המדריך המקורי ראיתי באתר באנגלית לפני איזה חודש ועכשיו עשיתי משהו דומה כאן - מוקדש לנמש כמובן ] |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
אושה{אוש} • 10 במאי 2007
וזה
מוקדש לך אבל מספיק כבר עם הסוכר היום. נהיתה לי בחילה. אז דוד - רוק און! |
|
לא קשורה |
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
rock on
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
לא קשורה • 10 במאי 2007
סליחה על הקטנוניות (היא פשוט כבר טבע שני אצלי) זה סידור האצבעות הנכון. התנועה הנכונה היא, כשגב כף היד מופנה אל מי שמולך ופנים כף היד והאצבעות המקופלות, אליך. |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
Re: rock on
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
לא קשורה כתב/ה: התנועה הנכונה היא, כשגב כף היד מופנה אל מי שמולך ופנים כף היד והאצבעות המקופלות, אליך. אאא.... יש משהו במה שאת אומרת, אבל כשמדובר בהופעות זה בדיוק ההפך תנסי לדמיין את עצמך מרימה את היד גבוה גבוה רוקיסט מטורף נותן באמא של הווליום וצועק "שטן שטן שטן" ואת בתנועות ראש מוכרות עם היד לכוון שלך. משתלב? I THINK NOT בשיחה של אחד על אחד כשעושים את התנועה באמת מקובל להפנות את גב היד לזולת. בסיטואציה הזו המשמעות היא לא ROCK ON כי אם משהו כמו סבבה אגוזים אבל לא סטייל הוואי. הביקורת נכונה ובמקומה, הוורסיה שאת מציעה בהחלט נכונה בסיטואציה של שיחה תרבותית פילוסופית אודות הדואליות בהגות הייגל בסלון הויקטוריאני הקרוב למקום מגורנו. תודה |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
flashback{ג"ו} • 10 במאי 2007
ענק |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
זאלופון(שולט) • 10 במאי 2007
בקיצור, תעשו שבּי עיוור.
|
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
השרשור הזה עורר הרבה הדים מסתבר. קיבלתי כמה הודעות מייל אישיות ואחת מהן אפילו מהעמותה לכף היד. בגלל הבלבול הרב שנוצר מסימנים כאלו או אחרים החלטתי להרחיב קצת את המדריך. נכון, עכשיו זה כבר לא מקורי כמו מקודם ובטח שלא מעניין וראשוני אבל בכל זאת - על מנת למנוע בלבול, אני מציג כאן עוד כמה אופציות. סבבה?
אם עניתם סבבה, אתם יכולים לעשות את התנועה הזו: אם כן, הנה עוד כמה צורות ידיים אפשריות: סמל השלום נראה כך: בניגוד לסמל השלום, כשאדם אנגלי רוצה להגיד לך שכוחו עדיין במתניו ושהוא יכול לזיין לך את הצורה הוא עושה תנועה כזו: המקור שלה קשור במשהו עתיק ולמעשה האדם שעושה את התנועה מראה לך שעדיין יש לו את 2 האצבעות שמושכות את החץ על הקשת, כך שכדאי לך להרגיע לפני שהוא מתעצבן. לפני שדוחפים למישהי פיסט, עדיף קודם לדחוף את זה: על מנת להגמיש את אזור הירכתיים ולמשמש את נקודת ה G את הפיסט עצמו יש להכניס כך: ורק כשהיד עוברת את קו מפרקי בסיס האצבעות אפשר להפוך אותה כבר לפיסט ממש: תנועה זו, אגב, משמשת גם לכושים אמריקאים כסמל להתנגדות כנגד הדיכוי של האדם הלבן. בדרך כלל יחד איתה נאמרות המילים FIGHT THE POWER ולבסוף, סמל נוסף ומפורסם הוא סימון ה- "הכל בסדר" במערכת הבחירות לעיתים משמש גם את מפלגת ש"ס כסמל התנועה. למי שיש עוד תנועות ידיים שמביעות משהו, אשמח אם תשרשרו כאן. אם זה יקרה, אולי כדאי להעביר את השרשור לפורום "לא קשור" - כי הוא באמת לא קשור. כמו כן, אני מציע שתהיה לקהילת הבדס"מ תנועת יד סודית שדרכה יוכלו חברים להכיר אחד את השני גם אם לא נפגשו או דברו מעולם. זה פועל בחברות סודיות כמו הבונים החופשיים וכדומה. הם עושים תנועה מסויימת ואם הם מקבלים תגובה הולמת הם יודעים שגם האדם שמולם הוא חבר בתנועה הסודית שלהם. אז במקום לשאול "אז מה? אתה אוהב לקבל בתחת כשאתה על 4 ומגרגר שתן?" אפשר פשוט לעשות סימן בלתי מורגש שאם הבנאדם בקטע - הוא ישר יקלוט וישלח סימן חזרה. לדעתי זה מגניב. |
|
hogo(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
אגב
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
hogo(מתחלף) • 11 במאי 2007
מקור סימון ה"הכל בסדר" הוא ממלחמת ויאטנם
ששם לאחר מבצע מוצלח כשכל הכוחות היו חוזרים בשלום היו מסמנים ביד 0 הרוגים או " זירו קילס " שלאחר מכן הפך ל OK ... אלו היו שישים שניות על OK . |
|