Lordpain(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
לפתוח את השער
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
Lordpain(שולט) • 13 במאי 2007
העולם, כל מה שיש בו זה הכל בראש שלך .
הרוח או מה שאתה מכנה רוח זה לא יותר מחוויה מאד אישית שלך אז מה זה הרוח אם כך ? שאלתי .. אפשר לומר שזה לא כלום, אבל אני מרגיש בה איך זה לא כלום ? חלקיקים של חומר חסר משמעות ולא יותר, טוב כל דבר אפשר לצמצם לידי חלקיקים של חומר אפילו עלי אפשר לומר כך, הוא לרגע הביט בי וזה נראה כאילו שעיצבנתי אותו ... עליך אי אפשר לומר שאתה לא כלום כי אתה מעניק לחומר משמעות ובמקרה שלנו אתה קורא לו רוח ... אני חושב שהבנתי את הנקודה שלך, אמרתי לו את זה בנימה של " יאלללה לך תכתוב ספר בודהה " לא, לא הבנת כלום, אתה כמו טיפש מביט בשמיים, ומתפעל מערמת הזבל הזו שאתה קורה לה היקום, אין לך שום מושג מה קורה בתוך הראש הקטן שלך, אתה תמים כמו שאר בני האדם תמים עד כדי כך שזה כבר מטורף, פה כבר החלטתי לעצור את הנאום המרשים הזה שלו ואמרתי אין בעיה ! בוא תראה לי מה אני מפסיד ! והבן זונה עשה את זה, הראה לי מי אני בדיוק ועד כמה מטורף הייתי .... מפעם לפעם כל אחד מאיתנו עוסק בשאלה מה קורה אחרי שמתים ? גן עדן, גיהנום , מי הולך לאן ולמה . מה אם אני אגיד לכם שאתם חוזרים הביתה אחרי שמתים, עד כמה מטורף זה ישמע לכם ? איזה בית ? טוב אז כרגע הבית נמצא בתוך הראש אבל אחר כך הוא מכיל את עצמו, משהו כמו אתם זה ייקום בפני עצמו ולאחר מות הגוף את חוזרים לעצמכם .... אז מה בעצם קרה ? לבן זונה הזה קוראים משה, קבלה זה תחום ההתמחות שלו, לי היה המזל להתקל בו באותו הערב לייד הנמל, מי היה מאמין שהערה פשוטה כמו " תראה עד כמה יפים הכוכבים " תעורר בו את החשק לשתף אותי בידע שרכש. רוב בני האדם הם לא יותר מנשמות אומללות, שמתקשות לבנות גן עדן בתוך עצמם כאן בדיוק הבעיה שלא צריך לבנות אותו, הוא כבר הוקם לכבודך כל מה שצריך זה רק לפתוח את השער, נשמע פשוט אבל מבלי להבין את משמעות השער אתה בכלל לא תראה אותו . טוב, עד פה החלק הרוחני , מכאן והלאה זו תהיה הבחירה שלכם כי אני רוצה להראות לכם את הגיהנום ! אתם מוכנים ? זו תחושה חדשה בהחלט, מאד יחודית להכנס לגן עדן, כמה מענג היה להביט לאחור ולראות איך השער נעלם לנצח . משה היה יחד אייתי ואני אייתו, ניהלנו שיחה שלמה ואין סופית מבלי להוציא קול, אני לא יכול לתאר לכם מספיק עד כמה זה מענג, לאחר מכן הוא עזב ואני החלטתי לברוא אותכם ... כשהייתי אדם כל כך הרבה דברים לא הגשמתי, מתוך פחד או חוסר מזל זה ללא ספק משפיע עליך גם אחרי שאתה פותח את השער, זה משהו שלא מומש וחייב להתגשם . אז ייצרתי העתק של העולם שבו הייתי חי, עשיתי את זה בצורה מושלמת אין ספור תהליכים ואבולוציה עד שלבסוף אתם קיבלתם צורה אנושית . התמימות האנושית או הטירוף איך שמשה קרה לה בהחלט דבר משעשע, אתם קוראים את זה מבלי להבין אתם אפילו לא מעלים על דעתכם שזו האמת, אני האל שלכם או איך שלא תקראו לזה, בכל מקרה אלו מכם שחייבים לדעת אני אספר לכם על חלק מהדברים האיומים שהגשמתי שתמיד רציתי להגשים . זו לא הסקרנות שאתם חשים כרגע, זו האפלה שבכם שרוצה את מה שאני תמיד רציתי בני זונות מלוכלכים בואו תראו מה האל שלכם עשה ! אתם זוכרים את פונדק האלים ? לא, בוודאי שאתם לא זוכרים באיזה קלות נתתי לכם לשכוח את הסיפור האפל הזה התחננתם עמוק בלב לשכוח אותו אז הגשמתי לכם את התפילה הזו, אבל הנה שוב אתם שומעים את האפלה מתעוררת בכם ודוחפת אותכם להמשיך לקרוא ובעיקר להיזכר ! ראש ערוף של אישה צעירה, עינייה נעקרו והחלל הריק התמלא בנוזל לבן לייתר דיוק שפיך, מתחילים להיזכר ? הרעב לחדור אל הבשר ולקרוע אותו לגזרים, בקרוב אני אעיר אותכם לאימה שהספקתם לשכוח . |
|
ראובן |
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
תמיהה, המלצה ומאפרה
לפני 17 שנים •
13 במאי 2007
ראובן • 13 במאי 2007
Lord Pain היקר,
צר לי כי הקיום האנושי מסב לך סבל כה רב. מזמן לא ראיתי גבר מבייץ ככה. אגב, כל המשחק המקדים הזה היה בשביל ראש נשי ערוף וקצת זרע? אני ממליץ לך על כתיבתם של הסוריאליסטים הצרפתיים - בוריס ויאן ו- לוטראמון - או אם אתה חייב קיטש, אז ז'ורז' בטאיי ואפילו פטריק זיסקינד (''הבושם'') - כדי שתתחיל לקבל מושג לאן כבר הגיעה אמנות ההמתה האירוטית המודרנית. בנימה אישית יותר, הכרתי פעם מישהו שיצא לחפש אישה בעלת גולגולת יפה משום שהיתה חסרה לו מאפרה ליד שולחן השרטוט. קריאה מהנה, ראובן |
|
להבה חשופה |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
Lordpain היקר .
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
להבה חשופה • 14 במאי 2007
מה עובר עלייך ? הכל בסדר איתך?
שרשורך אינו נהיר לי כלל אשמח להסבר לילה טוב ורק טוב להבה חשופה !@! |
|