שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
אנשים בגרמניה, אני מגיעה ביולי, אשמח לחברה.
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
שלושוחציבלילה(שולטת) • 14 במאי 2007
מה גם שיש לי עוד המון דברים לנסות.
מקווה לא לפהק כל הזמן. טכניקות חדשות. מגוון רב של סאבים. וכולי. אולי קצת חמצן בניגוד לפה. וגם מרווח יותר. אני לא אגיע לפטיש בול. אבל אמרו לי שבלאו הכי כולם זקנים שם. אם מישהו הולך אולי תכתבו איזה דיווח מפורט פה או בבלוג. חסרים דיווחים מפורטים מחויות מעניינות מהתחום באופן כללי. גם לגיי פרייד אני לא אגיע. אבל זה בעיקר שם הומואים בלאו הכי.יש גם משהו ביולי נכון? אבל מזל שלא הזמנתי ליוני, כי הג'י8 ביוני. בטח יהיו בלגנים. אני עדיין מחפשת עבד כתפיים לאיגיפופ. עד כמה שזכור לי אין שום משטח מוגבהה בביתן1. אני אאלץ להיות בשורה ה1. לזכור להגיע מוקדם. אני גם הולכת לניין אינץ' ניילז. לא שאני גרופית גדולה, אבל זה כבר באיזור. אם מישהו במקרה באיזור אני אשמח לא להיות לבד בחברת עשרות אלפי בני נוער גרמניים שיכורים.הצילו. עדו המלצות? תחזיקו לי אצבעות שאני אמצא מיטה/שק"ש פנוי בסקווט פנוי... כי לא הזמנתי מראש ויולי אוגוסט יקרים. חבל שלא נסעתי באפריל מאי או יוני. אני אפילו לא כ"כ אוהבת את איגי ולבלונד אני לא הולכת כי הם משעממים. הצעות לטיולים פרט לבלק פורסט? טבע? |
|
שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
חוצמזה, האם זה נכון שהסצנה כבר מתה וממוסחרת בניגוד לימים העל
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
העליזים של פעם.
לא יודעת, זה נהיה חוקי ב2004 נראה לי, כבר לא כיף. סתם מתעניינית במיתוסים ואיך היה פעם. לא רוצה לפתח יותר מדי ציפיות ובסוף להתאכזב. |
|
שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
אה, ולגרמנים יש משהו עם מסכות גז?
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
זה הם התחילו את הגז במלחמת העולם הראשונה לא?
עכשיו הם מרגישים צורך לכפר על זה בחניקת עצמם במסכות רפליקה לימים ההם? |
|
עמבר(אחר){$} |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
רפואה שלמה
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
עמבר(אחר){$} • 14 במאי 2007
והחלמה מהירה.
|
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
Re: אה, ולגרמנים יש משהו עם מסכות גז?
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 14 במאי 2007
שלושוחציבלילה כתב/ה: זה הם התחילו את הגז במלחמת העולם הראשונה לא?
עכשיו הם מרגישים צורך לכפר על זה בחניקת עצמם במסכות רפליקה לימים ההם? כשמדברים על שימוש שעשו הגרמנים בגז אי אפשר להתעלם לדעתי מהנקודה היהודית, אחרי הכל פריץ הבר מי שנחשב "לאבי הלוחמה הכימית" היה ממוצא יהודי ולמרבה האירוניה גם נאלץ לברוח בשל כך מגרמניה כשהנאצים עלו לשלטון http://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_Haber הוא גם יכול לקבל קרדיט על חלקו בפיתוח הציקלון B ....... |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
pagosh(שולט) • 14 במאי 2007
אם מדובר באיגי פופ, אני ממליץ לך לעשות גם תוכנית חלופית.
אין לדעת אם הוא יחיה עד יולי. |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
המפקדת(לא בעסק) • 14 במאי 2007
pagosh כתב/ה: אם מדובר באיגי פופ, אני ממליץ לך לעשות גם תוכנית חלופית.
אין לדעת אם הוא יחיה עד יולי. מקורות יודעי דבר עדכנו אותי, איגי ישרוד עד אחרי ההופעה שלושוחציבלילה, אם את בברלין, את חייבת ללכת ל KIT KAT CLUB אם לא עברת סלקציה (קורה לפעמים...) את יכולה לנסות את ה אינסומינה, זה מחוץ לעיר, אבל מועדון פטיש מעולה |
|