pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
יום שלישי שולט!!!!
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
pagosh(שולט) • 16 במאי 2007
ממש בקצרה ,
בהתחלה לא ידעתי אם באמת בא לי ללכת לדאנג', כבר התחיל להיות מאוחר ועדיין לא החלטתי... בסוף הלכתי. עליתי על אופני העל שלי ונסעתי דרך נווה צדק דרום לאבו לאפיה. ממול עמד איזה חמוד עם דוחן תירס. אמר שיש בשמונה ויש בעשר (WTF) אז לקחתי מה שהוא שלף. את התירס אכלתי בהליכה במדרון התלול עד הדאנג'. הרגשתי שמשהו בקלח התירס שלי לא בסדר, אבל לא היה מספיק אור. אכלתי ואכלתי. והלכתי והלכתי. כשהגעתי וחניתי את אופני העל בחניה שבמקרה התפנתה הבנתי מה לא היה בסדר בקלח שלי. זה היה קלח שאבד עליו הקלח. לא סתם קלח מאמש – היה זה קלח מאשתקד. אשתקד אמש! כל גרעין תירס מיובש ורצוח לחלוטין, רק חומו המהביל והרטיבות הסביבתית (ואולי מעט מהמתיקות שנשארה בו והרבה מהמלח שפוזר עליו) גרמו לאשליה של קלח תירס אכיל. ירדתי לדאנג' ושם ראיתי מעט אנשים שאת חלקם הכרתי. היה נחמד מאוד. קצת דיברנו, לסעע, קטה, סי, תהום... מפה לשם, עוד זה מדבר וזה בא, אני קולט בזווית העין את מר ונוס ציפורי ושתי גבותיו קפוצות! "במה דברים אמורים" סחתי לעברו; "אני #$Q!#W שהקהילה $#^@ ולכן $^#^ ככה אי אפשר &#%@ היות ו #$^!#$, אם אתה יורד לסוף דעתי" אמר ונוס בנון שלאנט. מהון להון הבנתי שבשביל השיחה הזו עלי להוציא עוד קצת מההון ורכשתי עוד בירה ציונית להרטיב בה את אשכי הפלדה שלי. ונוס שטח בפני את משנתו שהייתה בדיס-אוריינטציה מחד וקוהרנטית לחלוטין מאידך. גמרנו אומר בכך שעולם כמנהגו נוהג ועד שלא יורידו את גורבצ'וב מכסאו רוסיה לא תהיה משוחררת לעולם מכבלי הק.ג.ב. וציפורניו הרצחניות. כך לפחות אני הבנתי שסיכמנו את השיחה. בדיעבד הסתבר לי שגורבצ'וב כבר אי אלו שנים לא מכהן כראש ממשלה ומאז חלו אי אלו תמורות ברפובליקה הסובייטית העממית. המלכה XXXXX שאת שמה כרגע שכחתי, התאכזרה קשות הן לאשכיו והן לישבנו של עבד חזק וספגן. היה זה סשן טוב מאוד. אני בדרך כלל לא אומר על סשנים שום דבר, אבל כאן נראה שילוב טוב מאוד של אלגנט ואכזריות יחד עם עבד טוב שיכול לספוג. טוב מאוד! יישר כוח. בלית ברירה נאלצתי לרכוש עוד מעט נוזלי בירה והודיתי בפני עצמי שעצם הדין והדברים עם ג'וסטין הבר מנית האגדית (מותר להגיד את השם שלה כאן? או רק את הניק האגדי והעתיק?) הוא-הוא למעשה שורשן של רכישותיי (מי ישמע). מהון להון, בין בקבוק לפקק קבענו ללכת יחד ללינקן פארק שכנראה מגיעים לארץ מתי שהו. [אגב, זה אולי המקום להגיד – מי שצריך זונה, אני מקבל בכל חור אפשרי: 150 שקל זיון / 100 שקל מציצה / 75 עבודת יד]. החלטתי שלפני שאני מעביר לה את כל רכושי ומוותר על זכויות הביקור את בני בכורי שטרם נולד – כדאי שאתרחק קמעה. עוד זה מהלך וזה בא, ראיתי את המלכה ההיא, את המלאכית, תהום וונוס יושבים ומדסקסים אי אילו דברי הוואי. התיישבתי לידם ובשלב מסוים התנדף לו ונוס והשאיר אותי עם עלמות החן שאפפוני כצמר גפן מתוק את חולה הסוכרת. נשים ארוכות רגליים וחשופות איברים מכל כוון, כל מגף יותר שחור, יותר גבוה ויותר עקבי מהשני, כל רגל מחוברת לבחורה יותר יפה, כולן מסביבי, מצחקקות כנערות... לרגע חשבתי שנרצחתי ועליתי לגן עדן. השעה הייתה כבר מאוחרת, המועדון הריק התרוקן עוד יותר – התנאים לפוליגמיה הבשילו ויחסי הזכרים/נקבות השתנו לטובת כותב שורות אלו. היו אלו רגעים קסומים. אני עוד זוכר כיצד ידי נוגעת לא נוגעת כביכול במקרה בירכה של המלאכית, מרפקי השני מקיש קלות במרפקה של תהום, שיערה של המלכה ההיא מתפזר קלות על פני וונוס שולק את אשכי כאילו הייתה זו ארוחתו האחרונה של נידון למוות. הייתן כל כך ידידותיות (אתה היית קצת עם השיניים אבל אנחנו נעשה ממך מוצץ ראוי יום אחד). היה מאוד כיף. באמת שהיה נעים. לשוח בין חברים, לשמוע וללהג, לשכוח שאין עבודה, אין עבר, אין עתיד נראה לעין, אין גרוש בכיס, אין נערה במכונית הנוצצת עם הגג הפתוח, אין מכונית והיא לא נוצצת (את הגג הפתוח דווקא יש), אין בבית מזגן, הביוב עוד לא תוקן, התקרה עדיין מתפוררת, הסטודנטים עוד שובתים, בשדרות עוד קסאמים, יערות הגשם נכרתים ועוד ענק אדום התאחד עם ננס לבן ויצר איזה חור שחור בקצה האחר של היקום. מכל אלו שכחתי. אז תודה רבה, לסע"ע (תפסיק לגעת בי בצורה מוזרה), קטה (תמשיך לגעת בי בצורה מוזרה), סי (סליחה שאני לפעמים נוגע בך בצורה מוזרה), תהום את ונוס (אחי, אתה בנאדם מוזר) וכמובן למלאכית שהייתה באמת מלאכית. יום שלישי שולתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!11111 נ.ב. <<<------- איזה קרוע זה? |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
אושה{אוש} • 16 במאי 2007
זה אתה יא חתיכת קרוע
ורק אני הייתי לבד בבית |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לא סתם עוד עבד • 16 במאי 2007
פגוש, לא יכולתי לומר זאת מוזר יותר בעצמי.
ובהחלט אפשר לקרוא ליעל הברמנית האגדית בשמה. אני שמח מאוד לשמוע שאתה הולך איתה בסוף ללינקין פארק, כי זה אומר שאני לא אצטרך, ועדיין היא תבוא איתי להופעה של טורי איימוס. אני חייב לך מציצה. |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
devotion(מתחלפת) • 16 במאי 2007
בחיי,
נהנתי לקרוא : ) וגם להיות שם |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
אה כן, שכחתי לציין, שמאו ין, היתה גם כן, כוסית הורסת, חבל"ז על הפאן.
הנשים הקטנטנות האלו עושות חשק לקבצ'ץ' ולמעוך אותן, לקפל ולפורר, לקמט ולדחוס... וראוי לציין (ונוס, זה בשבילך) שהיחידה שסישנה באותו ערב, למעט ההופעה, הייתה מאו ין. השוט שלה עשה הרבה מאוד רעש על ישבנו של מוצלף מאושר. |
|
-אש- |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
-אש- • 16 במאי 2007
יום שלישי האגדי,
מעניין שכל מה שאני זוכרת זו נסיעה עם שלושה אנשים שפשוט חטפו אותי מהצומת, כניסה למקום חשוך ומלא מתקנים מוזרים להפליא, שיחה עם איזה פגוש עקום של מישהו, ברמנית אשר מודדת את בגדי במבט מלא ביקורת ומורה לי להשליכם בטרם אדרך פעם נוספת במתחם הבר המפואר שלה. אה כן... ואת לס"ע וקטה מעודדים את האמנית על הבמה בצעקות: "יאללה מכות יאללה" ולס"ע כש, אם, איפה שטורי איימוס לא תגיע, אני שם בשורה הראשונה, תשמור לי מקום לי הפסנתר |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
מה יש לכם מטורי איימוס?
למה ללכת על החיקוי? יחי קייט בוש המלכה!!! ומרי-קייט המקיאה |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
flashback{ג"ו} • 16 במאי 2007
אוי פג,
אני מתחילה להאמין שהמילון ההוא באמת היה מתנה מוצלחת שלישי הבא אני שם גם אם יעבירו את שם לפה. |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לפני 17 שנים •
16 במאי 2007
לא סתם עוד עבד • 16 במאי 2007
אש, את יכולה כבר עכשיו לרשום ביומן: 21 ביולי, מוצאי שבת, אמפי פארק רעננה - טורי איימוס בישראל. יש עדיין מקום פנוי באוטו.
אגב, הברמנית האגדית, קטסטרופה ואני הולכים גם להופעה של evanescense ב-26 ביוני, שוב באמפי פארק רעננה, וגם במקרה הזה נותר עדיין מקום פנוי באוטו. והכל כמובן בערבון מוגבל, מבלי לפגוע בזכויות, ובכפוף לרצונו הטוב של נסראללה. |
|