Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
Queencie(שולטת) • 19 במאי 2007
Queen Yasmin כתב/ה: Queencie כתב/ה: מסיבה לבנה מצויינת!! ולילה לבן מעולה!!!!
המון תודות למארחים, טאלה (כבר מתגעגעת לחיבוק שלך) ורוני (למרות שלא באת אליי - לא בריצה ולא בזחילה ) ואורלי (יפהפיה בכל צבע) שנסיתה בכח לגרום לי להשתכר (ספרתי 10 מבחנות! בנוסף על הייגר והבריזר), יסמין המקסימה - איזה סשן!! מזל שרחמים בחופש... - אחרת הוא כבר היה עם פיני שלך ארז וסטואי האהובים (מואההה ענק לשניכם!! ) אורלי קריסטין ומושון - אחלה מופע! ים - איזה עיטור זוהר ציירת עליי, הצלחתי בזהירות רבה שלא למרוח אותו עד סוף הערב! וריפר ... הקושר הזריז.... כנראה שהיית כבר עייף בסוף הערב אם אלכסיי הצליח להשתחרר מהכבילה שלך אבל הוא סבל על כך לא מעט.... להנאתי כמובן קווינסי , את נהדרת ואני אוהבת אותך , הידעת ? שבוע טוב ,WOMEN תודה, וזה הדדי יקירתי ! |
|
פיני(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
פיני(נשלט) • 19 במאי 2007
Queencie כתב/ה: פיני כתב/ה: Queencie כתב/ה: מסיבה לבנה מצויינת!! ולילה לבן מעולה!!!!
יסמין המקסימה - איזה סשן!! מזל שרחמים בחופש... - אחרת הוא כבר היה עם פיני שלך מי זה רחמים? אני לא מכיר אותו הוא בחופשה ארוכה או שפיטרו אותו? למען האמת גם אני לא נפגשתי איתו (עם הרחמים הזה) כבר המון זמן, בכל מקרה -כשאתה תחת ידיה האמונות של יסמין אין לך סיכוי שתכיר אותו!!! יש לי הרגשה שאת צודקת |
|
Alexey90210(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
Alexey90210(מתחלף) • 19 במאי 2007
Queencie כתב/ה: וריפר ... הקושר הזריז.... כנראה שהיית כבר עייף בסוף הערב אם אלכסיי הצליח להשתחרר מהכבילה שלך אבל הוא סבל על כך לא מעט.... להנאתי כמובן
היצלחתי להישתחרר? לא זכור לי.. אולי זה לא הייתי אני? אולי זה לא היה ריפר? אולי זה לא היה בנולימיט? ..................................... מה שבטוח, זה שאחרי הליה המגניב הזה, הייתי צריך לנוח שעות נוספות.. ומזל שאני לא נשוי, אחרת הייתי צריך להסביר לאשא, מאיפה כל הסימנים האלה.. )) |
|
אנהבל B(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
אנהבל B(לא בעסק) • 19 במאי 2007
Alexey90210 כתב/ה: Queencie כתב/ה: וריפר ... הקושר הזריז.... כנראה שהיית כבר עייף בסוף הערב אם אלכסיי הצליח להשתחרר מהכבילה שלך אבל הוא סבל על כך לא מעט.... להנאתי כמובן
היצלחתי להישתחרר? לא זכור לי.. אולי זה לא הייתי אני? אולי זה לא היה ריפר? אולי זה לא היה בנולימיט? ..................................... מה שבטוח, זה שאחרי הליה המגניב הזה, הייתי צריך לנוח שעות נוספות.. ומזל שאני לא נשוי, אחרת הייתי צריך להסביר לאשא, מאיפה כל הסימנים האלה.. )) אה.. זה לא היית אתה בלימיט? אז דיברתי עם רוח לבנה? __________________________________ היה נהדר פעם ראשונה במסיבות של הלימיט ונקווה שיהיו עוד רבות. |
|
studentit(שולטת){1303} |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
תודה קטנה ממני
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
studentit(שולטת){1303} • 19 במאי 2007
היה לי מדהים!!
תודה לכל מי שהיה שותף איתי לערב מטריף מהנה ומשגע. תודה לכל מי שרקד איתי בטירוף. בחיים לא אכלתי כל כך הרבה מילקי! הקפצתי כל כך הרבה דרינקים של משקה הבית לא יודעת מה היה שם אבל זה היה טעים! להכיר ולפגוש אנשים מדהימים לא אכנס לפירוט שמות כי בטוח אשכח מישהו ... בזכותכם נהנתי! תודה מיוחדת לים האמנית המדהימה שהצליחה בהינף מיכחול להדליק אותי תודה מיוחדת למושון וקריסטין ואורלי על מופע מדהים . לאורלי , לריפר, לטורי, לדוגי, ללידי s למלכה יסמין, לאלון ב, לטלה ולך אהובי - אתם צוות מדהים! סטודנטית |
|
Kate McCannon |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
Kate McCannon • 19 במאי 2007
כן כן אני יודעת שאני לא נוהגת להגיב על המסיבות, אבל הפעם פשוט לא יכולתי, ממש נהנתי (:
אני אוהבת את כולכם ופירוט מחר, עוד לא ישנתי מספיק.. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
הייתי.
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
קטסטרופה{Adonai} • 19 במאי 2007
הופתעתי.
לטובה הפעם. תמשיכי ככה אורלי. |
|
ניקי666 niki |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
Re: הייתי.
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
ניקי666 niki • 20 במאי 2007
קטסטרופה כתב/ה: הופתעתי.
לטובה הפעם. תמשיכי ככה אורלי. האם יתכן שבדיעבד צדקתי.........................? |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
צדקת בנוגע למה?
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 20 במאי 2007
niki 666 כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: הופתעתי.
לטובה הפעם. תמשיכי ככה אורלי. האם יתכן שבדיעבד צדקתי.........................? כלומר -אני חושד שאני יודע במה מדובר אך מעדיף את תשובתך |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
Reaper • 20 במאי 2007
Just woke up......need coffee....
when i finally wake up ill........ ZZZzzzzzZZZZzzzzZZZ |
|