Tיפוס(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
Tיפוס(שולט) • 19 במאי 2007
המפקדת כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: הצ'קר לא אמור להיות לבוש במדי חייל יווני/רומאי?
ואמילי - תזכרי את ההבטחה שלך ... טיפוס אתה זוכר את ההבטחה שלך ? שלא נחזור על טעויות עבר..... אני ממתינה למחוך לבן ! טוב, בדקתי ואין יותר חבל לבן - כל מה שנשאר זה חוט תפירה לבן - אז המחוך שלך יהיה דקיק |
|
*המלאכית השחורה*(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
Re: יום שלישי 22/5/07 - ה-Fמיליה במסיבת טוגות מטורפת לשבועות
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
*המלאכית השחורה*(לא בעסק) • 20 במאי 2007
אמילי כתב/ה: [img]]
זה מה שקורה כשחג השבועות פוגש את רומא העתיקה... לא סתם לבן.... טוגות!!!!! ערב חושני שכולו סדום ועמורה! אורגיה פרועה על הבמה... [/b] זה לא עוד סדום ועמורה , ולא עוד אורגיה צפויה! זה הולך להיות בלאגן! וזו הולכת להיות אורגיה בדסמית אחת גדולה! בעצם ענקית! |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 20 במאי 2007
*המלאכית השחורה* כתב/ה: אמילי כתב/ה: [img]]
זה מה שקורה כשחג השבועות פוגש את רומא העתיקה... לא סתם לבן.... טוגות!!!!! ערב חושני שכולו סדום ועמורה! אורגיה פרועה על הבמה... [/b] זה לא עוד סדום ועמורה , ולא עוד אורגיה צפויה! זה הולך להיות בלאגן! וזו הולכת להיות אורגיה בדסמית אחת גדולה! בעצם ענקית! הלו הלו מה את מתכננת שם כבר??? |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
טוגה טוגה טוגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 20 במאי 2007
טוגה !
טוגה! טוגה! טוגה! טוגה! טוגהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהום קנתה לשנינו בדים לבנים מבריקים לטוגה, וסיכות לכתף, ואני תוהה אם צריך ללבוש משו מתחת או לא... וכפי שלמדנו מהסרט החינוכי "בית החיות" ... כשהמצב קשה, כשצריך להתחיל לקחת את החיים ברצינות, ולקחת את עצמך בידיים, וכשעינו של הממסד פקוחה עליך, וצריך להוריד פרופיל .... יש רק דבר אחד שאפשר לעשות. A TOGA PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
Lady Mod(שולטת) • 20 במאי 2007
Tיפוס כתב/ה: mau yen כתב/ה: ציטוט: אנחנו נשמח לעזור ולכוון אתכם איך ליצור תלבושות בקלות
איך?!?!?! לך אין בכלל בעיה - תקני קשית שתיה לבנה- והנה יש לך טוגה רגע... אתה קורא לי רזה?!?!? אמילי כתב/ה: הנה עצה מספר 1:
עלות הבגד: פחות מ-20 שקלים. נכנסים לחנות בדים ורוכשים מטר וחצי בד (במחיר של 8 שקלים למטר בד). רוכשים בחנות אחרת סיכת ביטחון. מעבירים את הבד מעל כתף אחת ומתחת לשניה. את סיכת הביטחון סוגרים על הכתף. הממפפ.. איפה עיצה מס' 2? {הנ"ל לא הולך טוב עם קטנות ורזות ..} בעצם.. אפשר סתם חצאית לבנה |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 20 במאי 2007
עצה מספר 2 עדיין בתנור... אבל חצאית לבנה בהחלט תתקבל בברכה!
|
|
Master F(אחר) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
Master F(אחר) • 20 במאי 2007
Tיפוס כתב/ה: המפקדת כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: הצ'קר לא אמור להיות לבוש במדי חייל יווני/רומאי?
ואמילי - תזכרי את ההבטחה שלך ... טיפוס אתה זוכר את ההבטחה שלך ? שלא נחזור על טעויות עבר..... אני ממתינה למחוך לבן ! טוב, בדקתי ואין יותר חבל לבן - כל מה שנשאר זה חוט תפירה לבן - אז המחוך שלך יהיה דקיק מי אמר שדקיק זה רע? |
|
יוני |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
יוני • 20 במאי 2007
טוגה
טוגה טוגה טוגה טוגה טוגה טוגה טוגה אנחנו בטוח שם למרות שעדיין החלטנו אם אנחנו יוונים או רומאים...... |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
המפקדת(לא בעסק) • 20 במאי 2007
Master F כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: המפקדת כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: הצ'קר לא אמור להיות לבוש במדי חייל יווני/רומאי?
ואמילי - תזכרי את ההבטחה שלך ... טיפוס אתה זוכר את ההבטחה שלך ? שלא נחזור על טעויות עבר..... אני ממתינה למחוך לבן ! טוב, בדקתי ואין יותר חבל לבן - כל מה שנשאר זה חוט תפירה לבן - אז המחוך שלך יהיה דקיק מי אמר שדקיק זה רע? Tיפוס, זה אומר יותר עבודה בשבילך... לי אין בעיה עם זה רק תעטוף כמו שצריך |
|
*המלאכית השחורה*(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
*המלאכית השחורה*(לא בעסק) • 20 במאי 2007
אמילי כתב/ה: *המלאכית השחורה* כתב/ה: אמילי כתב/ה: [img]]
זה מה שקורה כשחג השבועות פוגש את רומא העתיקה... לא סתם לבן.... טוגות!!!!! ערב חושני שכולו סדום ועמורה! אורגיה פרועה על הבמה... [/b] זה לא עוד סדום ועמורה , ולא עוד אורגיה צפויה! זה הולך להיות בלאגן! וזו הולכת להיות אורגיה בדסמית אחת גדולה! בעצם ענקית! הלו הלו מה את מתכננת שם כבר??? אני???
אני לא מתכננת כלום... כאילו... את יודעת... אממ... שום דבר לא חוקי חלילה.. זאת אומרת... לא משהו ש... אא... נו... את תראי!... יהיה בסדר... |
|