אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
אושה{אוש} • 28 במאי 2007
ושוב זאלו אני חושבת שפספסת את ההופעות האחרונות וחבל שכך.
אני צפיתי בהם לא כסשנים אלא כהצגות לכל דבר. הן בויימו לשם צפיה, לשם הנאת הקהל (ולא דווקא לחירמונו) ולא להנאת המשתתפים. הן תוספת מבורכת בעיני למסיבות הנושא ואינן באות להחליף את הסשנים האמיתיים. |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 28 במאי 2007
יש הבדל גדול בין הופעות על הבמה שבוימו מראש ובין סשנים ברחבי המועדון.
הופעות על הבמה הן הופעות שניבנו מראש עם כריאוגרפיה, נושא (שלרוב מקושר עם נושא הערב או שעומד בעצמו) ולבוש. הכל נלקח בחשבון, נערכות חזרות והכל - מבויים. ההופעות נועדו לעורר, לגרות, לעניין, הן יפות ויזואלית ונותנות מעין בידור. כשמן כן הן - הופעות. אם לקהילה ואם לונילים. סשנים פומביים ברחבי המועדון הם למעשה מעין הצצה אינטימית ל-BDSM של אותו האדם, ולכן הם מעניינים מאוד לדעתי. אני לא רואה אפשרות להשוות אותם עם ההופעות שכן כאן מדובר בדבר מבויים וכאן בפיסה מחייו הבדסמים של האדם. באופן אישי אני מאוד אוהבת סשנים פומביים. הסשנים הפומביים שאני עשיתי ועושה במועדון מסעירים ומרגשים במידה אחרת מסשנים שנעשים בבית, זאת בגלל הקהל כמובן, האווירה, הרעשים והרגשות הרבים שמתעוררים כשיש את כל אלה מסביב. זו גם הסיבה שאני אוהבת כל כך פלאיי פארטיז. הרבה פעמים נראה שאנשים פשוט מחכים שמשהו כבר יקרה, אבל אף אחד לא באמת עושה משהו . דווקא בשעות הקטנות של הלילה, כשהמועדון מתחיל להתרוקן, דווקא אז מתחילים להיווצר הסשנים, יש אנשים שמגיעים דווקא בשעות אלה, ובדיוק למטרות אלה. לדעתי אין דבר מרגש יותר מלעלות על הבמה ולהתחיל בסשן, פשוט כי לכו תדעו לאן זה יוביל... (תשאלו את ונוס ותהום ) |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 28 במאי 2007
גם בעיני ההופעה הרשמית על הבמה מיועדת יותר לונילים וסקרנים, למרות שזכורות לי כמה וכמה הופעות שנחרטו בזכרוני, מספר לא מבוטל מהן בהשתתפות רועי והזין שלו
עם הזין של רועי לא צריך אפילו הופעה, הזין מדבר בעד עצמו. אני מסכים עם אושה שמאז כיבוש הדאנג'ן יש הרבה פחות אקשן ספונטני ברחבה. יכול להיות שזה כי האווירה נהייתה מהוגנת יותר, מועדונית יותר. יכול להיות שאנשים לא בטוחים מה מותר ומה אסור, ולמעלה מזה, מה ראוי ומה פאדיחה. בעבר הגנון היה ידוע באווירה הליברלית והסליזית שלו, ידעתי שאני יכול לרקוד כמו כוסית עם תסביך פלאשדאנס, להתפשט, לזחול על הרצפה לרגלי מלכות, להגמיר את תהום על הבמה, ושזה יהיה בסדר ואפילו מבורך. בחודשים האחרונים אני באמת עושה את זה הרבה פחות. אבל ממה שהבנתי, ההנהלה הכבר לא כל כך חדשה דווקא מעוניינת מאוד בהחזרת האווירה החופשית של פעם, לא מציבה סייגים וגבולות, ומותר גם אפילו עירום גברי על הרחבה הם רוצים שיהיו סשנים של חברי קהילה, כמה שיותר וכמה שיותר אקסטרימי. ההופעה מוצעת כסוג של דיפולט, לא כעיקר הערב. כחולית, אני דווקא אשמח לראות *אותך* בהופעה ((: אני בטוח שהיא תהיה מעולה. אז אני מניח שהכפפה אצלנו, חברי הקהילה, ואם אנחנו רוצים לראות יותר סאדו (ואנחנו רוצים) אנחנו צריכים לעשות אותו בעצמנו.... יש גם יתרון בלעשות סשנים בגנון, שכן העובדה שכולם כבר שיכורים וחרמנים עוזרת מאוד לייצר אינטראקציות ספונטניות, שאם היו מנסים לתכנן אותן או לקבוע אותן הן לא היו קורות בחיים. יש גם אלמנט של בטיחות יחסית, שכן יותר בטוח להסתשן לראשונה על ידי מישו במועדון לעיני כולם מאשר לבוא לביתו ולך תדע מה יהיה. ובאחד מהערבים הקרובים, אני הולך לסשן לאמילי את הצורה |
|
master281 |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
master281 • 28 במאי 2007
Venus in Furs כתב/ה: .
שכן העובדה שכולם כבר שיכורים וחרמנים עוזרת מאוד לייצר אינטראקציות ספונטניות, תרשה לי לחלוק עלייך ונוס לעשות סשן ששיכורים זו לא גבורה אלא טיפשות <ככה אני רואה את זה בכל אופן> אני מגיע למועדון ונהנה מאוד גם ללא טיפה של אלכוהול אני שותה מים ובעיקר עוד מים <אתם יכולים לשאול את יעל הברמנית> בשעת הסשן אני דרוך מאוד ומודאג מאוד יותר מאשר בבית כי זה מועדון ודברים בלתי צפויים עלולים להיווצר לכן לא מומלץ לעברב אלכוהול וסשנים ואצלי זה פסול מראש על כל השאר אני מסכים איתך במיוחד שאם רוצים שיהיה במועדון BDSM צריך ליצר אותו לעצמנו ולא לחקות שמישהו אחר ייצר את זה כי אם כולם מחקים אז זה בטח ובטח לא יהיה המשך יום טוב |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 28 במאי 2007
אני מסוכן יותר כשאני לא שותה
מסכים איתך שלא צריך לעשות סשן במצב שכרות שלא מאפשר שליטה... יחד עם זאת, יש גם עולם שלם ומבורך באמצע...בין שכרות מוחלטת לבין שחרור, שמחת חיים, התגברות על מעצורים, התחברות לרוחניות והתנתקות מתלאות היומיום, וכו'.... |
|
master281 |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
master281 • 28 במאי 2007
Venus in Furs כתב/ה: אני מסוכן יותר כשאני לא שותה
מסכים איתך שלא צריך לעשות סשן במצב שכרות שלא מאפשר שליטה... יחד עם זאת, יש גם עולם שלם ומבורך באמצע...בין שכרות מוחלטת לבין שחרור, שמחת חיים, התגברות על מעצורים, התחברות לרוחניות והתנתקות מתלאות היומיום, וכו'.... כל אחד והדרך שלו אני רואה בזה דבר פסול אבל מי אני שאחליט לאחרים איך לנהוג אני יכול רק ליעץ ולא מעבר לזה |
|
*המלאכית השחורה*(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
בתור המפיקה והכוריאוגרפית של ההופעות במועדון הדאנג'ן:
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
*המלאכית השחורה*(לא בעסק) • 28 במאי 2007
ההופעות בהחלט מבוימות מראש, נכתבות כתסריט ואף נערכות חזרות... למרות שבזמן אמת, על הבמה, דברים יכולים מעט להתשנות ולהפוך קצת יותר ספונטניים.
הצוות של ההופעות עובד אחד עם השניה, כולם מכירים כבר את כולם, כך שיותר נוח ונעים לעבוד, וגם יותר פתוח ומעניין ונוצרים צירופים מיוחדים. ההופעות נועדו לכולם כאחד- ונילים וחברי קהילה. בכל ערב ניגשים אלי, לא אחד ולא שניים, ושואלים מתי כבר תעלה ההופעה. יש כאלה שממש מחכים כבר לראות- אם משום היופי שבהופעה, ואם משום הסשנים והפתיחות שבאם מיד אחרי. ההופעות המבוימות נועדו לתת עוד עניין... איזשהו סיפור, איזושהי סיטואציה מאחורי "המכות", ומטרתה העיקרית היא לעורר את אוירת הבדס"מ במועדון ולהוות טיזר לקהל עצמו, ואכן לרוב, מיד עם תום ההופעה, מתפזרים האנשים ומתחילים סשנים ע"י הקהל עצמו. זה נכון שבתחילת הדרך הצוות שם יותר דגש על הפן האומנותי והפחות משוחרר בהופעות, אבל תם עידן התמימות.. חשוב לציין שהבמה אינה שייכת לפרפורמרים בלבד, אלא מיועדת בסופו שלדבר לתת במה ומקום לביטוי עבור כולם. ואגב, יש גם סשנים שאינם מבויימים... לדוגמא- מחר אדריאן ורועי (כן... דן- הבולבול של רועי חוזר), יעלו ויופיעו עם סשן שלהם, לא מבוים ונועז מתמיד!!! |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 28 במאי 2007
אישית אני בעד שניהם- גם הופעות מבויימות, שבאמת לא רואה בהם כל רע, אלא פשוט אומנות, וגם סשנים אותנטיים.
לא חושבת שרצוי לעשות סשנים עמוקים ו/ או קיצוניים במועדון- זו אווירה שמקשה על שמירת הבטיחות, ועל חוויית הקשר של שולט- נשלט בזמן הסשן. כמובן, שיש מקרים יוצאים מן הכלל (ומי שראה סשן של זאלו ולוטוס יודע על מה מדובר). |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
מיתוסית(שולטת) • 28 במאי 2007
טוב, הגיע הזמן לדיעה שלי
אחלק אותה לשתי נקודות: סשנים של אנשים פרטיים וספונטנים וסשנים על הבמה המרכזית: אני רוצה לציין שפעם באמת ראיתי הרבה יותר סשנים פומביים של הקהל. היתה אווירה באמת יותר סליזית, מעניינת.. היה כיף לרקוד ומידי פעם לעבור בחדרים למעלה או למטה, ליד הצלבים, ולראות סשנים... רון בחוטיני טוען שקשה להכיר מישהו ואחרי 2 דקות לעשות סשן, אז אני אגיד לו שהוא טועה ברוב המכריע של הפעמים שאני מגיעה, אני מוצאת מישהו (אפילו בלי לחפש, אבל כנראה העובדה שאני בחורה בהחלט תורמת לעניין) שמבקש הצלפות, ואם בא לי ויש לי מצברוח, אז בכיף.. ואז זה תלוי בציוד שמביאים ובכימיה וכו' וכבר היו מקרים כמו למשל בפעם האחרונה שבאתי שהצלפתי במישהו וקשרתי אותו לצלב למעלה ואנשים באו בהמוניהם וצפו ואחרי שסיימתי איתו קפצו עוד שניים וביקשו גם נכון שזה לא סשן אולי מעניין כמו בין זוג קבוע שבא ומוכן להתפשט ולהתפרע ורואים כימיה מיוחדת, אבל עובדה שלהופעות הספונטניות האלה יש קהל רב ואין כמעט מצב שמישהו יעשה סשן, בנאלי ככל שיהיה באיזו פינה ותוך עשר דקות לא יחסמו לו את האוויר שם מרוב צפיפות היו כמה פעמים נהדרות בעיניי שאנשים סתם עלו לבמה לרקוד ועשו סשן פתאום או שעשו סשנים לרגיל קילור או כל אירוע אחר ואלו היו בד"כ סשנים איכותיים שכיף לראות... לגבי סשנים יזומים ומבוימים: דווקא מהם אני פחות נהנית. יש לי הרושם על רובם המכריע שהם דרמטיים מידי, אובר אקטינג, פשוט... יותר מידי משחק. היו סשנים שלדעתי היה להם קונספט מעניין, אבל בחירת השחקנים לא היתה טובה או הכוראוגראפיה לא היתה מוצלחת... והתוצאה? סשן משעמם שצופים בו רק כי אין מה לעשות באותו זמן... פעמים רבות תהיתי בשיתוף חבריי האם השולט/ת (לרוב שולטת) והנשלט/ת בכלל בקטע?... הם לא נראים פעמים רבות כנהנים, אלא כאלה שבאים בשביל לעבוד, לעשות כסף וללכת... לי זה פוגע בהנאה באופן משמעותי ומוריד לי מהחשק לצפות.. זה בכלל לא קשור למה שקורה בסשן, לאקסטרימיות בו וכו'.. אלא למה שאתה מקבל מהאנשים על הבמה: ההבעות פנים, שפת הגוף... והכי פאתטי בעיניי (ויסלחו לי אנשים שמופיעים אם הם נפגעים מהביקורת שבאמת באה ממקום של ניסיון לשפר ולייעל), זה אלה ש"כאילו" מצליפים ו"כאילו" סוטרים... אתה רואה שזה בכלל לא כואב והנשלט על הבמה עושה פרצופים מוגזמים של "איייי כואב לי"... במקרים האלה זה עושה לי טרן-אוף מטורף... הייתי שמחה לראות יותר זוגות מהקהל שעושים סשנים על הבמה, הייתי שמחה אם המקצוענים שעולים לשם בסשן מתוכנן, יתכננו פחות ויהיו ספונטנים יותר, יכאיבו באמת, יהנו באמת... שיהיו שם רק כאלה שהם בדסמים אמיתיים- אני בטוחה שזה יעשה הבדל עצום... ואני מדברת גם על עידן הדאנג'ן החדש וגם הישן (עם המלכות של המועדון לשעבר) ואני מדברת גם על הופעה או שתיים שראיתי בנו לימיט (הייתי שם רק פעמיים, נדמה לי שאף אחת מהן לא בתקופה של אורלי)... כלומר, לדעתי מדובר בסוג של תפיסה את הסשנים ולא בהכרח מי נמצא בניהול וכו'... עצם העובדה שמדובר בהופעה יזומה, יכולה לעזור מאוד מבחינת השקעה בתפאורה, לבוש, ציוד וכו' שאין אפשרות בסשנים ספונטנים, אבל גם לפגום בהנאה בגלל כל אותם פרמטרים שציינתי קודם... בעיניי מטרת הסשנים הפומביים על הבמה המרכזית זה להלהיב קהל, לעזור לו להכנס לאווירת הבדסמ (ואני מדברת על התחושותש לי גם ובעיקר בערבי קהילה שהם לא חמישי המעורבים בונילים בהמוניהם) ואולי לגרות אנשים לעשות סשנים בעצמם... אין ספק שערב בילוי המלא בסשנים יזומים וספונטנים משדרג את הערב עשרות מונים (לדעתי) יותר מכל מסיבה עם נושא מוצלח, כיבוד, השקעה בתפאורה וכו'... הרי זה בדיוק ההבדל הגדול והנהדר בין מועדוני בדסמ- למועדונים רגילים... מקווה שהאנשים בדרגים העליונים יקחו זאת לתשומת לבם |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
flashback{ג"ו} • 28 במאי 2007
Venus in Furs כתב/ה: אני מסוכן יותר כשאני לא שותה
יש בזה משהו...
|
|