לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

טירון ירוק פוגש במלכה מדהימה.

גראנט
לפני 19 שנים • 30 במאי 2007

טירון ירוק פוגש במלכה מדהימה.

גראנט • 30 במאי 2007
אני נוסע ברכבי בשכונת פלורנטין. השעה מאוחרת. האנרגיות ברחוב מזכירות לי את הסרט "שיגעון של לילה" שם הגיבור,אדם מן הישוב, מוצא את עצמו בלב הסוהו נסחף מהתרחשות אחת לשניה בלי יכולת לצאת מן השכונה. גם אני נכנס לשכונה בדרך להרפתקה בה אין לי הרבה נסיון או ידע על מנת להתמודד איתה כראוי. אני בדרך למלכה שלי...
את המלכה שלי כבר פגשתי לראשונה לפני מספר שבועות בהתנסות הסאדו הראשונה בחיי. לא ידעתי אז למה לצפות וההלם אליו נכנסתי התפוגג רק ימים רבים לאחר אותו ביקור.
בימים האחרונים מצאתי את עצמי מתגעגע לחוויה שהרגשות לגביה היו מעורבים. מצד אחד ריגוש עצום ומהצד השני פחד מהלא נודע,מהכאב,מחוסר היכולת להתמודד.
והנה אני בפתח דלתה,דופק חרישית בדלת. בידי שתי קופסאות ווינסטון לייט שפקדה עלי לקנות לה.
הדלת נפתחת לאחר דקה ארוכה. אני פוסע פנימה בחשש. מאחורי הדלת הנפתחת אני רואה אותה.
מ ד ה י מ ה... עור שחום וחלק,שיער אדמוני,גוף מהמם. היא צועדת לפני בלבוש שאינו מסתיר את ישבנה הקטן והסקסי.בדיוק הטעם שלי,אני חושב לעצמי. הייתי עושה לה הכל.
היא מושיבה אותי בחדר ומבררת איתי למה התחברתי בפגישה הקודמת ולמה לא התחברתי. אני שחושב לי לתומי שזו תכנית כבקשתך מפרט מייד מה מבחינתי היה קצת יותר מידי ...זה לא עזר לי...
אני מוצא את עצמי נמשך אליה בטירוף. אני מוכן לעשות איתה דברים שלא עשיתי מעולם וגם שלא חשבתי שאעשה. אני מביט בה בערגה בזמן שהיא פוקדת עלי להתקלח וכשאני חוזר מצווה עלי לעמוד על ארבע ומוליכה אותי בחדר ככלבלב. לא עוברות שניות ארוכות והיא רוכבת עלי בחדר כשבאותה עת היא מכה בי בכל חלקי גופי.לפני שאני מבין מה הולך לקרות אני מרגיש אותה מאחורי ננעצת בתוכי ומזיינת אותי כמו שמזיינים כלבה. חשוב להדגיש שאני סטרייט ומעולם לא עברתי חוויה אנאלית.לא האמנתי שאני בנוי אנטומית לאקט כזה והאמת שזה כאב.כאב מאוד.וצרחתי וצווחתי אבל היא לא הרפתה.רק הוליכה אותי בחדר עם הדילדו תקוע באחורי תוך שהיא מראה לי אותי בראי כורע על ארבע וחוטף ממנה את כל הזין בתחת.האמת.משפיל ומביך.אבל גם באופן שקשה לי להסביר מרגש ביותר.
ואלה היו רק החמש דקות הראשונות...
אין לי מושג איך עמדתי בכל זה בהתרחשות שנמשכה ונמשכה ונמשכה...אולי מה שנתן לי את הכוח לספוג הכל.הרבה מעבר ליכולותי המוכרות לי היתה הערצתי הבלתי צפויה מבחינתי, אליה,אל גופה,אל מבטה הנוקב כשהיא מישירה אלי זוג עיני שקד השתולות בלב פנים יפיפיות. אולי שאבתי את הכוח מזה שללא התראה מוקדמת בתוך כל בליל המכות,ההשפלות וההכאבות היא פקדה עלי לגעת בה.בישבנה המתוק והסקסי.לא האמנתי משביקשה ממני לעסות אותו וניסיתי להיות טוב ככל יכולתי. שניות לאחר מכן אני שכוב על הרצפה והמלכה שלי יושבת על פני.חונקת אותי.אבל לי לא אכפת.כל מה שאני מרגיש הוא את לשוני נעוצה בפי הטבעת שלה.מי האמין..אני מרוגש שיא.לא מאמין שזה קורה לי.היה לה את פי הטבעת המדהים ביותר שפגשתי בחיי.לא הרתיע אותי בכלל למצוא את לשוני בישבנה.כבר אמרתי קודם.הייתי עושה לה הכל..
וקרה עוד משהו..מרגש פי כמה.לא מסוגל לספר.לא יודע אם מרשה לי.לא רוצה להכעיס אותה.
בסוף, כאילו על מנת להמחיש לי שכל מה שהיה לא משנה את העובדה שאני סתם אפס בעיניה היא גררה אותי לחדר המקלחת והשתינה עלי את כל הרד בול ששתתה כל הערב..גם זו חוויה שלא עברתי מעולם אך איתה זה לא הרתיע אותי או דחה אותי.כבר אמרתי. הייתי עושה לה הכל..
כמה שתן יכול להיות לבחורה אחת מיניאטורית? מסתבר שהרבה...מצאתי את עצמי גומר על רצפת המקלחת כשכל גופי מכוסה בשתן של מלכתי.
חלק לא פחות מהנה מבחינתי היתה השיחה שאחרי.מדובר בבחורה אינטלגנטית ,מודעת מאוד לעצמה ולמה שהיא עושה. עם תובנות לגבי אנשים ומצבים. בעולם מקביל יכולנו אולי להיות חברים טובים..
יש לי שאלה לפורום?
זה לגיטימי לפתח רגשות בסשנים כאלה?
אני לא נאיבי אבל משהו עובר עלי והוא חזק ממני. האם זו תגובה טבעית בתוך מערכות יחסים כאלה.?
נוריתE
לפני 19 שנים • 1 ביוני 2007
נוריתE • 1 ביוני 2007
זאת תגובה טיבעית לגמרי ובהחלט לגיטימית

אבל תמיד צריך לזכור
לקחת הכל בפרופורציות.
הכי טוב שיש
לפני 19 שנים • 1 ביוני 2007

wellcom to the club

הכי טוב שיש • 1 ביוני 2007
אתה כותב מצויין,כן זה בהחלט לגיטימי לפתח רגשות
אפילו יותר גדולים בעוצמתם מקשר רגיל וונילי,כי ההתחברות וההתמסרות הן ברמות גבוהות יותר
מילת אזהרה,אל תפתח ציפיות(אולי זה לא הדדי)תזרום לדעתי.
בהצלחה