סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

The BODYWORK 2007 - פסטיבל הקעקועים והפירסינג - כתבו עלינו!

master281
לפני 17 שנים • 28 במאי 2007
master281 • 28 במאי 2007
זה אומר בחמישי מועדון מלא ב וונילים וגוטים ???
flashback{ג"ו}
flashback{ג"ו} • 28 במאי 2007
זה אומר שבחמישי אני מתחוררת.

98 אחוז שבחמישי אני מתחוררת.

אני ממש מתרגשת מזה שבחמישי אני מתחוררת.

icon_cool.gif

ונילים וגותים? ברינ דם און. את מי זה מעניין.
אני מתחוררת בחמישי!!!!
master281
master281 • 28 במאי 2007
flashback כתב/ה:
זה אומר שבחמישי אני מתחוררת.

98 אחוז שבחמישי אני מתחוררת.

אני ממש מתרגשת מזה שבחמישי אני מתחוררת.

icon_cool.gif

ונילים וגותים? ברינ דם און. את מי זה מעניין.
אני מתחוררת בחמישי!!!!

את זה אני לא מפספס }{
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 28 במאי 2007
babyloon כתב/ה:
מה זה צריך להיות - אני רואה דף ריק

במיוחד בשבילך עשיתי קופי-פייסט לכתבה בעכבר העיר icon_wink.gif

The Body Work הוא פסטיבל הפירסרים, המקעקעים, המקועקעים ואנשים העוסקים ב-Body Modification בארץ.

במהלך שני ימי הפסטיבל, יתקיימו מופעי תליה, פעלולי אש, קעקועים, פירסינגים קבועים וזמניים, יריד מכירות של פירסינגים, קעקועים, בגדים אלטרנטיביים ומסיבות לחובבי הז'אנר. לכבוד הפסטיבל הביאו אנשי הדאנג'ן מלונדון את אחד ממומחי ה-Body Modification באנגליה, Captain Howdy .Howdy הוא אמן התלייה באוויר באמצעות קרסים (Suspension) ואמן פירסינג ידוע, המגיע להופיע במועדון הדאנג'ן זו הפעם השלישית.

אלו האירועי שיתקיימו בימי הפסטיבל -

31/5 יום חמישי, 24:00 - מסיבת Fetish אקסטרימית לתוך הלילה, שתלווה בסטים של מוזיקה אלקטרונית והופעה של Captain Howdy - Body Suspension ועוד. כניסה: 70 שקלים, 50 שקלים לחברי מועדון הדאנג'ן.
1/6 יום שישי, 12:00-18:00 - יריד צהריים של קעקועים, פירסינגים, בגדים אלטרנטיביים ועוד. כיתת אמן עם Captain Howdy ומסיבת צהריים. הכניסה חופשית.
1/6 יום שישי, 24:00 - מסיבת מטאל + הופעה של Captain Howdy. מסיבה מיוחדת לחובבי המטאל, הפירסינג והקעקועים. כניסה: 50 שקלים.

לפרטים נוספים, אמילי במספר 054-4432195
או לרוני במספר 054-2433066
סיגלית​(אחרת)
לפני 17 שנים • 30 במאי 2007
סיגלית​(אחרת) • 30 במאי 2007
ים_yam כתב/ה:
babyloon כתב/ה:
מה זה צריך להיות - אני רואה דף ריק

במיוחד בשבילך עשיתי קופי-פייסט לכתבה בעכבר העיר icon_wink.gif

The Body Work הוא פסטיבל הפירסרים, המקעקעים, המקועקעים ואנשים העוסקים ב-Body Modification בארץ.

במהלך שני ימי הפסטיבל, יתקיימו מופעי תליה, פעלולי אש, קעקועים, פירסינגים קבועים וזמניים, יריד מכירות של פירסינגים, קעקועים, בגדים אלטרנטיביים ומסיבות לחובבי הז'אנר. לכבוד הפסטיבל הביאו אנשי הדאנג'ן מלונדון את אחד ממומחי ה-Body Modification באנגליה, Captain Howdy .Howdy הוא אמן התלייה באוויר באמצעות קרסים (Suspension) ואמן פירסינג ידוע, המגיע להופיע במועדון הדאנג'ן זו הפעם השלישית.

אלו האירועי שיתקיימו בימי הפסטיבל -

31/5 יום חמישי, 24:00 - מסיבת Fetish אקסטרימית לתוך הלילה, שתלווה בסטים של מוזיקה אלקטרונית והופעה של Captain Howdy - Body Suspension ועוד. כניסה: 70 שקלים, 50 שקלים לחברי מועדון הדאנג'ן.
1/6 יום שישי, 12:00-18:00 - יריד צהריים של קעקועים, פירסינגים, בגדים אלטרנטיביים ועוד. כיתת אמן עם Captain Howdy ומסיבת צהריים. הכניסה חופשית.
1/6 יום שישי, 24:00 - מסיבת מטאל + הופעה של Captain Howdy. מסיבה מיוחדת לחובבי המטאל, הפירסינג והקעקועים. כניסה: 50 שקלים.

לפרטים נוספים, אמילי במספר 054-4432195
או לרוני במספר 054-2433066

באמת תודה רבה
אמילי קייג'​(אחרת)
לפני 17 שנים • 31 במאי 2007
אמילי קייג'​(אחרת) • 31 במאי 2007
יום שישי בצהריים, בין השעות 12-18:
יריד מקעקעים, ציורי גוף (yam), תליות אנשים ע"י קפטן האודי, בגדי Fetish & Goth By NOX ומסיבת צהריים!

הכניסה חינם!!!
אתם מוזמנים להגיע ולהתקעקע, להצטייר, להתלבש ולהתחורר!