Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
Whip(שולט) • 9 באוק׳ 2006
משהו נוסף: קולרים לכלבים קטנים, אותם מלבישים על בסיס הציץ...לוחץ - מעמיד - חונק אותו.
אם אתה ממש אכזרי - יש קולרים כאלה לריסון כלבי תקיפה, עם שפיצים בחלק הפנימי של הרצועה... |
|
danniella |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
תודה לאל ...
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
danniella • 19 במאי 2007
מזל שלי שה DDשלי לא הגיע לידיכם ....
|
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
29 במאי 2007
Re: תודה לאל ...
לפני 17 שנים •
29 במאי 2007
עינבר • 29 במאי 2007
danniella כתב/ה: מזל שלי שה DDשלי לא הגיע לידיכם .... ההפסד כולו שלך, יקירה. אבל, הכי טוב דאבל D, לא ? |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
בתור נושאת כלים במשקל ובגודל DD
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
godisafemale(שולטת) • 30 במאי 2007
בתור נושאת כלים במשקל ובגודל DD להלן תגובתי המסודרת, אני תקווה כי תעזור לך: ראשית, מדובר במשקל כבד. על כן דע כי בראש וראשונה עליך "לנהל בעדינות" את המשקל בכל סוג של התייחסות פיסית, על מנת להקל על הסבלית. אני אתחיל עם מה לא לעשות לחזה מתוייג DD: 1. לעולם אל תצפה שהיא תשב עליך ללא חזיה כי המשקל יגרום לה לפריצת דיסק במקרה הטוב ובמקרה הגרוע לכאבים עזים וללומברגו! 2. אל תצפה ממנה לעמוד על שש (בשפת העם על ארבע, בשפת הע'מות "דוגי סטייל") כי זה ישבור לה את חוט השדירה לחצי. 3. אל תגרום לה לשכב על הגב כי כל המגש יתפזר לצדדים וזה לא נראה מי יודע מה יעני לא מצטלם טוב. 4. אל תציק לה עם מצבטים וכותש שום כדוגמת זה שפורסם כאן בשרשור - זה לא כיף. 5. אל תזיז את הדיויזיות מצד לצד כאילו היו אלה שני כדור-סל - זה פאקין כואב! 6. אל תקשור לה את החזה בשום דרך וצורה כי בגודל כזה קשירה יכולה לפגום בעמידותן של הפירמידות ופלא התבל יכול לקבל עיוות ותלישות בלתי הפיכים. 7. לעולם אל תאחוז חזק משורש הקובנה זה כואב וזה אף תורם להתפוררות רקמות שומן. מה שיביא לצניחה. 8. אל תצליף לה על המיצג הוא רגיש מדי. 9. אל תבקש ממנה לעמוד עמידת נר כי החזה ייכסה לה את העיניים ויחסום לה את הנשימה מהאף. מה כן לעשות: 1. להפנים שמתנה יאה לאישה נושאת כלים DD היא "חזיה טובה" של "שנטל, דגם 374 , חזייה של "באלי" - אלה נשחקות מהר יען כי הן קורסות תחת הנטל ומחירן גבוה לכל הפחות 400 ש"ח לחזיה. אבל זו מתנה שתתקבל בהערכה רבה! 2. לקנות את מה שדברנו עליו בסעיף 1 לפרק זה. 3. לעסות את החזה כשאתה אוחז בשתי ידיים (יד אחת כאמור לא מספיקה) כמו אורז אותו לכיוון האמצע מבלי להפעיל לחץ כלפי מטה! וכמובן עם השמן הטבעי הכי טוב למשל של Shea . 4. לשאול אותה: "מה הכי כיף לך שאני אעשה לך בחזה? - בבקשה תדריכי אותי". 5. לבקש ממנה/להתחנן שהיא תניק אותך בהצלחה. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
Josephin(לא בעסק) • 30 במאי 2007
godisafemale
ענק ואכן אין כמו החזיות של שנטל מענין אבל ניראה שרוב הנשלטות דרדסיות בעלות ריאות מפותחות יכול להיות שזה בגלל המשקל של דבל D |
|
silence(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
בעיה הפוכה
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
silence(נשלטת) • 1 ביוני 2007
כל השרשור חשבתי וקינאתי כמה כיף לכן וכמה גם אני רוצה
לא כזה גדול, בכל זאת כבד ואני טיפה קטנה, אבל משו! (תרומות ממי שכבד לה מידי, יתקבלו בברכה) ואז קראתי את ההודעה של godisafemale, ונראה לי שאתן סובלות מידי ואולי עדיף לי להשאר עם המעט שיש לי (חצי מזה זה סתם שכנוע עצמי...) |
|