שחר כחול(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
Re: ? No Limit - ARE YOU FETISH - יום שישי 1/6/07
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
שחר כחול(לא בעסק) • 30 במאי 2007
THE NO LIMIT כתב/ה: FETISH PARTY
ושוב אתכם לעוד חגיגה של שישי מופרע ומלא תשוקה מזמינה אתכם לעוד מסיבה ובתוכנית הערב
הבמה המרכזית כרגיל תשתולל בממלכת יסמין המלכה תתעלל הפליי רום יחגוג והבר ישתכר ורחבת הריקודים ממשיכה לסחרר אז אם כך ידידיי חבריי וקרוביי נתראה בשישי להנות עד בלי די ובערב נתלבש בקוד המקום הפעם נחגוג בשחור ואדום אפשר לגוון בויניל ובעור המינימום הוא לפחות בשחור וג'ינס ידידיי לא מקובל אז אנא הקפידו להיות בעניין פתיחת דלתות: 23:30 לפרטים שאלות וארבע קושיות : 052-5506880 אני בא! {אפשר לרשום אותי} |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
Re: ????
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
אורלי(שולטת) • 30 במאי 2007
studentit כתב/ה: תשוקה אדומה כתב/ה: מלא תשוקה ???
נשמע טעים !!! יהיה שוקולד כמו פעם שעברה ????( גם כן שאלה של סתם פרה ... ) תשוקה אדומה, בהחלט לדעתי התשוקה לשוקולד צריכה להיות פטיש רישמי ומוכר! בשבילי הוא בהחלט אחד מהרבה פטישים האהובים עלי... אני פונה ללב שלכם ... בקריאה נרגשת אנשים יקרים אל תקחו לנו את השוקולד שלנו, רוצים גם השבוע!! תשוקה אדומה, כן יהיו שוקולדים ותנחשי מה עוד? רמז קטן - סטודנטית יקירה, נגעת לי בלב בחיי..אני אשתדל לא לאכול לכם את כל השוקולדים (אני אשאיר קצת) (אורלי, בקריז שוקולד ) |
|
שחר כחול(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
Re: ????
לפני 17 שנים •
30 במאי 2007
שחר כחול(לא בעסק) • 30 במאי 2007
אורלי כתב/ה: studentit כתב/ה: תשוקה אדומה כתב/ה: מלא תשוקה ???
נשמע טעים !!! יהיה שוקולד כמו פעם שעברה ????( גם כן שאלה של סתם פרה ... ) תשוקה אדומה, בהחלט לדעתי התשוקה לשוקולד צריכה להיות פטיש רישמי ומוכר! בשבילי הוא בהחלט אחד מהרבה פטישים האהובים עלי... אני פונה ללב שלכם ... בקריאה נרגשת אנשים יקרים אל תקחו לנו את השוקולד שלנו, רוצים גם השבוע!! תשוקה אדומה, כן יהיו שוקולדים ותנחשי מה עוד? רמז קטן - סטודנטית יקירה, נגעת לי בלב בחיי..אני אשתדל לא לאכול לכם את כל השוקולדים (אני אשאיר קצת) (אורלי, בקריז שוקולד ) לבוא עם חבילה של פסק זמן? |
|
studentit(שולטת){1303} |
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
ציפוי פיצוי...
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
studentit(שולטת){1303} • 31 במאי 2007
Lady S כתב/ה: dogy כתב/ה: IM BAAAAAAAAAACK
לאחר ששידרתי מקול דרום בשבוע שעבר אני חוזר ליטול חלק בהפקות שישי בנו לימיט אז כמו שהבטיח לי איש יקר "פיצוי הולם" וגם אני הבטחתי פיצוי אז פיצוי+פיצוי=פיצוץ!!!! אייי מה שהולך להיות..... גם אני רוצה פיצוי ליידי S היקרה, ציפור קטנה לחשה לי ... שהציפוי של הפיצוי - יהיה פיצוץ... יאמי.... |
|
עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
עולם מסריח{אלון ב} • 31 במאי 2007
ליידי S ודוגי
בשישי הזה אינכם מקבלים פס אני רוצה לראות התייצבות במקום משעות הפתיחה ועד תום המסיבה מתגעגעת המון!! |
|
ויטו אנדוליני |
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
ויטו אנדוליני • 31 במאי 2007
Lady S כתב/ה: אלון ב כתב/ה: מאותגר כתב/ה: טוב נו, גם אני רוצה פיצוי.
תרשמו אותי למסיבה בשישי אתה רוצה פיצוי על כול הפעמים שהברזת תבוא תבוא נארגן לך פיצוי של תשכך כול חייך אני בעד! תפסיקו לאיים |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
אורלי(שולטת) • 31 במאי 2007
מאותגר כתב/ה: Lady S כתב/ה: אלון ב כתב/ה: מאותגר כתב/ה: טוב נו, גם אני רוצה פיצוי.
תרשמו אותי למסיבה בשישי אתה רוצה פיצוי על כול הפעמים שהברזת תבוא תבוא נארגן לך פיצוי של תשכך כול חייך אני בעד! תפסיקו לאיים אף אחד לא מאיים עלייך תגיע חומד, יהיה בסדר ( ) |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
D M Dogy(מתחלף) • 31 במאי 2007
אנסטסיה5 כתב/ה: ליידי S ודוגי
בשישי הזה אינכם מקבלים פס אני רוצה לראות התייצבות במקום משעות הפתיחה ועד תום המסיבה מתגעגעת המון!! YES YES YES YES : |
|
DARLING |
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
לא לשכוח...............
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
DARLING • 1 ביוני 2007
חוגגים לפארקר יומהולדת
|
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
Re: ???? יאמי...
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 1 ביוני 2007
אורלי כתב/ה: studentit כתב/ה: תשוקה אדומה כתב/ה: מלא תשוקה ???
נשמע טעים !!! יהיה שוקולד כמו פעם שעברה ????( גם כן שאלה של סתם פרה ... ) תשוקה אדומה, בהחלט לדעתי התשוקה לשוקולד צריכה להיות פטיש רישמי ומוכר! בשבילי הוא בהחלט אחד מהרבה פטישים האהובים עלי... אני פונה ללב שלכם ... בקריאה נרגשת אנשים יקרים אל תקחו לנו את השוקולד שלנו, רוצים גם השבוע!! תשוקה אדומה, כן יהיו שוקולדים ותנחשי מה עוד? רמז קטן - סטודנטית יקירה, נגעת לי בלב בחיי..אני אשתדל לא לאכול לכם את כל השוקולדים (אני אשאיר קצת) (אורלי, בקריז שוקולד ) אם את בקריז לשוקולד אז אני בקריז למשהו אחר .... תנחשי מה ??? ( שבוע שלם הייתי בעונש ! ) הינכם מתבקשים להפעיל את הראש הכחול ..... עכשיו ! מחכה בציפיה, וכן אני מגיעה ....עם קולר חדש בידיו של הגברבר. |
|