dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
2 ביוני 2007
אוסף של מילים...
לפני 17 שנים •
2 ביוני 2007
dahanc(שולט) • 2 ביוני 2007
חייכי...
כי זהו סוד קיסמך תיצחקי...כי את זאת האנשים האוהבים... רוצים ממך.... חייכי גם עם העלבון צורב חייכי גם כשהכשלון עולב חייכי גם אם ליבך בוכה חייכי גם עם לזעוק רצית בפה מלא..... חייכי ... כי זהו סוד קיסמך תיצחקי..כי את זאת גם שונאייך לא ירצו ממך... --------------------------------- ערב יפה ירח חצי מלא אורות העיר מתחלפים לפתע רציתי.. שמישהו ... יקנה לי פרחים צלולים וצוננים גאו מי המיזרקה אנשים טיילו ברחוב נערה היצטחקה מאי שם המנגינה עלתה.. סתם ערב יפה ואני רק רציתי שמישהו יקנה לי פרחים... ----------------------- הפגישה היתה עיוורת והפרידה אילמת.. רק האהבה בכול חושיי היתה הולמת והוממת... רוצה לבוא אליך להישבר לרסיסים להאסף לשלם..וללכת.. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
נוריתE • 8 ביוני 2007
"זה ערב קיץ לכאורה, זה לכאורה
רק ערב קיץ טוב, ידוע וישן, שבא לחסד ולרחמים, לא למורא ולא לרחש השדות ודבר אשם, שבא עם ריח תבשילים ועם מנורה אשר תאיר עד עם ננוח ונישן. רק ערב קיץ חם וטוב הוא לכאורה, רק ערב קיץ חם שבא לא למורא." (שיר משמר - אלתרמן) חייכתי גם כשכבה האור זמרתי לחן ישן בשקט כשגבר עלי הקור נתתי פעם אחר פעם פעמים עד אין ספור גברתי על הדרקון שזימר בעימקי מוחי אין חזור אין חזור והעורב שב ואמר no more. |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
9 ביוני 2007
dahanc(שולט) • 9 ביוני 2007
Buttercupe כתב/ה: "זה ערב קיץ לכאורה, זה לכאורה
רק ערב קיץ טוב, ידוע וישן, שבא לחסד ולרחמים, לא למורא ולא לרחש השדות ודבר אשם, שבא עם ריח תבשילים ועם מנורה אשר תאיר עד עם ננוח ונישן. רק ערב קיץ חם וטוב הוא לכאורה, רק ערב קיץ חם שבא לא למורא." (שיר משמר - אלתרמן) חייכתי גם כשכבה האור זמרתי לחן ישן בשקט כשגבר עלי הקור נתתי פעם אחר פעם פעמים עד אין ספור גברתי על הדרקון שזימר בעימקי מוחי אין חזור אין חזור והעורב שב ואמר no more. יפה ,אהבתי |
|