llulu(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
3 באפר׳ 2007
תנסי ווצק
לפני 17 שנים •
3 באפר׳ 2007
llulu(נשלטת) • 3 באפר׳ 2007
של אלבן ברג
או אלקטרא של ריכרד שטראוס אני יכולה להבתיח לך שה שיערות של הדודות יעמדו על רשיהן יש גם את הפינלה של סלומה של ר. שטראוס שבירגית נילסן שרה בזמנו כאשר היא שוכבת על הבמה, הראש למטה ושרה את האריה כך לכהל. הכהל הריע לה למשך יותר מחצי שעה כולם על הרגליים.... או הדואט ש בטוסקה עם מריה קאלס באופרה של פריז ב1961 כאשר הטנור כל כך נכבש מעוצמת הפרפורמאנס שלה שהוא שחך את הטקסט שלו והתחיל לענות לה בצרפתית ...כל זה בוידאו.... גם זה יעמיד את השיער של הדודות עוד ? |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
3 באפר׳ 2007
Re: אני אוהבת את הסיפור של ווצק, אז הולך
לפני 17 שנים •
3 באפר׳ 2007
dragon fly • 3 באפר׳ 2007
שלושוחציבלילה כתב/ה: ורדי אני מכירה, רוצה משהו מסעיר יותר
משהו שהדודות שלי לא שומעות אינפקטד משרום קלקאסיקל משרום |
|
שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 ביוני 2007
ומאיפה לעזזל הצלחתם להוריד? אני על סף לקנות.
לפני 17 שנים •
3 ביוני 2007
שלושוחציבלילה(שולטת) • 3 ביוני 2007
הנטרבקו שהקשבתי לו קצת באמזון החזיר אותי לחיפוש נואש אחרי זמרות טובות.
את ברטולי אני לא ממש מחבבת. סאות'רלנד סבבה. יש לכם המלצות לסופרן עם קול עמוק ועשיר, סופרן לירית? גם מצו יתקבלו. אה, היו לי עוד שאלות. לא שזה קשור לאתר הזה. אה, עד כמה ג'סי נורמן, קאבייה, וחוזה קררס הם פגרים? לפני שאני משקיעה כסף בכרטיס יקר, אם עוד נשארו. האולמות בחו"ל ענקיים ולא רואים או שומעים טוב אם לא יושבים קרוב? חבל לבזבז כסף טוב וגם לא לשמוע או לראות כלום. במצו שומעים ורואים טוב יותר. אין לי אפילו מערכת סטריאו או קולנוע ביתי. נמאס לי כ"כ מהרמקולים הזולים של המחשב, האוזניות של השאפל, והרמקולים של הטלויזייה הישנה שלי.טפו. שרק לא תשבוק חיים. המסף הבהב לא מזמן. אני עדיים שוברת את הראש איך אני אראה אשמע ואוכל לנשום חמצן בכל מקום שאני אלך אליו שלא יהיה עם מושבים, ע"ע הופעות פארק. ברי מזל הם האנשים ששומעים גלגלץ ופופ, ומוסיקת קסטות. זול, נגיש, מהיר, וכיפי. |
|