אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

משהו שקיבלתי במייל

master281
לפני 17 שנים • 5 ביוני 2007

משהו שקיבלתי במייל

master281 • 5 ביוני 2007

שמתם לב לאחרונה שאתם קונים חלב התאריכים של התוקף הפכו להיות הרבה יותר ארוכים מהרגיל, כלומר התוקף הוארך בהרבה..

זה בגלל שתנובה המציאה שיטה חדשה.

למחזר חלב!

בכל רשת שיווק גדולה עושים אחת לכמה זמן בדיקה על המדפים, וחלב שפג תוקף נשלח חזרה לתנובה (זה הנוהל הרגיל בכל מקום להחזיר מוצר פג תוקף לייצרן).
מה שאנחנו כצרכנים לא יודעים זה שתנובה לוקחת את החלב פג התוקף הזה ומעבירה אותו תהליך פיסטור ואורזת אותו מחדש מחזירה לרשתות שיווק!!!

כן כן, מה שאתם שותים זה חלב עם הרבה חומרים מפסטרים בפנים שלמעשה הופכים את החלב למים בלי כל ערך תזונתי.

איך אפשר לדעת שהחלב שקניתם לא עבר פיסטור?

תנובה מדפיסה על הקרטונים למטה בחלק התחתון מספרים.
הסיפרה 1: אומרת שהחלב הוא חלב רגיל שלא עבר פיסטור או עבר רק פעם אחת שזה סביר.
הסיפרה 2: אומרת שהחלב כבר פוסטר פעמים.
וכן הלאה... עד לסיפרה 5 בערך... שכמובן שאם החלב פוסטר 5 פעמים רוב הסיכויים שאתם שותים סתם מים לבנים ולא חלב בריא וטוב.

אז מעכשיו תשימו לב לכך ולפני שאתם קונים חלב תנובה בקרטון תהפכו את הקרטון ותיראו איזה מספר מוטבע עליו.

לנו בתור צרכנים המספרים לא אומרים כלום ובכלל אנו בקושי מסתכלים עליהם, אבל במפעל תנובה ככה הם מסמנים את כמויות הפיסטור. זו הביקורת שלהם, שלמעשה לא הייתה צריכה להתקיים מראש!!!! כי אסור לפסטר חלב יותר מפעם אחת גג!!!!!

מידע זה הודלף וכרגע עדין לא ידוע לכלל הציבור.

תעבירו לכולם שכולם ידעו ושלא יעבדו עליכם!!!
פעם פרח​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 5 ביוני 2007
פעם פרח​(נשלטת) • 5 ביוני 2007
לא כל מה שמגיע לתיבת הדואר שלנו צריך להעביר הלאה
כדאי לעשות חיפוש פשוט בגוגל ולוודא את העניין
במקום סתם להפחיד אנשים

http://info.org.il/irrelevant/item.php/7625909689492275315
עבודת מאסטר{lori}
לפני 17 שנים • 5 ביוני 2007
עבודת מאסטר{lori} • 5 ביוני 2007
זה האתר בו אתם בודקים את כל המיילים שמגיעים אליכם לפני שאתם שוקלים בכלל אם להאמין להם:
http://www.info.org.il/irrelevant/

נכון לעכשיו המכתב על תנובה נמצא שם במקום השני בעמוד, אבל בכל זאת, הנה הפניה ישירה אליו:
http://www.info.org.il/irrelevant/item.php/7625909689492275315

יש הגיון במה שכתוב באתר
FrozenLips
לפני 17 שנים • 5 ביוני 2007
FrozenLips • 5 ביוני 2007
חוץ מזה, כל חלב שניתן לקנות ברשתות השיווק עבר פיסטור, אחרת הוא היה מתקלקל תוך ימים ספורים.
ואין דבר כזה חומרים מפסטרים, פסטור הוא תהליך של חימום שאמנם פוגע קלות בטעם של החלב, אבל לא מכניס לתוכו חומרים זרים.


icon_evil.gif
שלומציון
לפני 17 שנים • 5 ביוני 2007

מה רע לעבור לקנות מחברה אחרת

שלומציון • 5 ביוני 2007
למרות שתנובה מתנהגת כמו מונופול , יש לנו אופציות אחרות .
אין כמו מוצרים של מחלבות קטנות .
עולה אולי יותר אבל שווה את הכסף .