שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
שאלה ונילית
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
שלושוחציבלילה(שולטת) • 6 ביוני 2007
בתור בחורות שמבינות במזוכיזם וסדיזם
אני מנסה להבין למה יש כ"כ הרבה בחורות סדיסטיות ריגשית, ולמה הן נדבקות אלי. האם זה כי הן כאלה וזה לא קשור ללסביות הונילית או בדסמית לטנטית שלהן? או שהן לגמרי בקטע ולא קוראות לעצמן כאלה. סד-קיוריוס. ונילית שמתעללת בוניליות. או שהן סטרייטיות מתוסכלות שאף אחד לא רוצה לזיין והן החליטו לפרוק את התסכול שלהן עלי? פרשנות אחרת? האם בכל מערכת יחסים יש תמיד מנוצלת ומנצלת? האם יש דרך לעזור לי לעבור צד? האם אני גבר סטרייט כלוא בגוף של אישה וחיברות של פאמית ליפסטיק?רווק ניצחי שצריך לדעת מתי לקום ולעזוב? היות ובפורומי לסביות אחרים לא התיחסו אלי יפה, ניסיתי לשפר ולהבהיר את הניסוח, עדיין עובדת על זה, ואני מקווה לקבל תשובה כנה ומחכימה כאן. תודה, ונילית מתוסכלת. מה גם שכבי סקסואלית אני לא מרגישה שייכת לאף מקום, בפורומים של בי הרוב גברים. אוח, החיים שלהם קלים כ"כ. אגב, האם צ'בי טרנס שמנמוך יכול להיות לד'ר דדי דום? יתנו לי? סתם תרחישים אפשריים. |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
Re: שאלה ונילית
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 6 ביוני 2007
שלושוחציבלילה כתב/ה: אני מנסה להבין למה יש כ"כ הרבה בחורות סדיסטיות ריגשית, ולמה הן נדבקות אלי.
השאלה שעולה כאן היא לגבי האופן שאת בוחרת את חברותיך - ומה את עושה כשאת מגלה את הטבע שלהן. השאלה שניה שעולה - מה את מפרשת כסדיזם רגשי. אולי אלו הם הפילטרים / משקפי השמש דרכם את מתבוננת על יחסים עם אנשים או תגובות ברשת שצובעים כל כך הרבה בחורות כסדיסטיות רגשית. שלושוחציבלילה כתב/ה: האם יש דרך לעזור לי לעבור צד?.
כל שינוי מתחיל בהתבוננות עצמית כנה, ממשיך בהכרת הצורך / המוטיבציה לשינוי ממשיך בהגדרת היעד ממשיך בתרגול והתמדה עד שינוי. מנסיוני על מנת לבצע שינוי עמוק - רצוי מאמן (או מאלפת ) שיהוו גם מראה מהצד וגם מישהו שיעודד התמדה לכיון החדש. בחיוך Q |
|
פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
אני אנסה לענות..
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
פינקי לשלטון(מתחלפת) • 6 ביוני 2007
היי תשע וחצי בבוקר
להפתעתי כי רבה גיליתי משכבר הימים שלרוב הבחורות/נשים יש נטיה להיות נשלטות. אולי זה מתוך חינוך וחברה פטריאכלית (כלומר בעליונות גברית.. לא לעוד הרבה זמן) ואולי כי זה מרוצף בגנום הנשי. לא יודעת... בכל אופן נטיה לשתלטנות (בעיקר במין) לפי הסטטיסטיקה האולי לא מייצגת שערכתי היא במיעוט. כשהאופי הנשלט הוא קצת מוגזם ולא מנווט נכון מתפתחת באמת סדיסטיות נפשית. שזה כמובן רע לדעתי ולא מביא אישה לשום מקום. אבל זה ככה.. גם בזה נתקלתי אצל בחורות לסביות יותר מאשר סטרייטיות (עוד שאלה שמעלה תהייה בתנאי שהסטטיסטיקה נכונה..) הן נדבקות אלייך כי אם את משדרת כוח וזה מה שהן אוהבות אז הן ידבקו (: לדעתי בכלל הרבה פעמים נשים נדבקות לגברים לא כי הן מתות על המין הגברי אלא כי הן מחפשות דמות כוחנית. אז כשהן מוצאות דמות נשית וכוחנית זה טוב בהרבה. מה לא?? אני חושבת שבכל אחד/ת יש נטיה קטנה לצד השולט או הנשלט. לעיתים זה מוקצן יותר ואז זה פונה לצד הבדסמי ו/או הסדיסטיות הנפשית .. (אולי כי הן לא שמעו על בדסמ שהיה מציל אותן.. ייתכן..). הייתי אומרת שבשום מערכת יחסים בריאה אין מנצלת ומנוצלת. אם זה ככה זה רע מאוד!!! גם בבדסמ (וזה מה שהרבה מנסים להכניס לי לראש) להיות סאבית זה לא להיות מנוצלת! זה לתת על מנת לקבל הרבה... שני הצדדים נמצאים במערכת מתוך הסכמה והנאה בלבד. זה שונה... אם את גבר בתוך גוף של אישה .. את זה רק את יכולה לדעת. אבל, יחד עם זאת, פנטזיות על כוח ושליטה (אפילו סטראפ אונים וכאלה דברים) עדיין לא עושים אותך גבר! זה פשוט אישה שאוהבת לשלוט וזה אחלה! להרגיש גבר זה כבר בא עמוק מבפנים.. רק את יכולה לענות על זה. (בהצלחה רבה רבה..) ותגובות לכמה ההערות הנוספות.. תמיד את מוזמנת לרשום בפורום הזה ולפחות אני אענה (חח) ולגברים אולי יש חיים יותר קלים פשוט כי הם לא רואים את הדברים מסובכים כמו נשים. אבל יחד עם הקלות הזאת הם מפספסים הרבה מהעניין והכיף.. למרות הקושי אני שמחה שלא "נפלתי" להיות גבר.. טוב וזהו, נראה לי הגבתי להכל.. על השאר המאלפת כבר כתבה אז נשאר לי רק לאחל לך שוב בהצלחה |
|