עגיל בפטמה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
עכשיו כולם יודעים שיש מחסור במשרתים ....
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
עגיל בפטמה(שולטת) • 6 ביוני 2007
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
מיתוסית(שולטת) • 6 ביוני 2007
לא ברור לי למה בכלל צריך ללמוד את זה בבית ספר למשרתים
|
|
tch(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
tch(נשלט) • 6 ביוני 2007
כחולית כתב/ה: לא ברור לי למה בכלל צריך ללמוד את זה בבית ספר למשרתים
מה לא ברור לך?בוודאי שצריך ללמוד את זה כמקצוע לכל דבר,כפי שצריך ללמוד מלונאות,טבחות,מלצרות,וכל מקצוע אחר שנותן שרות. אז נכון שיש מלצרים צעירים בבתי קפה ובמסעדות אבל זה עדיין לא עושה אותם מקצועיים, צריך לדעת וללמוד איך להגיש,מאיזה צד של הלקוח,כיצד לערוך שולחן וכ''ו,יש המון מה ללמוד. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
ים_yam(לא בעסק) • 6 ביוני 2007
tch כתב/ה: כחולית כתב/ה: לא ברור לי למה בכלל צריך ללמוד את זה בבית ספר למשרתים
מה לא ברור לך?בוודאי שצריך ללמוד את זה כמקצוע לכל דבר,כפי שצריך ללמוד מלונאות,טבחות,מלצרות,וכל מקצוע אחר שנותן שרות. אז נכון שיש מלצרים צעירים בבתי קפה ובמסעדות אבל זה עדיין לא עושה אותם מקצועיים, צריך לדעת וללמוד איך להגיש,מאיזה צד של הלקוח,כיצד לערוך שולחן וכ''ו,יש המון מה ללמוד. בארצנו הקטנה, לצערי הרב, מעטים האנשים שיודעים לתת שירות בצורה מקצועית. יש הרבה מה ללמוד, מעבר לצדדים הטכנים של כיצד לערוך ומאיזה צד, בעיקר חסר הידע של כיצד להתיחס ללקוחות, כיצד לדבר בצורה מנומסת, וגם להיות אסרטיבים בעת הצורך. ובעיקר חסרה האהבה והכבוד לאנשים ולעבודה. TCH, אתה בצד של הטובים!!! |
|
זיקית |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
...
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
זיקית • 6 ביוני 2007
ים_yam כתב/ה: tch כתב/ה: כחולית כתב/ה: לא ברור לי למה בכלל צריך ללמוד את זה בבית ספר למשרתים
מה לא ברור לך?בוודאי שצריך ללמוד את זה כמקצוע לכל דבר,כפי שצריך ללמוד מלונאות,טבחות,מלצרות,וכל מקצוע אחר שנותן שרות. אז נכון שיש מלצרים צעירים בבתי קפה ובמסעדות אבל זה עדיין לא עושה אותם מקצועיים, צריך לדעת וללמוד איך להגיש,מאיזה צד של הלקוח,כיצד לערוך שולחן וכ''ו,יש המון מה ללמוד. בארצנו הקטנה, לצערי הרב, מעטים האנשים שיודעים לתת שירות בצורה מקצועית. יש הרבה מה ללמוד, מעבר לצדדים הטכנים של כיצד לערוך ומאיזה צד, בעיקר חסר הידע של כיצד להתיחס ללקוחות, כיצד לדבר בצורה מנומסת, וגם להיות אסרטיבים בעת הצורך. ובעיקר חסרה האהבה והכבוד לאנשים ולעבודה. TCH, אתה בצד של הטובים!!! הוא בצד של ההכי טובים שיש. מותק, אולי תפתח בארץ בי"ס? |
|
tch(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
tch(נשלט) • 6 ביוני 2007
צודקת ים,הכי חשוב זה האהבה למקצוע והכבוד לאנשים.
לפתוח בית ספר למשרתים בארץ?רעיון נפלא,תפתחי את זיקית יקרה. את תהיי הבעלים ואני אנהל אותו. את תהיי אחראית לתת הוראות ולהעניש משרתים סוררים... |
|