גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
פיתרון יצרתי להעברת זמן בפקק תנועה בסיגנון בדסמ"י
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 6 ביוני 2007
כאשר אנו מוצאים עצמנו תקועים שעה ויותר בפקק תנועה
בנתיבי איילון ואו בכול כביש ראשי אחר ישנו פיתרון מתקבל להעברת הזמן בניחותא זה תלויי בסיטואציה ובמערכת יחסי השליטה שבה אנו מצויים אישית- הדבר שהיה חסר לי היום בפקק באיילון דרום הייתה נישלטת שתחוייב לענג אותי בזמן שבו אני זוחל בכביש בתוך רכב מיסחרי גדול ובין לבין- אצליף בישבנה הסורר. במקרה של שטלטת ונישלט שהוא הנהג ניתן להביאו לפוט פטיש של מלכתו תוך כדי תזוזה כך שעליו לפנק את רגליה ולישמור על ריכוז או אף רעיון מעט יותר פרוע כשהיא הנהגת ראשו יהיה טמון בין רגליה בעודו מענגה בלשונו מביא אותה לאביונה מיכנסיו מופשלים איברו זקוף וקשור כחלק ממהשפלה שלו פלאג הנישלף מאין שהוא והוא מחוייב להכניס לעמצו על מנת לשעשעה. אשמח לשמוע רעיונות נוספים |
|
זיקית |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
הנה רעיון
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
זיקית • 6 ביוני 2007
לשים לב למה קורה בכביש, ולהתרכז בתנועה.
|
|
kael |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
מסכים
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
kael • 6 ביוני 2007
הכביש זה לא מקום למשחקים מכל סוג!
לעומת זאת צד הכביש זה דווקא נחמד, במיוחד אם זה במשאית או בג'יפ גדול |
|
מתמסרתk(נשלטת){HD} |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
Re: הנה רעיון
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
מתמסרתk(נשלטת){HD} • 6 ביוני 2007
זיקית כתב/ה: לשים לב למה קורה בכביש, ולהתרכז בתנועה.
אין מה להוסיף! |
|
זכותהשתיקה |
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
מצטרף לדיעה
לפני 17 שנים •
6 ביוני 2007
זכותהשתיקה • 6 ביוני 2007
שהכביש הוא לא מיטה ...לא גן שעשועים...ובטח שלא מקום למימוש תאווה מינית על חשבון חיי אדם ...קצת בגרות לא תזיק !
אגב כשאני הייתי בצבא היה בחור אחד (מהטייסת) ששמעתי שלקח את חברה שלו לטיסה פרטית באיזה פייפר שהוא שכר בכל אופן היא החליטה למצוץ לו בתמורה במהלך הטיסה . המטוס נקלע לכיס אוויר והלסת שלה כתוצאה מהנפילה הדראסטית כלפי מטה (למי שלא יודע מטוסים לפעמים נופלים באוויר כמה מטרים טובים ) מה שנקרא טורבלנס , הלסת שלה נסגרה לו על הז****ן ולפי מה שהבנתי הוא קיבל שיחרור מחיי המין להרבה הרבה זמן .... |
|