שלגיה א ח ת |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
"מה?"
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
שלגיה א ח ת • 7 ביוני 2007
מה?" אתה מביט בי עמוק בעיניים ושואל ברגע שאני גואה, ממריאה לכיוון השיא. "מה? פתאום נגמרות לך המילים? לך?"
ואני לא יכולה לדבר. הגוף גואה, הלב מפרפר ופתאום נגמרות לי המילים. אני יודעת שאם רק אפתח את הפה, יימלט לי "אני כל כך אוהבת אותך" ואני לא יודעת אם מותר לי או אסור לי להגיד את זה. 45 דקות לפני כן, הגעתי אליך הביתה. ידיי עמוסות שקיות ריחניות עם סושי מכל הצבעים ומנת נודלס בחלב קוקוס. אתה מופתע מהפינוק, לוקח את השקיות מידיי ועוטף בנשיקה חזקה כל כך, מתמזגת כל כך, מתגעגעת עד כלות. אתה מריח כמו תינוק שיצא מהאמבטיה. ואני רק רוצה להתכרבל עוד ועוד בדיוק בשקע שבין הצוואר לעצם הבריח שלך. ליד השולחן, אתה אוסף את ידיי, מנשק כל הזמן, ואוזק אותי באזיקים לאחורי מסעד הכיסא. את עיניי אתה מכסה בסרט רך וממשיך לנשק אותי, נשיקות, נשיכות, נגיסות. הלשון שלך חוקרת את הפה שלי ואני, נמסה כמו קוביית שוקולד על מחבת לוהט. לאט לאט אתה מגיש אל פי סושי, מאכיל אותי עם האצבעות ואני מתלקקת כולי. מתמכרת כולי. אתה מנשק תוך כדי שאתה מאכיל וטעם הלשונות שלנו, יחד הם חתיכות הספייסי טונה והאיטריות הארוכות שמתגלגלות על שפתיי ברכות, משכיח את האזיקים שנעלת קצת יותר מדי חזק, על פרקי ידיי. בגלל הריגוש הגבוה, אני אפילו לא מרגישה את זה. עכשיו אני מוכנה ללכת אחריך באש ובמים. בלי מילים בכלל. רק אחרי הלשון שלך, והריח שלך, והשפתיים שלך, המוח שלך והנשמה. בין הסושי והנודלס והשפתיים אני מרגישה את כיפת הזין שלך. אני מוצצת בתאווה נהדרת. אתה מבקש שאמצוץ לאט, שאנמיך את רף ההתרגשות שלי ולי קשה כל כך להתאפק. אבל כמו ילדה טובה אני קשובה לבקשותיך ורק מתגרה יותר ויותר מהפקודות האלה. וטוב לי כל כך. כל כך כל כך. אתה ממשיך להאכיל אותי בידיים, ברכות, חתיכות קטנות, כמו שמאכילים ילדה. אני אוספת הכול בלשון מתלקקת ושוב אתה מנשק והלשונות שלנו נכרכות זו בזו. אחר כך, במיטה, נקיים מסושי וג'ינג'ר ריחני שתמיד מזכיר לי מי ורדים חריפים, הנגיסות שלך חזקות כל כך ואני רוצה שהאורגזמות לא ייגמרו כי הסקס איתך תמיד כל כך זיון של נשמה וכשאתה בועל אותי, אתה בועל לי את הלב והנשמה, הגוף כבר לא שלי יותר, וקשה לי אפילו להגיד לך אילו רגשות מציפים אותי. בעולם המקביל שלי, אתה מלך מלכי המלכים. ולא רק בגלל הזין המפואר שלך, והשפתיים המכשפות שלך והידיים החזקות שלך והקול שלך שמהלך עליי קסם. בגלל הכוח המהפנט שלך את נשמתי ששבויה בידיך לגמרי. אלוהים שלי, רציתי שתדע. |
|
Uranus |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
Uranus • 7 ביוני 2007
מזמן לא שחררתי כאן איזה "אוחחח" טוב,
אז: אוחחחחחחחחחחחחחח whas it good for you as it was for me ? |
|
שלגיה א ח ת |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
שלגיה א ח ת • 7 ביוני 2007
Uranus כתב/ה: מזמן לא שחררתי כאן איזה "אוחחח" טוב,
אז: אוחחחחחחחחחחחחחח whas it good for you as it was for me ? חחחח ה"אוחחחח" שלך, עשה לי טוב. אבל נראה לי שאתה נהנית יותר... חחח Thanks anyway... |
|
גרניקה(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
כן, בהחלט קטע "אוחחחחחחי"
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
גרניקה(נשלטת) • 7 ביוני 2007
נסי להביא פעם גלידה משובחת בכמה טעמים (אייסברג היתה הבחירה שלי) - ההנאה לשניכם מובטחת.
|
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
עשית לי חשק לסושי..
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
בכוח המוח-אשה • 7 ביוני 2007
ולחלב קוקוס.
איך עוד לא אמרו כאן אוחחחח... |
|
זרה מוכרת |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
זרה מוכרת • 7 ביוני 2007
אין לי הרבה לאמר אחרי האוחחחחח של הסקסי ההוא מלמעלה.
ואת ... את . לקרוא אותך ולהתמוגג. ובחיי שאם הייתי מעשנת, עכשיו הייתי מדליקה איזו סיגריה טובה של אחרי לכבודך. אהבתי. (מיותר לציין. אה?) זרונת |
|
Brida(נשלטת){DDDOM} |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
איייייי............
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
Brida(נשלטת){DDDOM} • 7 ביוני 2007
סיפור מופלא...
מקסים. טעים. יפיפה... ממש בדסמ של אהבה. אל תפסיקי לכתוב... |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 7 ביוני 2007
זה עשה לי גרררררררר.....
|
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
venus in our blood(שולטת) • 8 ביוני 2007
...''אחר כך, במיטה, נקיים מסושי וג'ינג'ר ריחני שתמיד מזכיר לי מי ורדים חריפים, הנגיסות שלך חזקות כל כך ואני רוצה שהאורגזמות לא ייגמרו כי הסקס איתך תמיד כל כך זיון של נשמה וכשאתה בועל אותי, אתה בועל לי את הלב והנשמה, הגוף כבר לא שלי יותר, וקשה לי אפילו להגיד לך אילו רגשות מציפים אותי. בעולם המקביל שלי, אתה מלך מלכי המלכים. ולא רק בגלל הזין המפואר שלך, והשפתיים המכשפות שלך והידיים החזקות שלך והקול שלך שמהלך עליי קסם. בגלל הכוח המהפנט שלך את נשמתי ששבויה בידיך לגמרי.
אלוהים שלי, רציתי שתדע.'' _________________________________________________ מדהימה. מצטרפת לחבורת המריירים _מ / על אהבה... מטרייייייייף!!! |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
צ'יטה(שולט) • 8 ביוני 2007
מקסים, תודה
אה.... וגם אוחחחח...... |
|