המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
המפקדת(לא בעסק) • 7 ביוני 2007
אז זהו, שכן , יש לי באמת אוטוטו יום הולדת
ואני כן באה היום ! תתכוננו, הנה אני באה |
|
מורדיל |
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
ברור שיהיה מעולה
לפני 17 שנים •
7 ביוני 2007
מורדיל • 7 ביוני 2007
לפחות לנו יהיה ערב מטורף...חכו ותראו
|
|
spectro |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
Re: ברור שיהיה מעולה
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
spectro • 8 ביוני 2007
מורדיל כתב/ה: לפחות לנו יהיה ערב מטורף...חכו ותראו
הסתכלתי בפרופיל שלכם וזיהיתי בדיעבד את הפנים שלך. עברתי בקומה למעלה ליד השרותים ואת אמרת לי "זה שלך?" והצבעת על השוטים שהחזקתי. "כן" אמרתי והמשכתי הלאה. אבל את הפנים אני זוכר. בדיוק כמו אלו שבתמונה... היה לי ערב נורא כיפי. המון המון זמן שלא נהניתי כל כך כמו שנהניתי הערב. ר'. ע'. ו'. א'. ג'. ט'. ע'. א'. ל'. ר'. י'. ע'. י'. ט'. ר'. ר'. ת'. ג'. ש'. א'... ועוד הרבה חברים היו שם. היה נורא כיף. תודה רבה |
|
teachers pet(נשלטת){teacher} |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
סתם עוד מסיבה בדאנג'ן
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
teachers pet(נשלטת){teacher} • 8 ביוני 2007
לא יודעת מה איתכם,
אבל זו הייתה סתם עוד מסיבה במועדון. שום דבר מיוחד. יום נפלא שיהיה לכולם. |
|
מורדיל |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
השוט הנעלם
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
מורדיל • 8 ביוני 2007
לכל מי שראה, לקח בטעות, גנב, או סתם שם בתיק שלו ולקח הביתה וגילה לתדהמתו ובכל זאת שם בארון את השוט זנבות שלנו באמצע הסשן על הצלב המרכזי מתבקש ליצור קשר באתר ולהחזיר מיד!
נשמח להודות לו בסשן שלא ישכח מעולם.... ובקיצור - החזירו את ה"אבדה" מורדיל |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
Tainted(לא בעסק) • 8 ביוני 2007
גבירותי ורבותי!
אני לא יודעת מה איתכם אבל אני רק עכשיו התאוששתי מאתמול... לצערי הייתי צריכה ללכת מוקדם (בשעה 4 בבוקר) עקב זה שהחיידק שמתגורר אצלי בבטן התעייף ו''הפציר'' בי ללכת הביתה... היה ערב אליפות חברים וחברות יקרות, בכל כיוון שהסתובבתי היה סשן, בכל החדרים למעלה בכל פינה למטה, אנשים חיפשו מקום לעשות סשן כבר מרוב שכל פינה הייתה תפוסה... הכריות של אצבעות הרגליים שלי מעידות על הטיולים שעשיתי לוודא שהכל בסדר מרוב שכבר לא ידעתי לאן לפנות לאיזה סשן לשמור... נהייתה לי סחרחורת אני מרגישה כמו תקליט שבור כל פעם שאני אומרת את זה אבל הדאנג'ן חוזר לגדולתו.. התקליט נשמע סרוט, אבל ההנאה פשוט גוברת... הכלוב החדש הורס!!! הצלבים המדהימים שניצבים בכל מקום ניראים פיצוץ.. הספקנו לחנוך אחד מהם שלא נדבר על ההשקעה בהופעה של באי המקום.. נשים יפיפיות בויניל ומסיכות, גברים במסיכות, נשים רוקדות בחושניות יחד, זוגות מתלטפים בספות, על הכלובים, אנשים סקסים !!! הרגשתי ... שחזרתי הביתה!!!!! אני והחיידק שלי ניהלנו שיחה נוקבת בנושא החזרה הביתה והאלימות שהוא נקט בה, הוא הבטיח לא לעשות את זה שוב... סליחה מכל מי שלא אמרתי לו שלום שהלכתי עקב היציאה המהירה.... איתכם הסליחה... דומי והחיידק עזרא (כן.... נתתי לו שם) |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
המפקדת(לא בעסק) • 8 ביוני 2007
טוב, אני כרגע חזרתי מהעבודה וכן, אתמול הייתי... אני לא ממש רואה בעיניים, חזרתי הביתה ב 5 בבוקר ! מזה זה ? מה אני בת 16 ? לא נסחפנו פה ? זה לא מקובל עליי שאתם הופכים את הדאנג'ן לכזה מגרש משחקים כיפי ! איך אני אמורה להתעורר בבוקר לעבודה אחרי בילוי כזה ? ? ? היה אתמול ערב משובח להפליא ! אנשים, סחתיין עליכם ! כל המתקנים החדשים, ממש כמו לונה פארק הכסא הזה, שם למעלה.... יאמי ! ! ! הצלב המתהפך ! ! ! גרררררררררר העוגה השווה בירה דובדבנים ! מאיפה הבאתם את היאמי הזה ? בכלל, תודה לכל מי שהפך את אתמול ללילה כזה מוצלח המפקדת תוותר על ביקור אצל ההורים ותשלים שעות שינה נדרשות |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
8 ביוני 2007
עבודת מאסטר{lori} • 8 ביוני 2007
היה ערב משובח
סשנים בכל מקום, מוזיקה טובה, אנשים מחייכים ואווירה כיפית תודה ענקית לאמילי, מאסטר F, פט וטיצ'ר על ההפתעה! זה באמת היה יום הולדת שמח |
|
Mistress Nelly(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
11 ביוני 2007
Mistress Nelly(שולטת) • 11 ביוני 2007
היה ערב מדהים ובלתי נשכח.
יש השבוע שידור חוזר? |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •