| מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2007
מורן וליטל.
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 8 ביוני 2007
אתמול התקשרתי בערב למורן.
היי מורן מה העינינים? בסדר. בא לך לעשות להפגש היום? מתי? עוד שעה בערך. אתה יודע מה אמוץ אתה יכול להגיע ככה ב-20:00 ? כן. הגעתי בזמן כהרגלי ,תמיד אני מגיע בהתלהבות לראות את מורן היפייפיה. אני בא והיא לבושה עם פנים נפולות ,מה קרה הכל בסדר? אז היא אמרה אין לי מצב רוח היום לכלום.אז אמרתי יש לך סרט נראה בישביל הכיף או שאת רוצה שאני אלך? היא אמרה לא לא תשאר.לך תביא סרט יש בחדר שלי בארנק כרטיס אשראי, והיא שוכבת על הספה בסלון מצוברחת. אני נכנס לחדרה מסתובב למצוא את התיק ופתאום מישהי עם מגבת עומדת ומחייכת אז נבהלתי שאלתי מי את? אני חברה של מורן וקוראים לי ליטל.מורן לא הרגישה טוב וביקשה שאני אבוא לבדר אותה. יצאתי מחדרה במצב לא נעים כי הרגשתי שאני מתפרץ לחדרה. באתי למורן איך את לא אומרת שמישהי מתלבשת או מתקלחת שם? אז היא עונה לי נו אז תראה אותה ערומה ומה כבר יקרה? אז היא קראה לה ליטל בואי לסלון ותצתרפי אליינו. ליטל באה ללא המגבת שהיא ערומה לחלוטין. אז שאלתי נו מה הולך פה מורן מה את מסתלבטת עלי? אז היא אמרה מה אתה רוצה מימני תראה איתנו טלבזייה ותפסיק כבר לזיין לי את מוח כי הראש כואב לי. אז ליטל יושבת ערומה מולי ואני אומר למורן היא לא יכולה להיתלבש זה משגע אותי ככה? אז ליטל אמרה אני מצטערת מאוד לא בא לי להתלבש ואתה לא האדון שלי. כעבור חצי שעה היא הולכת וחוזרת ובכוונה מראה לי את הכוס שלה. קמתי ואמרתי אני הולך כי לא מצא חן בעיני שאת מביאה לפה חברה שתחרפן אותי. אני בא ליפתוח את הדלת והיא נעולה. שאלתי איפה המפתח? אז ליטל אמרה אצלי.בוא ותיקח .אני בא לקחת והיא דחפה את המפתח לכוס שלה. נו מה את משחקת איתי? אם אתה רוצה רק עם הלשון אתה יכול להוציא אותו. לפתע מורן נוקשת על גבי אני מסתובב ורואה אותה ערומה. שאלתי מה הולך פה? אמרת שיש לך פנטזייה על שתי שפחות,החלטנו להגשים לך אותה. מורן התחילה ללקק למיטל את הכוס והיא הוצאיה את המפתח ותפסה אותו עם שינייה. ונתנה לי היד ואמרה אתה יכול ללכת ,אמרתי לא אני נשאר. אז היא אמרה שב ותצפה בסרט מלכה ושיפחה בשידור חיי. מורן התחילה לרדת לה ושתיהן ערומות לחלוטין וכוסיות. אני כבר התחלתי במצב של איבוד כל קשר עם המציאות. ריר כבר יצא לי מהפה הזין עומד עד שכבר כואב. פאק הן יורדות אחת לשנייה מתנשקות ואני כבר גמור. אז אמרתי עשיו אני רוצה שמורן תזיין את ליטל בתחת בכל הכוח. ליטל ירדה לתנוחה על ארבע מורן התחיל לזיין אותה חזק . זה דבר שלא ניתן לעיכול. הרגשתי חולשה בכול הגוף וכבר לא עמדתי בזה. התחלתי להתנפל כל פעם על אחת אחרת מהן. נתתי להן פקודה להפסיק בזיון וששתיהן יעמדו מולי. אני רואה אותן כוסיות עומדות מולי ,התחלתי ללקק אותן ואני מתבלבל ולא יודע על מי מהן להיתמקד . כבר לא הבנתי מה לעשות. אני יורד לאחת ולשניה ופשוט כבר במצב של טרוף. אז אמרתי פקודה תאנסו אותי בנות. שתיהן באו אלי נתנולי סתירה פנים ירקו עלי וזיינו אותי עד שכבר הרגשתי שאני בעולם הבא. לאחר מיכן התחלתי לזיין אחת מהן בתחת וגם השנייה ירדה לארבע וביקשה ואני עובר מאחת לאחת . מחורפן לחלוטין הכול פעמיים שני כוס שני תחת שני זוגות רגלים וכו'. בסוף גמרתי למורן בתוך התחת ,הרגשתי שאני נחצה והנשמה יוצאת מימני נפלתי על הרצפה ולא יכולתי לקום. |
|
|
| ohad - m(קינקי) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2007
ohad - m(קינקי) • 8 ביוני 2007
איך הרגשת כשהתעוררת ?
|
|
|
| מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 8 ביוני 2007
► ohad - m כתב/ה: איך הרגשת כשהתעוררת ? אולי שכחתי לציין זו פנטזייה אני לא מנסה לעבוד על מישהו. |
|
|
| ohad - m(קינקי) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2007
ohad - m(קינקי) • 8 ביוני 2007
ברור אמוץ ,
לרגע לא חשבתי אחרת , זאת הסיבה לקריצה |
|
|