Jake(שולט) |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
Jake(שולט) • 15 ביוני 2007
Aimee כתב/ה: מקבלים ולוקחים, בו זמנית
התאמה בין צורכי שני בני הזוג. איימוש חכמה |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
יו
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
דובדבן • 15 ביוני 2007
Jake כתב/ה: Aimee כתב/ה: מקבלים ולוקחים, בו זמנית
התאמה בין צורכי שני בני הזוג. איימוש חכמה גם ג'ייק חכם. |
|
הכי טוב שיש |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
איזה שאלה מפגרת
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
הכי טוב שיש • 15 ביוני 2007
שליטה לוקחים נקודה.
אם לא אז לא שליטה. בטח שיש רמות שונות שאפשר לקחת או לקבל מהנשלט בהסכמה. אבל שליטה לוקחים זו מהות המילה "שליטה" שאלה פלצנית מהתחת ללא ספק לאנשים יש זמן מיותר |
|
נולי |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
Re: שליטה, מקבלים או לוקחים?
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
נולי • 15 ביוני 2007
Madame T כתב/ה: לנושא זה בדיוק התייחסתי בקצרה בבבלוגי לפני מספר ימים. אצטט כאן את מה שכתבתי שם: שליטה והתמסרות מקבלים השולטים מהנשלטים, לא לוקחים, ובוודאי שלא בכוח, כך זה בעיני, בכל אופן. העבד (במקרה שלי) הוא זה שמכתיר את מלכתו (בהנחה שאני מעונינת בו כעבד כמובן ) זהו קשר שיש בו יחסי גומלין בין שני הצדדים, כל אחד מהצד שלו כמובן, אבל ההתמסרות בעיני היא משהו שמוענק לשולט/ת ע"י הנשלט/ת ולא נלקח ממנה או ממנו בכוח. לוקחים מה שנותנים. צודקת T את השליטה הראשונית נותנים, אחרת זה אונס. אחר כך באים כל מיני משחקים. |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
יפה ענית
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
Afroditi • 15 ביוני 2007
כאשר אחד מהמגיבים הקודמים, כתב אחרת ואף אמר שזו שאלה פלצנית.....................
באמת.............זו השאלה החשובה בקשר מסוג זה. |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
אולי תקרא טוב מה שאחרים עונים
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
Afroditi • 15 ביוני 2007
הכי טוב שיש כתב/ה: שליטה לוקחים נקודה.
אם לא אז לא שליטה. בטח שיש רמות שונות שאפשר לקחת או לקבל מהנשלט בהסכמה. אבל שליטה לוקחים זו מהות המילה "שליטה" שאלה פלצנית מהתחת ללא ספק לאנשים יש זמן מיותר ואז תתיחס אחרת ובטח לא תטען שזו שאלה פלצנית לאנשים משועממים............ |
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
באמת מאדאם טי
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
_טרוריסט חמוש באננס • 15 ביוני 2007
אם הייתי סאב...ואם לא הייתי נשוי ....ואם היית מוכנה לשקול דביל כמוני
אהבתי את מה שכתבת, מסכים לכל מילה.אבל נא לזכור שזאת דעתי הפרטית שסמכימה לדעתך הפרטית תמיד יהיה מי שיחשוב אחרת. צ'או |
|
spectro |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
spectro • 15 ביוני 2007
כל התשובות נכונות:
יש שליטה שלוקחים בכח כמו למשל השליטה של עריץ על עבדיו. יש שליטה שמקבלים מהנתינים כמו שליטה של נשיא נבחר (או רוה"מ) יש שליטה שנלקחת רק למראית עין, כמו ביחסים בדסמיים - בהם הפנטזיה היא שיבוא מישהו כוחני וישלוט ויקח ויעשה בנו כבשלו. השליטה כאן היא דווקא שליטה של הנשלט בשולט - אשר מקבל למעשה את סיפוק צרכיו על פי רצונו. במקרה כזה שולט בדסמי שמשחק תחת כללי ה SSC לא באמת לוקח את השליטה כי אם מקבל אותה ונשלט על ידה. מקרים בהם שליטה נלקחת ממש (אבל ממש) הם מקרים שבו אונס השולט את הנשלט/ים שלו והדבר לא בטוח בדרך כלל, לחלוטין לא שפוי מצידו וכמובן לא בהסכמת הנשלט. אני לא מסכים עם קטסטרופה שהשאלה מטומטמת. אולי ניתן להגיד דברים כאלה או אחרים על פותחת השרשור (ולא שזו דעתי חלילה) אבל השאלה דווקא לגיטימית. והיא נשאלה בפורומים עשרות פעמים ועולה שוב ושוב אחת לכמה חודשים. |
|
Goddess Selene |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
שליטה
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
Goddess Selene • 15 ביוני 2007
כשבעיני הנשלט - לוקחים
ובעיני השולטת - מקבלים מתהפכים ואז הנשלט מתמסר לקבל והשולטת לקחת. |
|
הכי טוב שיש |
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
המשך
לפני 17 שנים •
15 ביוני 2007
הכי טוב שיש • 15 ביוני 2007
אותי לימדו שאחת ועוד אחת זה שתיים לא תשע
שליטה לוקחים נקודה שוב זאת מהות המילה אחרת זה לא שליטה היגיון צרוף זה הכול ברור שבהסכמה ברור שבגבולות אך את השליטה הראשונית לוקחים אם לא זאת לא שליטה עיייני ערך במילון ותפסיקי לשאול שאלות פלצניות כשמשעמם לך |
|