|
|
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2007
המלכה jasmine מדירה שינה מעיניי (לא yasmin)
לפני 18 שנים •
15 ביוני 2007
subservient(נשלט) • 15 ביוני 2007
השעה 4 ובשעה זאת אני חש צורך לשתף אתכם בתוצאותיו של ביקור תמים ושיגרתי
ונטול ציפיות ב no-limit כולכם מכירים את הכינוי הבנאלי "הקסם השחור" מבחינתי הביטוי הזה קיבל הלילה מישנה תוקף כאשר לפתע נכנסת לה גבירה כהת עור אצילה ויפת מראה אל המועדון מלווה בבן זוגה .אופן פסיעתה כבר שידר את המסר החד משמעי פניה היפות עיניה הבורקות שפתיה החושניות חיטובי גופה החשוף בטוב טעם . מי היה מאמין שזאת הפעם הראשונה שהיא מבקרת במקום. לא יכולתי שלא להסתכל מקרוב ביצירת הפאר הזאת... תוך כדי שאני בוהה בה נצטלבו מבטינו וחשתי שאינני יכול להמשיך ולהיישיר מבט אליה ומייד השפלתי מבט , והיא עם החוש הטבעי הטבוע בה קלטה אותי ,ניגשה אלי אחזה בראשי והנמיכה אותי עד הריצפה ומיקמה את ראשי בין רגליה הארוכות והחטובות. לא יכולתי שלא לנשק את שוקיה הענוגות וזאת עשיתי מבלי שטרחתי לבקש את רשותה של כבוד הגבירה ,ועל כך הגבירה אחזה בראשי הגביהה אותי עד אליה הביטה בי במבט מאופק, ומייד כלאחר יד החטיפה לי סידרת פליקים הגונים ושוב הנמיכה אותי חזרה אל מקומי הטבעי והראוי . ואז התישבה על גבי וצוותה להוביל אותה ממקום למקום כאשר היא רכובה על גבי לעיני כל. לאחר הרכיבה שאלתי אם גבירתי מרשה שאזמין לה משקה, נעניתי בחיוב ,וכאשר המשקה הגיע קיבלתי משימה חדשה.. להיות מאוד קרוב אליה לאחוז ביד אחת מאפרה וביד השניה את כוס המשקה ,על מנת שכבוד הגבירה תוכל ללגום מפעם לפעם תוך כדי שהיא רוקדת להנאתה. מדי פעם הושיטה הגבירה את כף ידה אלי כמחווה וכהוקרה, ומייד קפצתי על המתנה שניתנה לי והערפתי על כף ידה המחנכת והענוגה עשרות נשיקות עדינות ואוהבות. אבקש לנצל במה זאת ולהודות לגבירה ג'סמין על הכל. הלואי והוד מעלתה תחפוץ בי לשלש לה בתפקיד המיוחל והמכובד לילה טוב |
|
|