Adonasuy(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
פרופיל
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
Adonasuy(שולט) • 19 ביוני 2007
במסגרת תחביבי "קריאת פרופילים" נתקלתי ביצירה הבאה:
השקפותי על עולם השליטה: מלהיב, מרתק, מרטיב, נהדר!!!! גבולות: "הצלפות, עינויים, מחטים - לא תודה! השפלות ,רמיסת כבוד , קללות.צעקות. לחישות. קשירות. אזיקים. זחילה (יש פטור מרופא) גברים נשים ילדים חיות דם הפרשות. כולל רוק" אז תגידי שאת מחפשת ואזה ולכי לאיקאה. |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
טוב נו
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
SPENKY{שייכת} • 19 ביוני 2007
ראשית, קריאת פרופילים זה תחביב נהדר, כמעט כמו איסוף בולים
שכחת את השולטים... בדסמ עושים באהבה ואגב זאתי היא שפחתי האהובה אבל אני מקבל: נשים צעירות, חסרות נסיון, ורזות לאילוף וחינוך מחדש מתאימות יתקבלו בברכה. שכחת תוך כדי את גבולות: אפטר קייר. ומילת בטחון- למה צריך את זה? אני קשוח אכזר ואינטלקטואל נשוי- עשית לי את היום |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
Re: טוב נו
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
spenky כתב/ה: ראשית, קריאת פרופילים זה תחביב נהדר, כמעט כמו איסוף בולים
שכחת את השולטים... בדסמ עושים באהבה ואגב זאתי היא שפחתי האהובה אבל אני מקבל: נשים צעירות, חסרות נסיון, ורזות לאילוף וחינוך מחדש מתאימות יתקבלו בברכה. שכחת תוך כדי את גבולות: אפטר קייר. ומילת בטחון- למה צריך את זה? אני קשוח אכזר ואינטלקטואל נשוי- עשית לי את היום ועכשיו נזכרתי גם בזו שכתבה: "אילגים (הטעות במקור...) מחוץ לטחום (שוב, הטעות במקור)" איך היום, משתפר, אהה? |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
זה,גם, די מאיר עיניים...
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
נוריתE • 19 ביוני 2007
צריך להסביר? לפי התגובות - אני מותג.
לא, זה לא אני בתמונה. זה אחי התאום, היותר יפה משנינו. פסיכי במנוחה. השקפות על עולם השליטה כאילו שזה מעניין מישהו. תמצאו גורו אחר.... גבולות! אנשים משעממים.מטומטמים. מסיונרים. כל קומבינציה של שלושת הקודמים. (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות ונכון גם בלשון נקבה.) חיות, מתים וילדים, כל קומבינציה של שלושת הקודמים. (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות ונכון גם בלשון נקבה.) ערבים וגזענים. סתם. מת על גזענים. חדשות עקב אי אילו טעויות נפוצות- לא, אני לא מחפש מערכת יחסים כרגע. כן, אם את כוסית על שמתה לסשן יחיד, יש לך צ'אנס. ההרשמה מסתיימת בקרוב, כל הקודמת- בוכה. וצועקת. לא? |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
Re: זה,גם, די מאיר עיניים...
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
Buttercupe כתב/ה: צריך להסביר? לפי התגובות - אני מותג.
לא, זה לא אני בתמונה. זה אחי התאום, היותר יפה משנינו. פסיכי במנוחה. השקפות על עולם השליטה כאילו שזה מעניין מישהו. תמצאו גורו אחר.... גבולות! אנשים משעממים.מטומטמים. מסיונרים. כל קומבינציה של שלושת הקודמים. (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות ונכון גם בלשון נקבה.) חיות, מתים וילדים, כל קומבינציה של שלושת הקודמים. (נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות ונכון גם בלשון נקבה.) ערבים וגזענים. סתם. מת על גזענים. חדשות עקב אי אילו טעויות נפוצות- לא, אני לא מחפש מערכת יחסים כרגע. כן, אם את כוסית על שמתה לסשן יחיד, יש לך צ'אנס. ההרשמה מסתיימת בקרוב, כל הקודמת- בוכה. וצועקת. לא? לפחות אני לא "אילג". שמח שאורו עינייך. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
נוריתE • 19 ביוני 2007
LOL
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
Re: פרופיל
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
Josephin(לא בעסק) • 19 ביוני 2007
Adonasuy כתב/ה: במסגרת תחביבי "קריאת פרופילים" נתקלתי ביצירה הבאה:
השקפותי על עולם השליטה: מלהיב, מרתק, מרטיב, נהדר!!!! גבולות: "הצלפות, עינויים, מחטים - לא תודה! השפלות ,רמיסת כבוד , קללות.צעקות. לחישות. קשירות. אזיקים. זחילה (יש פטור מרופא) גברים נשים ילדים חיות דם הפרשות. כולל רוק" אז תגידי שאת מחפשת ואזה ולכי לאיקאה. משעשע |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
19 ביוני 2007
שלומציון • 19 ביוני 2007
סייברסקס , מעולה .
|
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
20 ביוני 2007
Re: טוב נו
לפני 17 שנים •
20 ביוני 2007
devotion(מתחלפת) • 20 ביוני 2007
Adonasuy כתב/ה: spenky כתב/ה: ראשית, קריאת פרופילים זה תחביב נהדר, כמעט כמו איסוף בולים
שכחת את השולטים... בדסמ עושים באהבה ואגב זאתי היא שפחתי האהובה אבל אני מקבל: נשים צעירות, חסרות נסיון, ורזות לאילוף וחינוך מחדש מתאימות יתקבלו בברכה. שכחת תוך כדי את גבולות: אפטר קייר. ומילת בטחון- למה צריך את זה? אני קשוח אכזר ואינטלקטואל נשוי- עשית לי את היום ועכשיו נזכרתי גם בזו שכתבה: "אילגים (הטעות במקור...) מחוץ לטחום (שוב, הטעות במקור)" איך היום, משתפר, אהה? משתפר.. משתפר.. |
|
The Beast(שולט) |
לפני 17 שנים •
22 ביוני 2007
ואת אלו אפשר ואף רצוי להוסיף תחת לינקים אהובים
לפני 17 שנים •
22 ביוני 2007
The Beast(שולט) • 22 ביוני 2007
· My Experiences in the Scene by Eva A. Wannabe · Polish Rope Bondage · Lorena Bobbit's Guide to CBT · Personal Limits by Dennis Rodman · Being Submissive by Bill Gates · The SAM's Book of Manners · Domming for Dummies · Medical Play by Jack Kevorkian, M.D. · Cooking with Scat · People I Would Never Play With by Madonna · My Life in Drag by Rev. Jerry Falwell · Out of the Closet: The Politician's Guide to Public Perversion · Brilliant Career Moves by Marv Albert · Disney's Guide to Wholesome Family Perversions · Erotic Strangulation by the Boston Strangler · Fisting Safely by Captain Hook · The Pervert's Guide to Right Wing Acceptance · The Fine Art of Negotiation by Howie Dodat · My Kinky Lovers by Van Ila · Safe and Easy Knife Play by Vincent Van Gogh · Safe, Sane and Consensual Kinks by Ted Bundy · Inescapable Bondage by Harry Houdini · Consensual Biting by Mike Tyson · Acceptable Kinks by John Paul II · Polyamorous Marriages by Mother Theresa · You Too Can Be A Gorean Slave Girl by Hillary Clinton · Corset Training - How to Get The Figure That Drives Men Wild by Roseanne Arnold Barr · Dominance - Your Attitude is Everything by Steven Wright · Consensual Non-consensuality by Monica Lewinsky |
|