dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
כשחשתי בפעם הראשונה נישלט...!!! (מוסר השכל...)
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
dahanc(שולט) • 19 במאי 2007
כול חיי מאז שחר נעוריי , מאז נחשפתי לראשונה לבדס"ם...תמיד הייתי בצד השולט !!!
מעולם לא חויתי את הצד הנישלט !!! לפני כחודשיים , עברתי התקף לב חריף ,שבעיקבותיו אושפזתי לשבועיים בבית חולים ועברתי בסופו של הליך ניתוח מעקפים . האירוע הפך אותי מגבר הבוטח בעצמו...ושתמיד מיעץ לאחרים איך לעשות מה..ויודע את התשובות לשאלות של כולם... לבום!!!! שבר כלי מהלך !!! במשך חודש אתה רק מציית לרופאים , לאחיות...תעשה כך ,תעשה כך..ואתה אפילו לא יכול להגיב או להיתנגד...כי אתה חשוף בעיקר לפסיכולוגיה שמערערת את הנפש בעיקבות הטראומה שחויתה...!!! במשך כול תקופת השיקום לא יכולתי , לחשוב בדס"ם שהוא נושא שנורא העסיק אותי..אפילו לא יכולתי להיתקרב למחשב...החשק המיני ירד לאפס..פשוט היתי אדם אחר מבחינה פסיכולוגית...והייתי כול כך תלוי באנשים אחרים...שיגידו לי את המילים הנכונות ,ובעיקר המרגיעות...כול כך חוסר אונים הייתה תחושתי... היום אחרי חודש וחצי , של שיקום עצמי אני מתפקד היום מצויין...אבל עם הרבה יותר בגרות והרבה יותר מציאותי...לא חושב יותר שאני אדון עולם...לא..לא..יודע אני בוודאות שמה שחויתי כפנטזיה...נישארת ותמיד תישאר בגדר פנטזיה !!! במציאות רבותי שולט האדון האמיתי ,אדון עולם ...אדון כול גורל...אדון כול תיקוה...הלא הוא...ה-א-ל-ו-ה-י-ם !!!...היום יותר מתמיד אני מאמין ! |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 20 במאי 2007
קראתי בהנאה פוסטים קודמים שלך והצטערתי לקרוא את הנוכחי. מאחלת לך בריאות טובה ואת כל ה-BDSM שתרצה. מסכימה עם התובנות שהגעת אליהן ומתפעלת מהענווה מול כוחות שמעל לשליטתך. כבר הוכח במחקר שאדם מאמין, ולא משנה במה, מתמודד טוב יותר עם מחלות ומשברים. בהצלחה בהמשך הדרך.
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
Josephin(לא בעסק) • 20 במאי 2007
החלמה מהירה , לפעמים רק כאשר אנחנו מגיעים לקצה אנחנו מבינים עד כמה החיים יקרים ,תרגיש טוב
|
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
אני תמיד חושבת על איוב
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
שלומציון • 20 במאי 2007
אצלי זה אמנם לא הלב אבל אני מבינה יופי על מה אתה מדבר .
זה כמו סטירה מצלצלת שאתה אף פעם לא מוכן לה . זה כמו אמן שעולה על במה ונותן את המיטב שבו והקהל משליך עגבניות רקובות , ואין ברירה אלא לנגב את השאריות מהפרצוף ולהמשיך הלאה , חזק יותר ,מודע יותר . מאחלת לך כוחות חדשים . ושיקום קל . |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
22 במאי 2007
לפני 17 שנים •
22 במאי 2007
נוריתE • 22 במאי 2007
חבל,
שהיית צריך לבר את כל המסכת המאוד לא נעימה הזאת בכדי להבין שאדם ולא משנה באיזה עמדה הוא נמצא ולא משנה כמה כוח יש לו בידיים הוא רק בנאדם. אבל אני נותנת לך את הקרדיט ואת הכבוד שלי על זה שהודיית בזה, צריך בנאדם גדול כדי להכיר ולהודות שהוא רק, בנאדם. |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
22 במאי 2007
לפני 17 שנים •
22 במאי 2007
dahanc(שולט) • 22 במאי 2007
Buttercupe כתב/ה: חבל,
שהיית צריך לבר את כל המסכת המאוד לא נעימה הזאת בכדי להבין שאדם ולא משנה באיזה עמדה הוא נמצא ולא משנה כמה כוח יש לו בידיים הוא רק בנאדם. אבל אני נותנת לך את הקרדיט ואת הכבוד שלי על זה שהודיית בזה, צריך בנאדם גדול כדי להכיר ולהודות שהוא רק, בנאדם. להודות בטעות זה אנושי...להיות אנושי זו תכונה שנולדים איתה, או רוכשים אותה בנסיבות שונות...מתוקה אני נולדתי איתה..!!! ולכול שאר הבנות תודה ריגשתן אותי מאוד !!! |
|
זלדה(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
לפני 17 שנים •
23 במאי 2007
זלדה(נשלטת) • 23 במאי 2007
אני מאחלת לך בריאות טובה מכאן והלאה.
|
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 ביוני 2007
Re: כשחשתי בפעם הראשונה נישלט...!!! (מוסר השכל...)
לפני 17 שנים •
2 ביוני 2007
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 2 ביוני 2007
dahanc כתב/ה: ...אבל עם הרבה יותר בגרות והרבה יותר מציאותי...!
הרבה בריאות איש יקר מאד. אני יכולה לההעיד שגם לפני הארוע היית אדם מציאותי, שולט-סדיסט רגיש, מתחשב ובוגר. הלוואי שהימים ייטיבו איתך. ושסיימת את כוס הסבל והאסונות בחייך. Q |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
2 ביוני 2007
Re: כשחשתי בפעם הראשונה נישלט...!!! (מוסר השכל...)
לפני 17 שנים •
2 ביוני 2007
dahanc(שולט) • 2 ביוני 2007
מאלפת בשוט ומבט כתב/ה: dahanc כתב/ה: ...אבל עם הרבה יותר בגרות והרבה יותר מציאותי...!
הרבה בריאות איש יקר מאד. אני יכולה לההעיד שגם לפני הארוע היית אדם מציאותי, שולט-סדיסט רגיש, מתחשב ובוגר. הלוואי שהימים ייטיבו איתך. ושסיימת את כוס הסבל והאסונות בחייך. Q המון תודה חומד ! |
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 17 שנים •
20 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
20 ביוני 2007
תחרה שחורה(נשלט) • 20 ביוני 2007
רבים מאלו שעברו אירוע טראומטי כזה או אחר מחזקים את אמונתם
באלוהים, חלקם מתחילים לעסוק בדת, כמו לבקר בבית כנסת או להניח תפילין. עדיין לא חוויתי אירוע קשה שיטלטל אותי, אך בטוחני שגם שבעה התקפי לב לא יקרבו כופר שכמוני לדת ו/או לאלוהות. עם זאת אשמח להאמין בגלגול נשמות, אולי בגלגול הבא אהיה מה שלא יצא לי לצערי להיות בגלגול הנוכחי. מאחל לך שפע בריאות וחזרה לפעילות כמקודם. |
|