spectro |
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
מתוך הספר "רק אותי זה מצחיק" מאת מסמרוביץ הדפוק
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
spectro • 24 ביוני 2007
[הוראות במאי: בחורה בקול פרחי קיצוני בחור בסגנון סולידי]
קורעת_לך_תתחת4: מוקד פמדום שלום, מדברת קורעת_לך_תתחת4, במֶה אוכל לעזור? לקוח: שלום, אני בעמדת כוח מזה חצי שנה והתפקיד שוחק קורעת_לך_תתחת4: במֶה אתה עוסק אדוני? לקוח: אני חשב כללי בחברה גדולה שמייבאת חרצנים של מנגו קורעת_לך_תתחת4: במֶה אוכל לעזור אדוני? לקוח: אם אפשר להתייחס אלי כמו לקבצן רחוב עם פצעים של איידס קורעת_לך_תתחת4: קבצן עם איידס, אדוני? לקוח: כן גבירתי קורעת_לך_תתחת4: אין בעיה, רד בבקשה על 4 ותנבח כמו כלב לקוח: אבל אני קבצן, ממתי קבצנים נובחים כמו כלב? - [שתיקה] לקוח: הב-הב... [בחוסר רצון מופגן] קורעת_לך_תתחת4: קבצן, איך אתה מלוכלך... איף מסריחול חבל"זון לקוח: תוכלי לעזור לי בשקל? אני חייב להגיע ללוד קורעת_לך_תתחת4: אז תנבח כמו כלב עוד פעם לקוח: את תתני לי שקל? אני מזה חייב להגיע ללוד! קורעת_לך_תתחת4: תעשה הב לקוח: הב קורעת_לך_תתחת4: לא, תעשה טוב. מה זה הב? תעשה ממש. האאוווו... וווף, ווואף!! ככה לקוח: טוב, אני רואה שזה לא הולך קורעת_לך_תתחת4: תעשה שנייה הב ונגמור ת'סיפור יפה. מה הסרט שלך? לקוח: לא, זה לא מתאים. תודה. קורעת_לך_תתחת4: ווי... אללה איסטור! בשביל קבצן עם פצעים של איידס אתה מזה בררן. לקוח: אני ביקשתי משהו אחד ואת עושה משהו אחר לחלוטין! קורעת_לך_תתחת4: מי ישמע... כולה ביקשתי שתעשה הב. מה אתה הברון שדרות רוטשילד? לקוח: טוב, זה לא לעניין. אני מבקש לסיים כאן את השיחה. קורעת_לך_תתחת4: בסדר. אני מחייבת מלא. יום טוב אדוני. לקוח: מה מחייבת? אבל לא קיבלתי מה שרציתי. רציתי קבצן, איידס, שקל, לוד... קורעת_לך_תתחת4: מקווים לראותך שוב איתנו. לקוח: את לא מחייבת שום דבר. קורעת_לך_תתחת4: חייבתי לקוח: תעבירי אותי לאחראי משמרת. קורעת_לך_תתחת4: במֶה אוכל לעזור? לקוח: ביקשתי אחראי משמרת. תעבירי אותי לאחראי המשמרת שלך קורעת_לך_תתחת4: במֶה אוכל לעזור? לקוח: חמודה, אני מבקש פעם אחרונה – תעבירי אותי לאחראי המשמרת שלך תכף ומייד קורעת_לך_תתחת4: במֶה... לקוח: אאאאא... קורעת_לך_תתחת4: אוכל לעזור... לקוח: אחראי... קורעת_לך_תתחת4: 3 – 2 – 1 – גמור לקוח: אאההאאא..... אאאההאאאא..... אאאאררגגאאא.... אוווו. או... קורעת_לך_תתחת4: יום טוב אדוני *ניתוק* קורעת_לך_תתחת4: שומעת סיגי? זה עוד פעם הנודניק עם השקל ללוד. תעבירי אותו לאולגה פעם הבאה. נשבר לי הזין, כל יום אותו סיפור... |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
Tobias(אחר) • 24 ביוני 2007
הדרן הדרן!!
|
|
סיגריה(אחרת) |
לפני 17 שנים •