שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איפה לדעתכן/ם עובר הגבול בבודי מודיפיקיישן/מיוטיליישן?

שלושוחציבלילה​(שולטת)
לפני 19 שנים • 25 ביוני 2007

איפה לדעתכן/ם עובר הגבול בבודי מודיפיקיישן/מיוטיליישן?

מילה?
מילת נשים?
אני פרובוקטיבית בכוונה.
לא להבין לא נכון.
יש די הרבה גיוון יחסית למה שמצופה פה.
אגב, למישהי/ו יש פירסינג באברי המין? קשירת מחוך בכוס אן בזין? ברנדינג?
מישהו מבין באיך העצבים באברי המין עובדים?
בלי קשר, היה לי ויכוח ונילי לגבי האם ויברטורים חזקים מקהים זמנית או לתמיד את התחושה העיצבית, אם בניואנסים של רגישות, ואם לגמרי.
חברה ונילית סטרייטית שלי טוענת שזה פוגם בעצבים, במיוחד בדגדגן.
ולה יש שניים ממש חזקים.
אבל אז כבר נכנסנו ל עד כמה החויה משתנה עם הגיל ועם הטכניקה.
אני מתגעגעת לצמרמורות העונג העדינות ומרובות הניואנסים של נעורי. אוי, אני בעיקר לסבית ונילית. הייתי. נמאס.

אני לא נכנסת פה לויברטורים מחושמלים או כאלה. ברור שהם גורמים נזק בלתי הפיך.
זה בכלל תחום שצריך מאוד ללמוד אותו.
אז מה יש לנו?
חשמל, ובודי מודיפיקיישן על גווניו.
סתם סקרנות. לא מגיעה לשם בשנים הקרובות.
גם לא למדיקל רציני.
לפעמים נדמה לי שהחברות הסטרייטיות שלי הן סאביות סטרייטיות. הן מתנהגות ככה, בכל אופן.
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת
לפני 19 שנים • 26 ביוני 2007
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת • 26 ביוני 2007
יפה ששאלת 'איפה לדעתכם'. מניחה שמספר התשובות = מספר הדעות וההעדפות האישיות בעניין זה. גבול בדסמי הוא דבר אישי כל כך.
לשאלתך, למיטב ידיעתי מעטים השולטים שעוסקים בתהליכים משאירי סימן קבוע כגון בראנדינג, ובודאי חיתוך איברים כגון מילה וכו', כך שלהנחתי התשובה הנפוצה תהיה 'לא עושה נזק קבוע'. המיקוד הנפוץ הוא בכאב ולא בפגיעה. בנוסף לדעתי מי שעושה נזק כזה לא ינטה להתרברב בגלל חוסר רצון לקבל תגובות סלידה קיצוניות. זכור לי שרשור של הוא ו-sweetslave בנושא בראנדינג, בפרט אי אילו תגובות מזועזעות של חברי קהילה יותר מיינסטרימיים.
אני חובבת מדיקל והגבול שלי עובר איפושהו לפני קטיעת איברים icon_twisted.gif גם אם הקורבן מאד רוצה ומוכן/ה לחתום על כתב ויתור לצורך העניין - וכבר היו דברים מעולם... היכן לפני, זאת שאלה אחרת. אגב, טרם הגעתי לגבול זה. תמיד טוב שיש למה לשאוף icon_rolleyes.gif
באשר לעצבוב איברי המין ואלמנט ההתרגלות לויברטור: יש בזה משהו. העניין נובע מתופעה שנקראת אדפטציה - התרגלות לגירוי חושי מתמשך כך שעוצמתו הנתפסת פוחתת, ולמרות שמדובר באיזור רגיש.
אגב, שימוש בחשמל לא משאיר סימן כלל, אלא אם כן משלבים אלמנטים נוספים (למשל, חשמול מחטים בתוך הבשר), וגם אז הנזק אפסי. הכאב, לעומת זאת, מקסימלי.
הבהרה: כמו כל פעילות המחייבת התמחות, ממש לא ממליצה לעשות שום דבר בתחום המדיקל לפני לימוד פרטני, כולל אימון מעשי בהשגחה צמודה. שום שרשור באף פורום לא יתן לך זאת.

נ.ב. סאביות וניליות? נשמע מעולה goodluck.gif
שלושוחציבלילה​(שולטת)
לפני 19 שנים • 1 ביולי 2007

סאביות וניליות לא שלי. החברה והבעלים לא משפיעים עליהן טוב.

אני צריכה להעיבר אותן חינוך מחדש.
תודה על המידע.