סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תעשיית המין בישראל

אמילי קייג'​(אחרת)
לפני 17 שנים • 26 ביוני 2007

תעשיית המין בישראל

אמילי קייג'​(אחרת) • 26 ביוני 2007
שאלה לי אליכם:
האם למיטב ידיעתכם תעשיית המין בישראל מורכבת רק מזונות וכל מיני שירותים מיניים בתשלום או שיש כאן תעשייה באמת מפותחת של סרטים ושחקני פורנו וכד'?

עוף חול

...

עוף חול • 26 ביוני 2007
אני יודעת שסרטים ושחקני פורנו ישראלים יש המון בנט... זה כמו עוד ז'אנר בתחום...
וזה עוד רק בנט, אני לא יודעת עד כמה קיימת תעשייה מסודרת ליחצון סרטים ודברים כאלה...
אבל אני יודעת שהאינטרנט לבד, לפעמים אפילו אתר אחד, יכולים להיקרא תעשיית מין- הם מחזיקים שחקנים משלהם, ומפרסמים לפעמים לפי ימים סרטים, ומציגים בתשלום על הרשת...

-חיילת-
המפקדת​(לא בעסק)
המפקדת​(לא בעסק) • 26 ביוני 2007
אמילי יקירתי, אמנם יש בארץ צילומים של סרטי פורנו, אבל קודם כל, לא ממש הייתי מגדירה את הסרטים האלה כפורנו פרופר, הם די מעפאנים...

תעשייה, לא הייתי קוראת לזה.
יותר כמו כמה חובבי פורנו שהחליטו לעשות מזה כסף בעצמם.

תעשיית שחקנים ממש אין פה. אחד מה"במאים" הישראלים, מגייס שחקנים ע"י פניה לכל אחד ברחוב, זה לא ממש מקצועי, בטח שלא הופך את האיש הממוצע הזה לשחקן פורנו מהשורה.

לסיכום, פורנו ישראלי הוא מתחת לכל ביקורת, דרוש שיפור ! ! ! (רק שלא ממש אפשרי בגלל המדינה הפצפונת שלנו... פה כל אחד חושב על מי יראה אותו אח"כ ומתחרט מיד )

icon_rolleyes.gif חשבת על משהו מעניין ?
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 26 ביוני 2007
המפקדת צודקת!
באיזה ערב הקאובוי ואני החלטנו להזמין ב VOD פורנו ישראלי בשביל הקטע...
זה היה הרבה דברים אחרים חוץ ממחרמן.
מילות התואר שהשתמשנו בהם החלו ב- מגוחך, עלוב, גרוע, זוועתי והסתכמו בהחלטה לכבות את הדבר הזוועתי הזה לפני שזה יגרום לנו לוותר על סקס בשנה הקרובה לפחות.
master281
master281 • 26 ביוני 2007
רק אל תשכחו את סטלה המגמרת
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 26 ביוני 2007
VIP כתב/ה:
רק אל תשכחו את סטלה המגמרת

או, כן!
הג'לטינים הרוטטים של יהודל'ה זה turn on רציני NOT!!!!

icon_eek.gif
לא סתם עוד עבד
לא סתם עוד עבד • 26 ביוני 2007
קודם כל, קטונתי מלחלוק על חוות דעתה של המפקדת בעניין זה icon_smile.gif

הייתי מגדיר את המצב בישראל כ"תעשיית פורנו בחיתולים". יש עשייה, אבל מועטה ודי חובבנית ברמתה, אבל ככל שיעשו יותר סרטים כך יהיה שיפור והתמקצעות, ויהיו גם סרטים יותר טובים. אחרי הכל, גם לדבר על הקולנוע הישראלי כעל תעשייה בהשוואה לקולנוע האמריקאי זו בדיחה.

אז מה כן יש? יש את אתר האינטרנט של "פרפר1", שמפיק סרטים מקוריים כבר כמה שנים. לא ראיתי סרטים חדשים שלהם כבר די הרבה זמן, אבל ממה שראיתי בזמנו הסרטים לא משהו.
יש כמה סרטים שהופקו תחת הליין של "כחול לבן כחול" והם היו גרועים. רשת "סקס סטייל" גם מפיקה ומפיצה סרטים כחולים מסוגים שונים באופן קבוע כבר כמה שנים, גם הם לא משהו בכלל.
אני זוכר שרשת "קופידון" ניסתה בזמנו גם להפיק סרטים בארץ. הם אפילו פרסמו כל הזמן בסרטים שהם השכירו שהם מחפשים ישראליות שיסכימו להופיע בסרטים כחולים. זה כבר היה לפני כמה שנים טובות, אבל אני זוכר שראיתי לפחות סרט ישראלי אחד שהם הפיקו, והוא היה גרוע (אבל לא הצליח להרוס את הפינה החמה שיש לי בלב לרשת הזאת ולמייסדיה...).
באופן כללי, הסרטים ה- so-called מקצועיים בארץ הם ברמה של סרטי ה-Amatuers האמריקאיים או האירופאיים. השקעה כספית נמוכה מאוד, איכות צילום גרועה, עלילות ותסריטים עלובים (כן, אפילו יותר מסרטי הפורנו האמריקאיים) ושחקניות עם מראה בינוני ומטה.

מה בכל זאת אהבתי? היה סרט שנקרא "המוסד", שבו העלילה עוד איכשהו הייתה סבירה, והייתה שם מישהי שמאוד עשתה לי את זה מבחינת המראה שלה.
יש סרט שהופק בשנה שעברה, ושיועד מראש בעיקר להפצה בחו"ל. יש לו 2 שמות אלטרנטיביים: "דיזינגוף 69" בארץ ו- "Assraelies" בחו"ל. זה סרט מושקע יחסית, עם איכות צילום טובה מהרגיל ועם כמה בחורות שנראות טוב.
ומעל לכל: באחד מהסרטים של "סקס סטייל" שיצא לי לראות, הופתעתי לגלות שה"שחקנית" הראשית היא מישהי שהכרתי לפני כמה שנים והייתי איתה בקשר במשך מספר חודשים. זה סוג של קטע מהסרטים (תרתי משמע), לראות מישהי ששכבת איתה מזדיינת על המסך. בואו נגיד שלקח לי בערך שבוע לסיים לראות את הסצינה שלה, אם אתם מבינים למה אני מתכוון... icon_smile.gif

אבל אמילי - למה את שואלת?