בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סשן גלילי

אוחז בשיערך​(שולט)
לפני 17 שנים • 28 ביוני 2007

סשן גלילי

אוחז בשיערך​(שולט) • 28 ביוני 2007
לילה שקט בגליל המערבי.
אני מוליך אותך במעלה השביל בשתיקה..הרחש היחידי הוא רחש האבנים שנירמסות תחת משקלנו.
אחרי כקילומטר במעלה השביל,אני חותך שמאלה בחדות לתוך שביל קטן ואת ניגררת פנימה בכח משיכת הרצועה..
מאה מטר לתוך הסבך המעורב של-קטל אב האדמדם,שיחי מרווה וזעתר ריחני,אנו מגיעים לקרחת יער שקטל אב מסתרג מעליה בגובה נמוך ומשווע לשמש כלי בדסמי.
"תתפשטי"...את מצייתת ואני שולף זוג אזיקי מתכת וחבל קצר,אוזק אותך מאחור,ומותח את הזרועות שלך כלפי מעלה על ידי חבל שנימתח בין האזיקים לקטל אב.
קושר לך כיסוי עיניים ,מתרחק חזרה בשביל ועולה שוב במעלה הדרך.
עשרים מטר אחר כך אני ניכנס שמאלה לתוך הסבך ורואה אותך מלמעלה-כפופה קדימה ,על קצות אצבעות הרגליים,הראש נוטה קדימה בזווית המראה והישבן המוצק בולט החוצה וזז בקופצנות כל פעם שאת מנסה לשפר עמידה.
אני יורד בשקט,נעמד מאחורייך וסוטר על הישבן.
בקול שהישתחרר מימך שמעתי בהלה היסטרית,תדהמה,ושאיפה מטורפת של אוויר.
הספנקינג הבאים הוציאו מימך פחות בהלה ויותר הנאה..
הישבן אדמדם כמעט כמו הקטל אב ואני מסובב אותך על ציר החבל ואת מגיעה עם הפנים בגובה הזין שלי,שנישלף ומגלה היתענינות בנעשה.
"מגיע לך פרס?"...."כןןןן"-את עונה ומקבלת אותו לתוך הפה החמים...לאחר דקה את מתרחקת מימנו כשאת מנסה לשפר עמידה.את לא מוותרת ועטה עליו כמו מטוס קרב על מטרת קרקע.חצי שנייה לפני שאת שואבת אותו שוב פנימה,אני דוחף לך את הראש בסיבוב ומקבל את הישבן הזקור מול הזין הערוך..עוד שנייה כדי לשים את הקונדום ואני חודר פנימה בהילוך איטי..את לוקחת נשימה עמוקה ואני מתחיל להתפרע לך על הטוסיק.
את גומרת לפני,כרגיל,אבל שנינו צועקים לתוך הדממה האין סופית שמסביב..
Mephisto​(שולט)
לפני 17 שנים • 28 ביוני 2007
Mephisto​(שולט) • 28 ביוני 2007
מילא היא צעקה, אבל למה אתה?

ענף של קטל אב אדמדם התפרע לך על הטוסיק?

מ.