ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שליטה מנטאלית

Agni​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 30 ביוני 2007

נו, מה יהיה?

Agni​(מתחלף) • 30 ביוני 2007
זאלופון כתב/ה:
אוחז בשיערך כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
יש לך כמה תרגילי שליטה מנטלית לתת לנו?

אני מחפש תרגילים שטובים לאונה הטמפורלית, הרופא אמר לי שצריך קצת לחזק אותה.

לתת לנו?...את מי אתה מייצג בדיוק?
קבל תרגיל לשליטה מנטאלית-תנסה לא להגיב בפורום אם אין לך משהו בעל ערך לכתוב...חושב שתצליח?

את מי אני מייצג? המממ... נראה לי שאת האנשים שהבינו עוד בהודעה הראשונה שלך שאתה מנסה לייחצ"ן את עצמך כטייס גיבור שמבין בדסמ הכי טוב ובא ללמד את הנייטיבס איך עושים זאת נכון, בעוד שלמעשה אתה טירון מוחלט בתחום, ומנסה להשיג לעצמך סאבית בדרך שאיננה רק פאתטית, היא גם מאד לא יעילה.

מצד שני, כלובי לא מסכים לעשות מבחני אינטליגנציה בכניסה לאתר, כך שבהחלט יתכן שהסתננו לפה כמה סאביות קשות קליטה שלא מסוגלות לזהות בלון מלא אוויר עד שהוא מתפוצץ להן בפרצוף. לכל טייס יש את הקוקפיט שלו.

זאלופון,
בתגובתך אתה מראה מדוע ל"קהילה" עדיין אין ארגון ולמה זו בעצם אינה קהילה אלא בודדים שהצטרפו לקבוצות ומנגחים את חברי ה"קהילה" האחרת.

מי שמך לבקר אנשים חדשים ולהערים עליהם קשיים בנסותם ללמוד את התחום?

תמשיך לחיות את החיים בעולם השליטה שלך עם מי שאתה מכיר ולך שחק איתו במשחקים המוכרים לך, שם בטח תקבל הערכה על פועלך ותרומתך ל"קהילה".

עצתי לך:
פתח קהילת זאלופונים ועזוב אותנו באימ'שך.
זאלופון​(שולט)

Re: נו, מה יהיה?

זאלופון​(שולט) • 30 ביוני 2007
Agni כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
אוחז בשיערך כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

קבל תרגיל לשליטה מנטאלית-תנסה לא להגיב בפורום אם אין לך משהו בעל ערך לכתוב...חושב שתצליח?

את מי אני מייצג? המממ... נראה לי שאת האנשים שהבינו עוד בהודעה הראשונה שלך שאתה מנסה לייחצ"ן את עצמך כטייס גיבור שמבין בדסמ הכי טוב ובא ללמד את הנייטיבס איך עושים זאת נכון, בעוד שלמעשה אתה טירון מוחלט בתחום, ומנסה להשיג לעצמך סאבית בדרך שאיננה רק פאתטית, היא גם מאד לא יעילה.

מצד שני, כלובי לא מסכים לעשות מבחני אינטליגנציה בכניסה לאתר, כך שבהחלט יתכן שהסתננו לפה כמה סאביות קשות קליטה שלא מסוגלות לזהות בלון מלא אוויר עד שהוא מתפוצץ להן בפרצוף. לכל טייס יש את הקוקפיט שלו.

זאלופון,
בתגובתך אתה מראה מדוע ל"קהילה" עדיין אין ארגון ולמה זו בעצם אינה קהילה אלא בודדים שהצטרפו לקבוצות ומנגחים את חברי ה"קהילה" האחרת.

תמשיך לחיות את החיים בעולם השליטה שלך עם מי שאתה מכיר ולך שחק איתו במשחקים המוכרים לך, שם בטח תקבל הערכה על פועלך ותרומתך ל"קהילה".

עצתי לך:

מי שמך לבקר את תגובותיי בפורום?

אקל עליך ואגלה לך את התשובה: אף אחד, משום שלמרבה המזל באמת אין פה ארגון ש"שם" אנשים, אלא כל אחד כותב מה שבא לו.

חסוך מאתנו שיגולי מוח במתוטא ממך. אנשים ש"מנסים ללמוד את התחום" זוכים ממני בדרך כלל לעזרה, ויעיד על כך הריבוי היחסי של תגובותיי בפורום אלפוני. לעומת זאת, אנשים יומרניים שמנסים לבוא וללמד את שאר הסוטים המטומטמים מה זה בדסמ כשלהם בעצמם אין מושג - אותם אני לא מחבב. אני מקווה שיום אחד תלמד להבדיל בין השניים.

סלח לי שאני לא מקבל ממך עצות. הרף שלי עבור מייעצים פוטנציאליים הוא מינימום של דבר חוכמה אחד ששמעתי מהם בחיי. טרם הגעת אליו.
Josephin​(לא בעסק)

Josephin​(לא בעסק) • 30 ביוני 2007
זאלופון כתב/ה:
Agni כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
אוחז בשיערך כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

זאלופון,

עצתי לך:

מי שמך לבקר את תגובותיי בפורום?

אקל עליך ואגלה לך את התשובה: אף אחד, משום שלמרבה המזל באמת אין פה ארגון ש"שם" אנשים, אלא כל אחד כותב מה שבא לו.

חסוך מאתנו שיגולי מוח במתוטא ממך. אנשים ש"מנסים ללמוד את התחום" זוכים ממני בדרך כלל לעזרה, ויעיד על כך הריבוי היחסי של תגובותיי בפורום אלפוני. לעומת זאת, אנשים יומרניים שמנסים לבוא וללמד את שאר הסוטים המטומטמים מה זה בדסמ כשלהם בעצמם אין מושג - אותם אני לא מחבב. אני מקווה שיום אחד תלמד להבדיל בין השניים.

סלח לי שאני לא מקבל ממך עצות. הרף שלי עבור מייעצים פוטנציאליים הוא מינימום של דבר חוכמה אחד ששמעתי מהם בחיי. טרם הגעת אליו.

זאלופון, אתה לא חייב לחבב את כולם או ההפך .
יש לך את האפשרות לדפדף ולא להגיב ,האפשרות לדפדף ניתנה לכולנו , ברגע שבחרת להגיב ,לא תמיד "התשובות" שתקבל יהיו לרוחך .
ותודה לאל על כך שלא סותמים לנו את הפיות גם אם מה שיוצא משם זה שטויות בכמויות .
Agni​(מתחלף)

Re: שליטה מנטאלית

Agni​(מתחלף) • 30 ביוני 2007
אוחז בשיערך כתב/ה:
שליטה מנטאלית מחוברת לסשן כמו שמישחק מקדים מחובר לסקס.
למה שסאבית שפויה תיתן לדום את השליטה בגופה אם הוא לא מנסה\מצליח לשלוט ברוחה?
תרגילי השליטה המנטאלית מכניסים את הנשלטת למצב התודעתי שמימנו תגיע למסירת השליטה על גופה.

אוחז,
עלית על נק' מעניינת,

מס' השגות:

1. סאבית בד"כ אינה שפויה, בהתייחס להגדרת שפוי בעולם הוונילי.
לכל אחד יש את הגבולות שלו וגם בעולם השליטה יש וויכוח עד כמה שפוי זה שפוי.

2. התשובה ל"למה תתן" היא אינדיבידואלית, אני מעדיף את התשובה "ככה".
כמובן שיש לזה הסבר אחר, אבל שתשתפשף קצת בעולם הזה, ויש המון מה ללמוד, תגיע בעצמך לתשובה ואני בטוח שתיהנה מהתהליך יותר.

3. השליטה המנטאלית היא מאוד מסוכנת ומי שלא בשל להתמודד עם התוצאות שלה שיכולות להיות נזקים פסיכולוגיים חמורים, שייתרחק.

WELCOME.
זאלופון​(שולט)

חתולה פראית כתב/ה:
[ זאלופון, אתה לא חייב לחבב את כולם או ההפך .
יש לך את האפשרות לדפדף ולא להגיב ,האפשרות לדפדף ניתנה לכולנו , ברגע שבחרת להגיב ,לא תמיד "התשובות" שתקבל יהיו לרוחך .

למה בדבריי הגבת בדיוק? הרי זה בדיוק מה שאמרתי, שטוב מאד שאף אחד לא "שם" אף אחד לומר שום דבר ושכל אחד יכול לומר מה שהוא רוצה, וכל אחד אחר יכול לומר לו שהוא פולט שטויות בכמויות.
Josephin​(לא בעסק)

זאלופון כתב/ה:
חתולה פראית כתב/ה:

למה בדבריי הגבת בדיוק? הרי זה בדיוק מה שאמרתי, שטוב מאד שאף אחד לא "שם" אף אחד לומר שום דבר ושכל אחד יכול לומר מה שהוא רוצה, וכל אחד אחר יכול לומר לו שהוא פולט שטויות בכמויות.

זאלופון כתבת כך

"את מי אני מייצג? המממ... נראה לי שאת האנשים .................."

לכן הגבתי לך, אתה יכול לייצג רק את עצמך ואת דעותיך, זו התנשאות לנסות לדבר בשמם של אחרים ,זה לא במקום ]

זאלופון​(שולט)

חתולה פראית כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
חתולה פראית כתב/ה:

כתבת -
[/U] "את מי אני מייצג? המממ... נראה לי שאת האנשים .................."[U]

לכן הגבתי לך, אתה יכול לייצג רק את עצמך ואת דעותיך, זו התנשאות לנסות לדבר בשמם של אחרים ,זה לא במקום ]

הא?
ציטטת קודם תגובה אחרת לגמרי שלי, והגבת ברוח שונה לגמרי (לא "דבר בשם עצמך" אלא "אל תתלונן כשאתה מקבל תגובות שלא מוצאות חן בעיניך"). מה הקשר בין מה שכתבת לי קודם לבין מה שאת טוענת עכשיו שהגבת לו?

שנית, אני חושב שזה קצת קטנוני. ברור שהדברים שציטטת (עכשיו, לא קודם) נאמרו כדרך ביטוי עוקצנית בתגובה לשאלה "את מי אתה מייצג?" ולא כהכרזה מצדי כי מוניתי לשמש נציג נבחר לקהילת הבדסמ.
המשפט שכתבתי שם, אגב, הוא כזה שמוכיח את עצמו: אם את מסכימה איתי ש"אוחז בשערך" הוא כל הדברים שכתבתי, הרי שדבריי לגביו מייצגים אותך. אם אינך מסכימה איתי, הרי שמלכתחילה לא התיימרתי לייצג אותך.
Josephin​(לא בעסק)

שים לב

זאלופון כתב/ה:

זו התגובה הראשונה שלך לפוסט של אוחז , עכשיו אתה מבין מדוע הגבתי לך כפי שהגבתי .

כתבת עוד
"המשפט שכתבתי שם, אגב, הוא כזה שמוכיח את עצמו: אם את מסכימה איתי ש"אוחז בשערך" הוא כל הדברים שכתבתי, הרי שדבריי לגביו מייצגים אותך. אם אינך מסכימה איתי, הרי שמלכתחילה לא התיימרתי לייצג אותך."

תודה אבל לא תודה, גם עם דעתי אינה רחוקה מדעתך ,יש ל פה משלי להגיד את מה שאני חושבת ואני יכולה להיות חריפה ועוקצנית ,ולא היתי רוצה שאחר ידבר בשמי ויקח לעצמו את שרביט "ראש הקהילה"
לכן תבין שאינך יכול לייצג איש מלבד את עצמך
זאלופון​(שולט)

Re: שים לב

חתולה פראית כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

[/color]

לא, אני עדיין לא מבין, אבל כנראה שגם לא אבין, מכיוון שכל פעם את מצטטת תגובה אחרת שלי ועושה סלט.

אם זה עדיין לא ברור: אני לא מייצג אותך, לא מתיימר לייצג אותך ולא שואף לייצג אותך, ומעולם לא שאפתי. תנוח דעתך.
Josephin​(לא בעסק)

Re: שים לב

זאלופון כתב/ה:
חתולה פראית כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

[/color]

לא, אני עדיין לא מבין, אבל כנראה שגם לא אבין, מכיוון שכל פעם את מצטטת תגובה אחרת שלי ועושה סלט.

אם זה עדיין לא ברור: אני לא מייצג אותך, לא מתיימר לייצג אותך ולא שואף לייצג אותך, ומעולם לא שאפתי. תנוח דעתך.

תנוח דעתך זאלופון אין ביכולתך ליצג אותי.
הנה אעשה לך סדר "בסלט" למרות שאתה מתיש אותי , בתגובה הראשונה שלך לפוסט של אוחז רשמת .

אני אפילו אדגיש לך שכתבת "לנו" משם הכדור התגלגל , משם זה התגלגל כביכול לתגובה הצינית שלך ובלה בלה בלה .
אז תבין שאין לנו , יש "אותך" בחסלו (בקיצר) דבר בשם עצמך וזהו (לפעמים אני מתה מעצמי מהסבלנות שיש לי)