מקגריידי5 |
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
בעיה בספונטניות
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
מקגריידי5 • 27 ביוני 2007
בעיה בספונטניות - למי יש אותה. , למי אין אותה?
מי הכל זורם אצלו בכיף? ומי מרגיש תקוע כל הזמן? כמאמר השיר המפורסם- רק על עצמי לספר ידעתי ועולמי צר כנמלה: מאז שאני זוכר את עצמי יש לי קשיי זרימה בדייטים עם בחורות. מרוב שאני חושב על מה לדבר איתן, תמיד או כמעט תמיד זה עובר בשתיקות מביכות ארוכות, וכבר שאני פותח ת'פה זה נגמר ביציאות מפגרות שבא לי לקבור את עצמי אותו רגע רק לאחרונה עברתי על אתרי הכרויות שונים, וגיליתי שכמעט כולן מחפשות גבר שיצחיק אותן( מעבר לזה שיהיה חתיך חטוב, עשיר, איבר 40 ס"מ וכו' וכו') אני אומר לכם התגלית המאירה הזו כיבתה אותי לעשרים שנה הבאות לפחות, זה אם עוד נשאר בי שבב או בדל של חוש הומור ובכן מה לעשות? אז אומרים לי תהיה פשוט עצמך! אז איך להיות עצמי אינעל שורלוק(המצאתי קללה עכשיו, או שיש כזאת? ) בכל -אופן הערות, הארות, רעיונות, פתרונות, הצעות ייעול או סתם הצעות, ביקורת בונה או סתם ביקורת יתקבלו בברכה... בהערכה מקגריידי5 השישי לבית פורסיית משושלת הדומניקנים הסגולים צהבהבים |
|
מקגריידי5 |
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
מקגריידי5 • 1 ביולי 2007
טוב אז בנסיון נוסף להציל את הפוסט הזה מירידה לתהום הנשייה האינטרנטי אני אנסה לחדד קצת את שאלתי, כי זה בהחלט מענין לשמוע דיעות בנושא.
אני מדבר על חוסר יכולת לבצע דברים פשוטים שבאים לנו בזרימה טבעית, בגלל לחץ פסיכולוגי פנימי שמשתלט עלינו: אם זה בדייטים למשל כשאתה חושב יותר מדי על מה לדבר ולא מוצא מילים....ואם לא היית חושב על זה השיחה היתה הרבה יותר קולחת ומתנהלת ביותר נינוחות. אם זה כשאתה מתאמץ להצחיק מישהו ואז אתה מאבד את זה. או אפילו כשאתה בלחץ להירדם מהר כי למחרת בבוקר אתה קם מוקדם ואתה לא מצליח כמובן. ולזה אני קורה בעיות בספונטניות והשאלה היא איך ניתן להתגבר על זה? האם יש איזשהו כפתור(מטאפורי) בנפשינו שעליו אפשר ללחוץ לפתור את זה, טכניקה כלשהי שתאפשר להחזיר לנו את הזרימה הטבעית במצבי הלחץ הללו.. |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
המפקדת(לא בעסק) • 1 ביולי 2007
יש לי הרגשה שכשנשים כותבות על חוש הומור, הן לא מצפות שתמציא אחד במיוחד בשבילן. או שיש את זה או שאין. אם אתה נמצא ברשימת נטולי חוש ההומור, הייתי מציעה לך לעבוד על שיחות החולין שלך... שתיקות מביכות לא ממש מועילות להמשך. "כפתור" ? אני לא שמעתי על אחד כזה, אבל אני גם כן אשמח להארות בעניין הזה מקגריידי, תהיה עצמך זאת באמת העיצה הכי טובה שיש. כשאנחנו יוצרים דמות שתמצא חן בעיניי הצד השני והיא שקרית לחלוטין זה בטוח יתפוצץ לנו בפנים. אתה לא מסכים ? (זה כמו המקרה הידוע של גבר שמכיר כוסית על, כשהיא מתפשטת אתה שם לב שהציצי נעלם, הפאה ירדה, האיפור נשטף ונשארת עם מישהי אחרת לגמרי) אם אתה כבר בדייט איתה והיא עדיין לא ברחה, כנראה שמשהו בך עושה לה את זה... תן לעצמך יותר קרדיט ב ה צ ל ח ה ! |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
Tobias(אחר) • 1 ביולי 2007
אממממ.....תשמע זה פחד קהל קלאסי....הכל יכול להיות טוב ברגיל אבל שהספוט מאיר אותך לסולו שלך שכולם מסתכלים ושופטים אז לפעמים נחנקים ולפעמים מפשלים.
אז קודם כל בשביל להיות באמת מצחיק אתה צריך להאמין שאתה מצחיק ולהאמין בכל הדברים הקטנים האלו שעושים אותך מצחיק הסגנון היחודי שלך אם תרצה וגם צריך לזהות את הקהל שלך אתה יכול ללמוד המון על מישהי על פי מה שמצחיק אותה. אבל תכלס.... חוש הומור זה אחלה והכל....במיוחד לאחרי הפגישות הראשונות שאתם כבר בשלב האנחנו יוצאים קבוע.... ככה שתכלס עדיף שתגיע כוסון עם ימבה כסף ומבט בעיניים שאומר יכול להיות שתהיי נחמדה....אבל כרגע את לא מרשימה אותי במיוחד... אני אומר לך סמוך עליי עוד לא נכשלתי בנושא הזה בעיקר כי עוד לא ניסיתי |
|
מקגריידי5 |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
מקגריידי5 • 4 ביולי 2007
לכל המגיבים - תודה
בהערכה מקגריידי five השישי לבית פורסיית, הדומניקני הסגול צהבהב מהיר החימה ושטוף הזימה |
|