סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפגנה נגד הבזיון של עסקת הטיעון עם קצב

איגואנה מצויה
לפני 17 שנים • 29 ביוני 2007

בגץ ביום ראשון ועצרת במוצ"ש

איגואנה מצויה • 29 ביוני 2007
ההפגנה אינה נגד קצב אלא כדי למחות על הסדר הטיעון המוזר שפרופ' קרמניצר, שהיה מועמד לבית המשפט העליון, אמר בראיון ברדיו שהוא לא היה צריך להחתם.

ביום ראשון תוגש עתירה לבג"ץ של התנועה לאיכות השלטון, שדולת הנשים בישראל וארגון "קולך".

במוצאי שבת נערכת עצרת בהנחית מירב מיכאלי ועם העיתונאיות אורלי פדרבוש וילנאי, הסופרת רונית מטלון, חנה מרון, חברות כנסת ואישים אחרים.
השתתפותכם תעזור לשלטון החוק בישראל.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/602/184.html
never
לפני 17 שנים • 6 ביולי 2007

Re: הפגנה נגד הבזיון של עסקת הטיעון עם קצב

never • 6 ביולי 2007
ציטוט: לעניות דעתי, הציעו לו עסקה כל כך קלה כי אין להם שום ראיות נגדו (אני לא אומר שהוא לא אשם)
הרי המקרים אותן תיארו המתלוננות הן מקרים של "מלה כנגד מלה"
עבר זמן רב מדי לבצע בדיקת ד.נ.א וראיות אחרון אין (כך אני מניח)

אין ספק שקצב הוא כלומניק שבייש את מוסד הנשיאות, אבל אני לא אוהב הפגנות נגד בתי המשפט
זה לא יותר טוב ממה שהחרדים עשו אז כשהרשיעו את דרעי.

יש סיבה מדוע יש לנו שופטים ובתי משפט ולא בתי דין שדה.

גם שופטים הם בני אדם, גם הם טועים, גם על דעתם יש לחלוק. אף אחד לא מציע לכלוא אותו בכלא לא חוקי (עדייןicon_smile.gif) אלא דורשים בחינה מחודשת של הענין. על מנת לעשות זאת, יש לבטל את ההחלטה הנוכחית כדי לאפשר דיון מחדש.
אגב, אחת הסיבות להיעדר עונש מוות במדינה היא העובדה שקיים בהחלט סיכוי שהרשעות מסויימות תהינה שגויות ומעונש כזה אי אפשר לחזור.
אנשים טועים. ובהחלט יש מקום לבקר את מה שהמדינה עושה. אם לא נעשה זאת, סופנו להיות מובלים לתוך הלהבות. ועם הגועל שיש במדינה הזו, לא יקח כל כך הרבה זמן עד שכזה דבר יתרחש.

אני חושבת שזה תיק מספיק חשוב מכדי לדאוג לא "להפריע למערכת", לשבור את סדר יומה העמוס לעייפה בשטויות ולבחון את העניינים היטב.