Toxic Princess |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
שאלה למביני בישול על פטריות
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Toxic Princess • 8 ביולי 2007
לאילו פטריות יש טעם חזק יותר, ללא בישול... השיטקי הסיניות או הפורטבלו?
הכוונה היא שהן ישתלבו טוב במנה ראשונה על חתיכות בגט קלוי במין ממרח גס כזה של פטריות עם עשבי תיבול וגבינה מגוררת למעלה. זה דחוף ומאוד חשוב לי... תודה!! |
|
Toxic Princess |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Toxic Princess • 8 ביולי 2007
והאם כדאי לי גם לערבב אותן עם פטריות שמפיניון רגילות או שלא...?
(אמרו לי שפורטבלו יותר טעימות..) |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 8 ביולי 2007
מה זה משנה כבר? תעשי מיקס או תשתמשי בסוג אחד או כזה או אחר, זה לא כזה חשוב.
וכאילו שאני לא יודע שסתם רצית להשוויץ שאת מבשלת |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לשיטקי
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Belisana(שולטת) • 8 ביולי 2007
ואת יכולה לערבב עם שמפיניון, אבל אחרי שאת רוחצת - תסחטי אותן מהמיץ, שיהיו יבשות ככל האפשר.
|
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
שיטקי הכי חזקות
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
שלומציון • 8 ביולי 2007
אבל הן גם יכולות להיות חזקות מידי בשביל מנה של באגט עם פיטריות .
הייתי הולכת על הפורטבלו ולא מערבבת עם שמפיניון . ואפשר גם פיטריות יער שזה יוצא דומה לפורטבלו . |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
ולמקרה ויש לך גם שיטקי
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
שלומציון • 8 ביולי 2007
את יכולה להוסיף פטריה אחת או שתיים בשביל הטעם .
|
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Tobias(אחר) • 8 ביולי 2007
שניהן מעולות
אבל להשתדל להגיש אותם בצורה שמחמיאה לטעם שלהם. הייתי אומר חתיכות גדולות ולא ממרח...עם נבטים או עשבי טיבול פריכים ורעננים.... אולי אפילו מעט מעט גבינת שמנת בשביל המרקם. |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
בלי הגבינת שמנת
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
שלומציון • 8 ביולי 2007
טוב , היא יכולה לעמוד בכלי נפרד .
|
|
Toxic Princess |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Toxic Princess • 8 ביולי 2007
בסדר יהיו גם שתי פטריות שלמות בצלחת, לקישוט ולטעם... אבל כל העיניין הוא שתכננתי את זה כממרח גס, אז אתה לא יכול להגיד לי לא לעשות את זה
תודה על העצות. |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Tobias(אחר) • 8 ביולי 2007
אמרתי שלטעמי זה עדיף....לחתוך ולהכין אותם זמן קצר לפני ההגשה כי אם מעבדים אותם יותר מדי או חותכים אותם ומשאירים יותר מדי זמן...חלק מהטעם מתנדף לו...
פטריות הן דבר עדין... |
|