Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Tobias(אחר) • 8 ביולי 2007
אגב
ממרח של פיטריות ובזיליקום טרי עם מעט שמן זית ופלפל שחור גרוס(ואני לא מתכוון לטחון טרי...אלא לגרוס שיש חתיכות קטנות חריפות וארומטיות.) אפשר אפילו לשים חתיכת אספרגוס טרי ורענן על כל חתיכת בגט עם הממרח. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
jem's • 8 ביולי 2007
חתולה למה שאת מתכוונת לעשות קוראים בוורסיה צרפתית קרוקים
אומנם זה מאודה בחמאה וכל מיני כאלו דברים אבל עדיין על בגט קלוי עם גביצה צהובה ושמנת ולא אין כל כך הבדל בטעם כי פטריה מטבעה סופגת טעמים |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Tobias(אחר) • 8 ביולי 2007
הפטריות שהיא מדברת עליהם דווקא בעלות טעם יחודי
לכן כדאי להתמקד בו. אם זה היה שמפניון....אז הייתי מסכים איתך בנושא שהן יספגו פשוט את הטעם המוסף. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 8 ביולי 2007
פששש, חבל שאין לנו יותר שרשורים כאלו...
ואפשר לפתח את זה עוד הרבה... עוד לא התיידנו על סוג הגבינה, ואיפה לקנות את הבאגט, ובאיזה כלי הגשה להגיש, ומה צריך להיות גודלה של כל פרוסה. מעניין מתי יתחילו הלכלוכים... |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
lady @in black(שולטת) • 8 ביולי 2007
ושכחת להזכיר מה מוצע לשתיה לצד הבאגט והפטריות! האם זה יהיה יין אדום או לבן? אולי בכלל סוג של קוקטייל או ליקר ואולי השם ישמור! וודקה ומיץ תפוזים?! |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני שאתם עוברים מהפיטריות והלאה
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
שלומציון • 8 ביולי 2007
שאלה .
למישהו יש מתכון לכמהין ? בלי בשר , בלי בשר . |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
jem's • 8 ביולי 2007
lady @in black כתב/ה: ושכחת להזכיר מה מוצע לשתיה לצד הבאגט והפטריות! האם זה יהיה יין אדום או לבן? אולי בכלל סוג של קוקטייל או ליקר ואולי השם ישמור! וודקה ומיץ תפוזים?! האמת שהמשקה לקרוקים הוא מימוזה קוקטל של שמפניה עם טיפה מיץ תפוזים |
|
galia(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
galia(לא בעסק) • 8 ביולי 2007
שלמוציון , ראיתי באיזו תוכנית בישול - כמהין עם ביצה עשויה על אדים ופיסות דקות דקות של גבינה. משהו כזה. מתכון מדוייק אין לי.
|
|
קוזו(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
קוזו(שולט) • 8 ביולי 2007
|
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
flashback{ג"ו} • 8 ביולי 2007
קוזו כתב/ה:
איכ. |
|