נולי |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
נולי • 8 ביולי 2007
קוזו יו פורגוט דה צ'יז
|
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
אושה{אוש} • 9 ביולי 2007
יו! 3 ע"מ על פטריות!
יפה לך אודטה |
|
Toxic Princess |
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
Toxic Princess • 9 ביולי 2007
חחח אני רואה שיש פה ערוץ האוכל משל עצמו
החלטתי לעשות את זה עם פורטבלו, לא יודעת מה אתם רוצים עם השמנת, אני עושה בלי. הבגט יהיה טרי טרי, חתוך לחתיכות אלכסוניות באורך של כ 5 ס"מ אני מניחה, ובערך 1 וחצי ס"מ עובי. בקשר לסוג הגבינה עוד לא החלטתי... והמשקה שיוגש לאורך הארוחה יהיה סוג של מרגריטות, כזה קצת וודקה עם מיצי פירות וקרח גרוס בכוסות יפות. (חשבתי שאני שאלתי ואתם עונים לי, לא ההפך ) |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
רק הבאגט
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
שלומציון • 9 ביולי 2007
קצת יותר עבה .
|
|
סיבוב נוסף ואחרון! |
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
סיבוב נוסף ואחרון! • 9 ביולי 2007
נראה לי רוב האנשים באתר מבינים בפטריות
אבל בעיקר בפטריות הזייה חיים כאן בסרט |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
תגיד לי...
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
Afroditi • 9 ביולי 2007
סיבוב נוסף ואחרון! כתב/ה: נראה לי רוב האנשים באתר מבינים בפטריות
אבל בעיקר בפטריות הזייה חיים כאן בסרט מה יהיה איתך???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה גדול..................................... |
|