סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שבת בצהריים

פלג​(נשלטת){ע_מ}
לפני 17 שנים • 12 ביולי 2007
פלג​(נשלטת){ע_מ} • 12 ביולי 2007
רפאל כתב/ה:
פלג, מה "מרומם רוח" יותר עבורך, החוויה עצמה; או ההשקפה על החוויה ועל מה שהוא עשה לך, הכתיבה, ומחשבות נוסח "היית שם, הוא שם אותי שם, הוא עשה לי את זה..."

?

אני חושבת על זה לא פעם רפאל. אבל זה שני דברים שונים לגמרי.
עבורי אין דבר מרגש יותר מאשר להיות בסיטואציה עצמה , באינטרקציה הזאת שבין שנינו כשהכל מאוד מאוד מסודר וברור לכל אחד מאיתנו מול מי הוא עומד.
הכתיבה שלי שבאה אחר כך.. זה לחוות הכל מחדש. זה לעבד את זה מחדש ואיכשהו לנסות לעלות את זה על כתב. לא פעם הוא אמר לי שאני הופכת את סדר האירועים והרבה פעמים זה לא מכוון אלא כי אני זוכרת דברים אחרת לגמרי. כי האקטים הם כל כך חזקים עבורי שאני מסוחררת מהם.
כשהייתי קטנה והייתי הולכת לפסטיגלים ואחר כך רואה אותם בטלויזיה תמיד היה נראה לי מאוד מוזר שאני הייתי שם כי אני זכרתי את הדברים אחרת לגמרי. לא זכרתי שהזמר הזה והזה שר ולא זכרתי שכך היה סדר השירים, כי להיות בתוך החוויה ולראות אותה מבחוץ אחר כך זה משהו אחר לגמרי.
זה די דומה באיזשהו מקום.
ולחוות את זה בדרך הזאת שוב פעם מחדש מכניס איזשהו סדר לאירועים בתוך הראש שלי. פחות הקטע של מחרמן בדיעבד. יותר קטע של לסדר את מה שהיה שם ואיך היה.
דובדבן
לפני 17 שנים • 12 ביולי 2007

פלגית

דובדבן • 12 ביולי 2007
את הרי יודעת שאני לא מאד מתלהבת (בלשון המעטה) ממה שהוא עושה לך שמה. אבל אני מזהה בבירור, בחיוכים הכמוסים שנשלחו ממנו אלייך ובמבטי העיניים שהוחלפו ביניכם, סימני קירבה מובהקים.