מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
13 ביולי 2007
מתכון לעוגה בלגית מפילה
לפני 17 שנים •
13 ביולי 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 13 ביולי 2007
זו עוגה שמכינים ב-10 דקות ששווה מיליון לירות סטרלינג בטעם.
זו עוגה שנעשת מיבסקויטים בלגים ושוקולד בלגי. את זה אפשר להשיג בהיפרים גדולים. הביסקויטים הם בטעם כרמל האריזה בצבע לבן עם אדום. מאחורה יש מדבקה כתוב בעיברית של חברת לוטוס מיוצר בבלגיה. זה לא ופל בלגי שלא תיתבלבלו אלא ביסקויטים. מה שעושים לוקחים תבנתי מלבנית . כול ביסקויט טובלים במוקה או בנס קפה קר ועושים שיכבה של 16 או פחות מזה. אחרי זה לוקחים קצפת של שמנת מתוקה חלבית ולא צימחית יחד עם אינסטנג פודינג וניל.לוקחים בערך חצי מהטערובת ומורחים על הביסקויטים. אחרי זה שמי שיכבה שנייה של ביסקויטים ועל זה שוב קצפת. בסוף מלמעלה שמים ציפוי שהוא: 1.שמנת מתוקה. 1. שוקולד מריר ואך ורק בלגי שיש בהיפרים גדולים שמכיל 70% לפחות של קקאו. 6.כפות סוכר לפחות. 1 כף אייריש קרים. מחממים את השמנת המתוקה בגז החלש על אש חלשה. מוסיפים את השוקולד בשברים מתחילים לערבב ,מוסיפים את הסוכר והאיירש קרים ומערבבים. טועמים ומפה כול אחד יוסיף סוכר לעצמו.זה מוכן ברגע שהטערובת חומה ואחידה וניראת מבריקה בסוף יוצקים מעל העוגה את השוקולד חם כאשר העוגה היתה קצת בקרור. לאחר מכן מחזירים לקרור. |
|