סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם לתת לה או לא לתת לה ? !

אמילי קייג'​(אחרת)
לפני 20 שנים • 26 בדצמ׳ 2003

אתמולבמועדון

אמילי קייג'​(אחרת) • 26 בדצמ׳ 2003
אני דווקא מאוד נהניתי. גם מהבגדים (שאני עיצבתי אגב icon_smile.gif ) וגם מהאווירה.

אכן, היו כמה שהעירו לי על רמת הצעקות אליה הגעתי בסשן שעשה לי אדוני בחדר לנעלה, אבל הרי אני ודציבלים גבוהים, זה חלק מהעניין...

אני דווקא נהנית מכך שהורידו את הווילונות, אני לא מרגישה את העצבים שנוצרים כשמישהו פותח את הווילון להציץ, ואני מרגישה הרבה יותר נוח כך.

אז בפעם הבאה שאתם באים ערה וסימאסטר, נא להציג עצמכם icon_smile.gif
בשבוע הבא אני מופיעה שם בסשן פומבי, אז אני מניחה שישמעו את הצעקות בכל העיר, לא יהיה קשה למצוא אותנו icon_smile.gif
יערה​(נשלטת){SEAMASTER}
לפני 20 שנים • 27 בדצמ׳ 2003

אני אשמח לראות אותך בסשיין

יערה​(נשלטת){SEAMASTER} • 27 בדצמ׳ 2003
ואני באופן אישי מבטיחה לבוא ולהציג את עצמי בפנייך. לא ידעתי שאת שם , שכן אם הייתי יודעת ברור שהייתי באה, אגב אולי את כן ראית אותנו, היינו לא מעט עם פנתי ועם ניו בוי, וערכנו סשיין קטן משלנו על אחת הספות ... icon_lol.gif
SEAMASTER​(שולט)

איזה זונה לבבית !

SEAMASTER​(שולט) • 27 בדצמ׳ 2003
את מוכנה לבוא ולהציג .. איזו חמימות אני רואה שהסשן מאתמול ריכך אותך והפך אותך לקורנת ..
נשמח להכיר את כל מי שיחפוץ ביקרנו , המועדון פשוט פולט אנרגיות ! המקום מבורך ביצרי תשוקה ותענוגות ! אני בטוח שבימי הביניים היה למלך לפחות ארבע מרתפי זימה שכאלה !
Moonchild'​(לא בעסק)

תגובה לseamaster

Moonchild'​(לא בעסק) • 27 בדצמ׳ 2003
אם זה לגיטימי בעיניך לתת לבחורה שלך לרדת לך לעייני כולם ולהפוך את חוויותיכם האישיות לצפייה קהילתית של שאר האנשים,אז זוהי בחירתך בלבד...(וגם של הבחורה).
אני באופן אישי לא חושב שזה מעיניינם של אנשים לראות אותי ואת אהובתי באקט מיני
ולא משנה עד כמה אני חובב בי-די-אס-אם.
SEAMASTER​(שולט)

הכל תפאורה בלבד .

SEAMASTER​(שולט) • 27 בדצמ׳ 2003
תקשיב לי ידידי העניין מאוד פשוט , אם יבוא לי דבר מה אז הסאבית שלי תספק לי אותו במידי ! זה שסקרנות הכלל גוברת על כבוד הכלל זו הבעיה שלהם - בעיני אינם הם קימים בזמן שאני מרוכז בשפחתי והיא בי - כל הסובב רק תפאורה .