שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מה דעתכם על...

j25
j25
לפני 17 שנים • 15 ביולי 2007

מה דעתכם על...

j25 • 15 ביולי 2007
סוגיה מעניינת שראיתי באינטרנט...נשים שלא רוצות ילדים. הלוואי והייתי מכיר אחת כזאת!!!
אני בן 28 ולא רואה את עצמי לעולם מתחתן או מביא ילדים לעולם. יכולתי לזיין את השכל על זה שהעולם מסריח ולמה להביא לכאן יצור תמים שנפשו תושחת , או על פיצוץ האוכלוסין בעולם אבל הסיבה האמיתית היא שאני פשוט לא סובל ילדים ולא סובל מחוייבות.
כשאני רואה ברחוב אבות עם ילדים קטנים אני חושב לעצמי איזה מסכנים הם ושעדיף היה לי למות ולא להיות במצבם.
גם בנות שאני יוצא איתן לא מבינות לפשר הדבר כאשר התשובה הרווחת ביותר היא "אל תדאג , אתה תתבגר וזה יעבור לך" או "אתה עוד ילד...חכה כשתגיע לגיל 30".
אין דבר מרגיז יותר מתשובות כאלה , כאילו מה?! אם אני לא רוצה ילדים אז אני לא בוגר?! דברי שטות והבל.

אני הדוניסט...ונמצא כאן רק!!! כדי להנות...אבל מה לעשות שבמדינה מזרח תיכונית ששיעור הילודה הוא גדול בעיקר אצל מעוטי יכולת כולנו סובלים בעקבות מדיניות ההשרצה המרובה...
נולי
נולי • 15 ביולי 2007
אתה חי בעולם שרואה הדוניזם וחוסר רצון לקחת אחריות כתכונות ילדותיות ולא בוגרות.
מכאן שאתה ילדותי ואולי תתבגר.

חוץ מזה זכותך לעשות ככל העולה על רוחך.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 15 ביולי 2007
מעולה.
לא רוצה, לא צריך. אני רואה בדבריך הרבה בגרות. אם אתה לא רוצה ומכריז על כך ומתמרד על התשובות שאתה מקבל, הרי שאתה נמצא במקום נכון ובוגר. וזאת למרות שהכינוי "מסכנים" שהדבקת לאלו שכן, מוריד קצת מבגרותך.

נסה בפעם הבאה לא לרצות ילדים (לדוגמא) לא לעומת אחרים, אלא כי לך לא בא. אולי אז יקשיבו לדעתך ביתר רצינות ולא משל הייתה חצ'קון שיעבור עם גיל התבגרות.
Diz
Diz
לפני 17 שנים • 17 ביולי 2007

מסכימה לחלוטין עם Brave Dwarf

Diz • 17 ביולי 2007
אתה לא חייב לעשות שום דבר שאתה לא רוצה, כל אדם מנהל את חייו על פי השקפת עולמו הוא... אבל אם אתה לא מרגיש צורך או רצון להמשיך את השושלת זה צריך להיות משהו פנימי. זה לא אומר שאתה בוגר או לא בוגר.... זאת זכותך המלאה... רק אל תעשה כזה סרט icon_smile.gif