מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
מה מרגש אותכם יותר?
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 17 ביולי 2007
מה מרגש אותך יותר?
לממש את הפנטזיה שלך? או לממש את הפנטזיות שלה? בבלוג שלי , לפני כמה חודשים, בקשתי שיממשו לי פנטזיה, הכרוכה באופנוע פנטזיה שממתינה בקוצר רוח למימוש . . . http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=87374&blog_id=28203 מחוייכת Q |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
מח' הפנטזיות והאופנועים .
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
קליבר(שולט) • 17 ביולי 2007
נראה לי שהגעת למקום הנכון .
בעבר מימשתי פנטזיה ע"ג אופנוע למי מחברות האתר . תוכלי לפנות אליה להמלצות . ומאחר וזה ,הבקשה שלך , הפנטזיה ,פורסמה בהבנים על הבנות , אז עליך לזכור כי הכוונה לא לעבד על אופנוע ( אם כי נסיעה לגבול הצפון זה עבדות ( בפועל) וניתן לנסוע בשבת מוקדם בבוקר להרי ירושליים ,( איני יודע מהיכן את , הכוונה מתל אביב ) נסיעה של כ-1/4 שעה ברגוע 130-140 קמ"ש , לעלות לכיוון רמת רזיאל ,להנות מהסיבובים , והתהומות ( רק במבט ) ולמצוא פינה שקטה ביער .. מה את אומרת ? אם תאזרי אומץ אפשר לנסוע נסיעה ארוכה יותר לכיוון ים המלח , ולרדת במעלה חתרורים , או אם את צפונית , לעליה לבית אורן , מכיון עתלית , מה שבא לך , אני מקווה שתהני . ( אני פשוט מספר על האתרים המוכרים לכל , שגם את תוכלי לפנטז על ההשכבות ( ) וההצמדות לרוכב מקדימה ) |
|
BrutallDom |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
BrutallDom • 17 ביולי 2007
.
אם כבר הגעת עד לפה מאלפת, אולי תספרי לנו את הפנטזיה ? . |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
Let the Game Begin
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 17 ביולי 2007
BrutallDom כתב/ה: .
אם כבר הגעת עד לפה מאלפת, ..............ט.ל.ח.בפורום, אבל אני בטוחה שזה לטובה....... אולי תספרי לנו את הפנטזיה ? .............מתחשק לי לאפשר לאנשי הכלוב לרקום אותה יחד אני אשאיר כאן קצת מהכיוונים שלי, אתם מוזמנים להוסיף מהכיוונים שלכם.. השעה: בין ערביים המשתתפים: אופנוען/אופנוענית [נשלט/נשלטת] . . . . . . .. . . . . .רוכב/רוכבת [במקרה שלי - זו אני] הכיוון: נסיעת שטח לתוך ההרים [קיליבר, הרי ירושלים, שבילי הליכה עתירי נוף זה יכול להיות כיוון מתאים] מפגש. כניסה לאווירה ... [... משיכת שער / סטירה / יריקה ... תחושת כניעה/שייכות ... קולר ...] נסיעה מהירה, רוח , תחושה של אדרנלין, תחושה של הרפתקאנות ודריכות לקראת סשן בחירת מיקום, מול הנוף, הרים, חורש, רוח, בידוד, הד ... הידים נקשרות, הישבן מובלט, עדין לא נחשף השוט נשלף .... .......... עכשיו תורכם ........ אני הולכת לעבודה, משאירה את הזירה לקשורים למסך זו ההזדמנות להמשיך את החוויה כבר יש נשלט ויש מיקום . . . מה תעשו עכשיו? . . . ............................................................................... מחייכת , Q |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
Re: מה מרגש אותכם יותר?
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 17 ביולי 2007
מאלפת בשוט ומבט כתב/ה: מה מרגש אותך יותר?
לממש את הפנטזיה שלך? או לממש את הפנטזיות שלה? בבלוג שלי , לפני כמה חודשים, בקשתי שיממשו לי פנטזיה, הכרוכה באופנוע פנטזיה שממתינה בקוצר רוח למימוש . . . http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=87374&blog_id=28203 מחוייכת Q זה הדדי |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
נוריתE • 17 ביולי 2007
לגלות שהפנטסיות זהות
ולממש אותן יחד |
|
BrutallDom |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
BrutallDom • 17 ביולי 2007
.
זה אפילו לא מתחיל להתקרב לקצה של פתיחה של פנטזיה מאלפת. תני קצת בשר לפנטזיה שלך. וגם האופנוע שם זה בקושי תפאורה, יש לי תמונה של אופנוע אם את רוצה : ) אל תתביישי, תבאי בשר : ) . |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
גם וגם......
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
dahanc(שולט) • 17 ביולי 2007
חשוב עבורי לממש את הפנטזיות שלה...ואחרי זה אני ממילא מסופק..
בקיצור מתחיל עם שלה ומסיים עם שלי.... ואופנוע תמיד מסמל עבורי את הגבריות בעיצומה... |
|