נוריתE |
לפני 17 שנים •
18 ביולי 2007
הכאב שלי
לפני 17 שנים •
18 ביולי 2007
נוריתE • 18 ביולי 2007
נגן בי
אדון שלי כעל כלי מיתר ושמע שירתי הכאובה העונגת נגן בי בשוט ופרגול הקשב לשירת כאביי העורגת אני רק כלי בידך לעגוב ולנגן לכל מילותיך מילתי היא אמן אדוני ואלופי אדון, נגן בי עד לתו כאבי האחרון +++++ בואי איתי.... הניחי לעצמך להרגע להיסחף בעוד קולי נשמתך מלטף בעוד שוטי על גופך משוטט קלילות בנגיעות לא נוגעות צורבות, מרגיעות הניח לי ואנשק את עינייך תני לכאבי הנורא האיום הוד לבוא אל שערייך אל תחששי לשחרר את נשמתך אלי בדמעות. הרגישי את עוצמת הכאב כזה שלא ידעת מעודך הניחי לנישמתי להתחבר אל נשמתך תבכי אלי בתודתך,כי איתי להיכן את משוטטת היכן את תוהה בעוד גופך זועק נוראה ועם זאת מראה פנייך שקט ונשימתך כה רגועה לכי אל האור הרגישי את האש בעוד טיפות הנר נוטפות על גופך הגועש עיצמי עינייך כי את עייפה ודעי שבעיני בכאבך את כה יפה. ++++++ 2.כאבך,הוא שלי לקחתי עליו בעלות ואל תחשבי שממני תקבלי אותו בקלות... את תכרעי על בירכייך תשפילי מבט לא תוציאי מילה מפיך ולו הגה אחד. וכשארים סנטרך בידי,הקשה הרימיי עינייך,בקשי בלחישה הכאב לי, אדון עשה בי הכל היה לי מושל ואב, וסמכות ורק אז אלטף ראשך ברכות ואלחש שיפחתי היפה קיבלת את הזכות..... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++= {במבחנים} |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
18 ביולי 2007
venus in our blood(שולטת) • 18 ביולי 2007
כה יפה..
|
|
אביב6363(שולטת) |
לפני 17 שנים •