גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
תנצלו כל רגע בחיים שלכם, חיים רק פעם א-ח-ת!!
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 20 ביולי 2007
"אוףףף, הלוואי ויגמר כבר השיעור..."
לחש התלמיד לתלמידה. "הלוואי שיגמר כבר היום" אמרה פקידה לפקידה. "שיגמר השבוע", רטן הפועל. "מתי כבר סוף החודש?!" שאל המנהל. "שיעברו 3 שנים" כתב החייל. ורק זוג זקנים שישבו על הספסל והביטו בשמש שוקעת בים, הביטו ברוך זה בזו ואמרו במבט: "הלוואי שהרגע הזה לא יגמר לעולם".... אנשים, מוסר ההשכל - תנצלו כל רגע בחיים שלכם, חיים רק פעם א-ח-ת!! |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
יש אירוניה גדולה
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
Diz • 20 ביולי 2007
החיים הם ערך עליון, החיים הם מעל הכל...הם הכי חשובים. אם אנחנו יוצאים מנקודת ההנחה הזו ומוסיפים כי בחיים יש לנצל כל רגע נתון זה טוב! אבל איך לנצל? מה מידת הניצול? האם ניצול החיים יכול להתפרש גם כהרס עצמי? תאונות דרכים, זנות, נרקומניה, פדופיליה...לכל אלה יש מקור אחד ומחנה משותף אחד.
_______________ למה אנחנו צריכים כל כך הרבה חופש, אם אנחנו לא יודעים מה לעשות איתו??? _______ דעה אישית |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
Tobias(אחר) • 20 ביולי 2007
איך את יודעת שחיים רק פעם אחת?
אני אומר קודם תוכיחי! |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
tebayes(שולט)
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
Diz • 20 ביולי 2007
יש לך תמיד את האופציה לחיות כמו ב"סופר-מריו" ולחשוב שכל קוביה שאתה שובר עם הראש תביא לך חיים חדשים ופטריות יתנו לך את הכח ..כמובן בצורה מטאפורית...
|
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
Re: יש אירוניה גדולה
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 20 ביולי 2007
Rabinya כתב/ה: החיים הם ערך עליון, החיים הם מעל הכל...הם הכי חשובים. אם אנחנו יוצאים מנקודת ההנחה הזו ומוסיפים כי בחיים יש לנצל כל רגע נתון זה טוב! אבל איך לנצל? מה מידת הניצול? האם ניצול החיים יכול להתפרש גם כהרס עצמי? תאונות דרכים, זנות, נרקומניה, פדופיליה...למה אנחנו צריכים כל כך הרבה חופש, אם אנחנו לא יודעים מה לעשות איתו???
_______ דעה אישית תרדו לסוף דעתו של הכותב מדוע שאנשים ילכו לכיון הרס עצמי מדוע בכלל לחשוב בכיוון צריך לנצל כול רגע בחיים -להפיק מקסימום תועלת להודות על דברים טובים לאהוב אנשים יקרים ציטוט:
לכל אלה יש מקור אחד ומחנה משותף אחד. _______________ מי קבע? |
|
Born_D_Bad |
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
תגובה לטאבי מאן!
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
Born_D_Bad • 20 ביולי 2007
tebayes כתב/ה: איך את יודעת שחיים רק פעם אחת?
אני אומר קודם תוכיחי! טאבי, שאני אוכיח לך?! מצד שני, כשמישהו מת, אנחנו לא רואים שהוא חוזר... אזי, אני מסיק מזה ששם יותר טוב! |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
21 ביולי 2007
אם תשים לב
לפני 17 שנים •
21 ביולי 2007
Diz • 21 ביולי 2007
בקשר ל-מי קבע...
אם תשים לב תראה שרשמתי שזו דעתי האישית בלבד |
|