סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כל כלב בא יומו

dragon fly
לפני 17 שנים • 19 במאי 2007

כל כלב בא יומו

dragon fly • 19 במאי 2007
בוקר יום חמישי,אני בשגרה שלי בפגישה עם עורכי הדין שלי עובד על עסקה חדשה.

מרכז העולם העסקי קומה 31 במגדל משרדים ברמת גן,מדבר על הא ודא,השמש בחוץ יפהפייה

מהחלונות נוף מטמטם כל גוש דן נראית מלמעלה,תחושה אדירה להיות גבוה מעל כולם....

מדבר,מקשיב לומד וזורם עם החיים.

אין דבר שאני אוהב יותר מלעסוק בנושאים חדשים לי ועסקאות חדשות בתחום שלי.

השעה 9.50 בבוקר הטלפון מצלצל,אני שומע את הקול ההוא שאני לא יכול לעמוד בפניו.

הבעת פנים של פליאה עולה בי,בוקר טוב אני שומע מהצד השני,עונה בחזרה בוקר טוב אישתי.

העורך דין שלי מסתכל עליי ואומר לי ממתי אתה נשוי?

אני קורץ לו בעין ולאחר מכן אגיד לו זאת מישהי שאני מחשיב אותה כאישתי ואף יותר מזה.......

מה קורה ילד?היא שואלת מהעבר השני..,אני עונה בקלילות הכל סבבה זורמים עובדים על עסקה

חדשה אני בפגישה עם עורכי הדין.

אהה היא עונה?אתה בפגישה איתם?יש חתיכים?חתיכות?היא שואלת?ואני עונה לה בצחוק למה את

רוצה לבוא להרצות פה?.........(ממש להרצות)

ילד לא אפריע לך מה התוכניות שלך להערב?אני עונה וואלה לא יודע אבל בא לי איתך להיות......

(בפון ליד אנשים קשה לדבר על בדסם)

וואלה?היא עונה....כמה צפוי.......

טוב סבבה אז תתכונן בערב לבוא למקום הקבוע רק שאלה אחרונה מה בא לך הערב?

אני עונה מה שבא לך לאכול תזמיני אני אוכל ממה שיש.סומך עלייך.

היא שואלת בחזרה מה בא לך להדפק או לדפוק?...

אני עונה בצחוק המנה השנייה מעולה כן אותה.....

היא שואלת לדפוק בא לך?אני עונה כן......יש לך מישהי חדשה היא שואלת?שבא לך לדפוק?בשר

חדש וטרי?

אני לא יודע מאיפה בא לי העוז להגיד לה אותך אותך אותך.

ילד מה אמרת?.....אני עונה שמעת מה אמרתי לא?אותך!

מהההה זה?אני שומע מהעבר השני?הלו הלו תירגע לך יה חוצפן אחד מאיפה הבאת את זה אני לא

נדפקת עי סאבים שלי ואתה יודע זאת.

ואני עונה בחוצפה וראש קטן מה את רוצה?שאלת אותי מה בא לי לאכול עניתי שבא לי לאכול אותך

זה לא בסדר?

כל החדר בפליאה מה קורה לו בפון?סצינה מאופרת סבון בלייב !

ילד תבוא בערב יש לנו על מה לדבר אל תתכונן לכלום כי לא יהיה כלום תבוא לדבר ויש הרבה מה

לדבר אתה ילד חוצפן !!!

הדיבור שלך לא במקום ואתה מתנהג כילד ולא מתאים לי.

אוקיי ב8 אהיה שם ,היא עונה לי בצעקה חסר לך שלא!

טוב ממשיכים לעבוד עם עורכי הדין אבל הראש כל הזמן חושב לכיוון צפון,הלב שואל אותי מה עשית?

למה עצבנת אותה?

יום העבודה עובר לאט לאט ואני מסיים אותו בתחושה די מבולבלת מה קורה עם אישתי?לאן פנינו?

היא בטח תעניש אותי על חוצפתי.

אני אומר לעצמי אוקיי לא נשאר הרבה נגש לרכבת ונעלה צפונה.

הזמן עובר ברכבת בקריאת עיתון ובמחשבות עליה כמה אני אוהב אותה.כמה חולה על האישה הזאת

כמה הקשר שלנו עוצמתי ושונה מהכל.

מגיע צפונה יורד מהרכבת לוקח מונית ומגיע למקום המפגש שלנו הצימר במושב.

נכנס פנימה ב5 לשמונה בתקווה למצוא את אישתי אבל הבנתי שהיא לא שם עדיין כי הרכב שלה לא

היה בחוץ.

אמרתי לעצמי מה עכשיו?היא לא נתנה לי הוראות הפעלה לא ביקשה כלום באמת לא בא לה עליי

היום?

זאת הולכת להיות שיחה כבדה כזאת בסטייל דולי אני שואל את עצמי?

טוב לפחות אגש להתקלח להתרענן אני אומר לעצמי.....מסיים להתקלח יוצאצ מתנגב מחליט להשאר

ערום.

אני אומר לעצמי בלב היא לא ביקשה כלום ולא אמרה שיהיה משהו הערב היא בטח עצבנית אני חייב

לרכך אותה לפני איך עושים זאת?

אמרתי לעצמי לפחות אעשה דבר אחד קטן שיועיל אחכה על 4 ערום מפוסק כמו שרמוטה אמיתית

לכבודה שתבוא ותראה את הישבן שלי לא תוכל לעמוד בפניי

וותוותר על השיחה הכבדה שלה ותעשה בי את זממה.

הזמן עובר אני על 4 על המיטה ושומע רכב מחנה בחוץ...מת לראות אם זאת היא אך נשאר קפוא על

מקומי חסר לי שאעצבן אותה גם עכשיו.

חולפות שנייה ואני שומע צעדים טריקת דלת חזקה וקול צועק לי שלום זונה שלי ,שלום ילד ,כלבת

רחוב שלי!

נוגעת בישבן שלי בחוזקה דוחפת אצבע לישבן ושואלת בטון חזק למה אתה על 4?מחכה למישהו?

מחכה לך אני עונה,לי?אתה מחכה?כן אני עונה!כן!רק לך!

לי אין צורך ילד אני לא אדפוק אותך יותר אתה מעצבן אותי אתה ילד חוצפן וסורר והאמת לא מתאים

לי ההתנהגות שלך.

אומנם החור שלך חם צר ולח אבל דולי לא דופקת כל אחד!דולי דופקת את מי שראוי לכך ואתה לא!

אבל אני כן אני צועק,מה זה?...היא עונה?אני כן כן כן אני צועק !אוח ילד ילד אתה מתגרה בגורל

שלך....

אתה ממש חוצפן קטן.לא חולפות שניות רבות אני מרגיש אזוק בידיי ורגליי,גאג לפה כיסוי עיניים פיסוק

רחב ושקט!

דממה ברקע אני שומע אותה מדברת בפון על ענייני עבודה ואני בשקט בגלל הגאג....

חולפות כמה דקות ואני מרגיש אותה מעליי תופסת תשערות בחזה ובראש,אוח ילד ילד חוצפן שכמוך!

היום עברת את הגבול במילותייך כלפיי ועל זה תשלם בדרך הקשה..

רצית לדפוק אותי?....אני אדפוק את האם איאמ שלך קודם יה חתיכת זונה שרמוטה כלבת רחוב

סמרטוט רצפה שכמוך.

יש לך הרבה שכל בראש אבל יש לך פה גורה הגיע הזמן ללמד אותך אילוף פעם ואחת לתמיד והיום

דולי לא תהיה טובה אלייך יותר זהו גמרנו

אני לא נותנת לרגש שלי להשפיע במקרה שלך אני אקרע אותך לחתיכות אשלח אותך הביתה

באריזות קטנות של פדקס יה חתיכת כלב אחד!

ככה במשך שעה אני שומע כמה אני ילד רע חצוף וסורר ואני שואל את עצמי עד כדי כך עליתי לה על

העצבים?

כנראה שכן הישבן שלי עונה לי הצלפות חזקות ומהירות ללא חימום על עכוז ימין ושמאל דחיפת

אצבעות עמוקה לישבן ללא הכנה .

אני צועק לבאבא בובה שלי אבל אין תשובה ברגעים אלו...מאות הצלפות אני מתכופף יותר ויותר

בתנוחה שלי מהכאב.

מרגיש אותה נוגעת בזין הענק עומד מלטפת טותו תופסת בחוזקה מכווצת אותו בכח ועוטפת אותו

במשהו צמוד וחזק.

אחרי זה אני מבין כמה זה כואב אוי מיי באבא בובה זה כואב.ככל שהזין עומד יותר זה כואב יותר ומה

לעשות שברגעים כאלו עומד לי כמו חמור!

היא מצליפה דוחפת לישבן ומאפרת על הפיטמות שלי ועל הביצים וואני מת מכאב,שואל עת עצמי מה

הלאה?זה רק חימום בטח.

אוח כמה שצדקתי......לא עבר הרבה זמן ואני שומע רעשים בחדר עוד אנשים הצטרפו אני מבין רק

כמה אני שואל את עצמי?אין תשובה.

שקט בחדר לא מדברים לידי אני מרגיש שהגאג יוצא לי מהפה ולא חולפות מספר שניות ונכנס לי זין

ענק לפה ובמקביל לישבן

אוח זה כואב אני צועק ומרגיש את הקיין על הישבן תשתוק כלבה תשתוק אחרת אני אקרע אותך

לחתיכות היום!

אני מרגיש את הקונטרה מאחורה למפנים אפ & דאון קדימה ואחורה אני נקרע עד הקיבה ממש וגם

בפה קש לי לנשום מהכלי הזה שדןפק לי תפה.

אני מרגיש שדולי מתקרבת ואוחזת לי ב2 הידיים תפתח ת כף היד היא מצווה ,פותח היא לוקחת לי

את הידיים ואני מרגיש בכפות ידיים זין מכל צד ואז אני מבין

יש עוד 2 בתור שמחכים לקרוע את האם אימא שלי.כה זה נמשך הם ממשיכים חזק ועמוק והזין שלי

עומד כמו טיל וזה נורא נורא כואב מה שיש לי עליו.

אני שומע את הספירה של דולי 1.......2.......3.......4......... ומוכנים?......5! מרגיש זרם אדיר של

שפיך חם וסמיך בתוך הפה ועל הישבנים בחוץ והגב.

שומע אנחות רווחה וגמירה של הגברים ואז היא באה אליי לפנים עם חיוך ממזרי?מה קורה זונה?את

בסדר?..אני מחייך והיא מבינה שכן.......נותנת ליטוף על הפנים מנגבת תזיעה שלי

היא זזה משם ושוב אני מרגיש קיין על הישבנים וצעקות תסבלי זונה מגיע לך על הדיבור שלך היום!

אוח חשבתי שזה נגמר ואז שוב פעם זין ענק בפה וזין ענק בישבן והפעם זה יותר עבה ויותר חזק

אלוהים מה זה הכלים האלה אני שואל.

והם עליי ממשיכים דופקים משחילים מזיינים קורעים והיא צוחקת ברקע תכינו אותו היא צועקת תכינו

אותו את הכלבה הזאת שילמד לדבר כמו שצריך!

הם מפמפמים ואז דולי ממשיכה שוב לספור 1 2 3 4 ו.........5 שוב פעם גמירה לפנים

ובישבן,,הספייס הורג אותי אני מרחףףףף ואז היא באה לאוזן ושואלת

ילד את מי רצית לדפוק היום?.....אני מרחף ובספייס עונה את האמת(אי אפשר לשקר בספייס חזק)

אותך בקול חלש ואיטי אותך רציתי.

והיא פותחת עיניים?שוב פעם אתה אומר אותי?לא למדת כלום הערב?אני עונה בתמימות כן למדתי

אבל שאלת את מי רציתי לדפוק אז עניתי אותך בתמימות.

היא עונה לי אוח ילד ילד מה אני עושה איתך?אתה משהו משהו לפעמים!

רוצה לדפוק סבבה?אתה תדפוק !!

כיסוי עיניים גאג בפה אזוק ובקושי נושם היא מורידה לי את האיטונג שלה מהזין ואלוהים כמה שזה

כאב שזה ירד ממני

צרחה ענקית נשמעה ברחבי הצפון(בטוח שחיזבאללה גם שמעו אותי)

הזין עומד בטירוף היא נוגעת בוא בחוזקה מלטפת מאוננת לאט ואומרת לי אוח ילד מזלך שיש לך

כזה דבר בין הרגליים

לפחות דבר אחד טוב יש בגוף שלך!

היא מכוpפת אותי ומכינה אותי בפוזה שהזין אמור להכנס לאנשהו....ואז שוב רעשים ברקע אני מריח

ריח של בושם של בחורה וזה לא של דולי.

המשך יבוא
infinite​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 21 ביולי 2007
infinite​(נשלטת) • 21 ביולי 2007
אויש עצבני תמשיך עם זה...
אחלה תיאורים
infinite​(נשלטת)
infinite​(נשלטת) • 21 ביולי 2007
בהנחה שנשארת בחיים כמובן... icon_rolleyes.gif
פינקי לשלטון​(מתחלפת)

חחחח

"בהנחה שנשארת בחיים" בעצם.. אם אתה כותב, אז אתה בחיים icon_rolleyes.gif
כלומר.. תמשיך icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif

זה פשוט ... המממ מאוד חביב icon_wink.gif
infinite​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 22 ביולי 2007
infinite​(נשלטת) • 22 ביולי 2007
נווו איפה אתה מה נתקעת בפקקים של איילון או שאתה תקוע בתא המטען של דולי ?? icon_twisted.gif
למה-לא-כותב