מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
עבודה בחו"ל
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
מיתוסית(שולטת) • 17 ביולי 2007
בגלל השביתה המסריחה שהיתה לנו (ואני כבר רואה איך שתהיה שביתה גם בתחילת שנת הלימודים בגלל ההסכם המחפיר שחתמו עליו ברדה ושונשיין), החופשה שלי תיארך כחודשיים בלבד ואני רוצה לעבוד בזמן הזה.
בצפון זה קצת בעיה למצוא עבודה, בייחוד בטווח קצר מאוד ולכן חשבתי לנסוע לאילת ולעבוד במלון כלשהו בתור מלצרית למשל. אופציה נוספת שהתחלתי לשקול לאחרונה זה לנסוע לחו"ל ולעבוד במכירות בקניונים או ציורים או דוכנים או מה שלא יהיה. מישהו עבד בזה פעם? זה משתלם לעבוד בחודשיים בלבד? יש המלצות לחברות מסויימות? חוויות? שמועות? הכסף משתלם מבחינת כיסוי טיסה ושאר הוצאות לזמן קצר כזה? באיזה מדינות כדאי לעבוד (לא לשכוח את עניין העבודה החוקית/ לא חוקית וכמובן הכנת ויזה בטווח קצר, בארה"ב למשל זה לוקח זמן ולכן לא רלבנטי). תודה |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 17 ביולי 2007
הממ.. נשלח בטעות
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי יול' 18, 2007 1:53 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
17 ביולי 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 17 ביולי 2007
שיא המכירות בקניונים ובדוכנים הוא בתקופת הכריסמס. בקיץ בדרך כלל פחות טוב, ובחודשיים+ לא תצליחי לדעתי לחסוך סכום משמעותי, מה גם שיש לקחת בחשבון את כל ההוצאות שלך מסביב. אני מכירה יותר את השוק בארה"ב אך לדעתי אירופה לא שונה מהותית בעניין זה. נסי לבדוק בפורומים של ישראלים בחו"ל, למשל ישראלים באירופה של Ynet או ישראלים בחו"ל של תפוז.
בהצלחה |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
23 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
23 ביולי 2007
ים_yam(לא בעסק) • 23 ביולי 2007
מנסיון של חברה בעלת עסק למכירות בקניונים בארה"ב וקנדה אני יכולה לומר שאכן הקיץ חלש יחסית לעונת החגים בחורף, כך שלא משתלם להגיע לשם רק לחודשי הקיץ.
לעומת זאת במלונות באילת אפשר לעשות כסף טוב במלצרות בלובי או במסעדות המלון (קצת פחות בחדר האוכל אך גם שם זה אפשרי). היתרונות של אילת: קרוב ומאוד זול להגיע לשם, יחסית לחו"ל. אם תעבדי משמרות כפולות ותתאפקי לא לצאת לבלות ולבזבז את כל מה שתרוויחי (שזו בעיה של הרבה חבר'ה שמגיעים לשם לעשות את המענק) תוכלי להרוויח טוב במינימום הוצאות, כיוון שהמלון דואג למגורים ולכלכלה בסכום זעום יחסית. |
|